טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,355 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, אני מחפש לרכוש ג'ק טוב (לא ב150 שקל מACE) לפי מה שראיתי רוב מה שמוכרים באזור ה1000 שקל (2.5-3.5 טון) זה של חברות כמו "KARNAF" \ "ROHER" מישהו שמה או מכיר את החברות האלה? לא יודע אם זה סתם מוצר מדבקה סיני או משהו באמת איכותי תודה
הודעה אחרונה מאת yarden123456, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 591 צפיות
אחרי המון זמן שלא... מדריך להחלפת כבל קלאץ', מצטרף לערוץ ביחד עם אינטרו חדש ולוגו חדש (למי שכבר הספיק לשים לב). תודה רבה לאייל גרוספלד מערוץ Jeep Tech (ופודקאסט 4X4 - בשבילים) על שיתוף הפעולה והכנת המדריך.
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
נזילת שמן גיר מאזדה 2 2008 השמן יוצא מהמדיד אחרי נסיעות ארוכות בעיקר חשבתי שיש יותר מידי שמן חיכתי שיתרוקן לא נדלקת שום נורית והמדיד מראה שאין כלום אז מילאתי אם יש למישהו מושג בנושא אשמח לקבל תשובה .תודה
הודעה אחרונה מאת IME, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 374 צפיות
היי חברים, בעקבות תקלת מנוע ורכב מגמגם נאלצתי להסכים להצעת המחיר. בתקופה זו פשוט אין כח אדם במוסכים ואני חושב שדי ניצלו את זה. בדיקת רכב החלפת סליל הצתה מספר 3 החלפת 3 מצתים. רשום כל החלקים מקורי. אחרי הנחה 1700 ש"ח. לי זה נשמע יקר אבל אין לי מושג כמה זה אמור לעלות בממוצע. אגב אתם יודעים אם זה משהו שנפוץ? זה בלאי שיכול לקרות אחרי 60 אלף ק"מ?
הודעה אחרונה מאת צחי18, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי מרצדס ויטו 2009 וכשאני בעמידה ברמזור וכיוצא בזה בהילוך D הרכב רועד בהתייעצות עם מכונאים (בעת טיפול אחר ברכב) נאמר לי שזה בעיית מצערת שדורשת ניקוי כיוון שהטורים יורדים ואז יש רעידות יש לציין שכשאני מדליק מזגן קדימה ואחורה בעוצמה גבוהה הטורים יותר גבוהים ואין רעידות ברצוני לעשות ניקוי מצערת לבד (עשיתי ברכב הקודם מיצובישי גרנדיס) אך בחיפוש בתא המנוע לא מצאתי היכן היא (הצינור אויר מתחבר לטורבו )האם מישהו יודע איפה נמצאת המצערת?????? תודה רבה נ.ב מצורף כאן תמונה של הטורים במצב נמוך בהילוך D בהילוך N זה קצת יותר גבוה ואין ממש רעידות ועם מזגן בעוצמה גבוהה זה יותר גבוה ונמצא כמעט ב10 ואין רעידות
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 464 צפיות
הגעתי למצב ברכב שבו הספירה של הק״מ שנשארו עולה ולא נדלקת לי נורית מפלס דלק ומד הדלק בתחתית (E). מציין שלפני חודשיים בוצעה עבודה של החלפה מאייד מזגן פנימי. שמכניסים את המפתח לסוויטץ ונורות הביקורת נדלקות לרגע ונכבות האם נורית מפלס הדלק גם צריכה להופיע ?
הודעה אחרונה מאת 10x4all, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 757 צפיות
רכשתי לאחר המלצה כאן קליאו סטיישן דיזל 18 (K9K) התייעצתי עם חבר שגם מחזיק ברכב עם המנוע הזה שורה תחתונה הוא המליץ לי לעשות טיפול כל 10-15 אלף. הוא טוען שכשמפנקים את הרכב בטיפולים הרכב יעשה פחות בעיות... וככה אני עושה. כל 15 אני מטפל. בדקתי, ולפי המלצת היצרן צריך טיפול כל 30 אלף. האם יש בסיס לענין הקטנת מרווח הטיפולים או שזה בזבוז כסף? אם אני יעשה כל 25 לדוגמא, שזה גם מעבר לדרישת היצרן, זה בסדר? הנסועה שלי מחולקת חצי מהזמן עירוני וחצי בינערוני תודה
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 923 צפיות
מחפש פלסטיק אחורי של המראה הימנית, צבע לבן איפה אפשר להשיג/ להזמין/ לקנות? אזור עפולה
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני חודש הרכב התחיל לעשות רעשים בכיכר כאילו מדובר בפורד קורטינה שעושה חארקות בשנות ה70. חשבתי מילוי אוויר לא תקין. מילאתי. עדיין ממשיך. טוב נבדוק. מסתכל על הצמיג! חשכו עיניי. תראו את הצמיג! גם ימין וגם שמאל ככה! ישר הוחלפו ויאללה ליישור פרונט. שימו לב לתוצאות והחכימו אותי. הרכב זורק לצד בסביבוב ללא תלות קשר בברקס או גז. מדיי פעם קורה. לא כל הזמן. חזרתי שוב לכיוון פרונט והמצב נהיה טוב יותר אבל עדיין קיים ואני רוצה 100% רכב נורמאלי. לאן ממשיכים מכאן? התמונה האחרונה זה בדיוק שהתחילו לעבוד על האוטו. שימו לב למדדים
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
- 9 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
סובארו אאוטבק עם קודנית וכספת (כנראה אצל בעלים קודם גם היה איתור. היום אין) אני מקיש את הקוד הנכון - אבל מקבל צפצופים של קוד שגוי, ולא ניתן להתניע... יש למישהו רעיון? (האופציה היחידה שלי כרגע זה גרירה מחר בבוקר לחשמלאי) או המלצה לפורץ שמגיע לרכב?
הודעה אחרונה מאת BoazB11, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מהי הדרך לנקות פיח מהמנוע ? וכמה יעלה ? בעיקרון לא מרגיש בעיה.. אבל סתם מתעניין פולקסווגן טיגואן 2014 מנוע 2000 נסע 140אלף
הודעה אחרונה מאת save, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שנת 2014 פיאט 500 רובוטי . תצוגה על N.ידית הילוכים זזה אבל תצוגה תקועה על N. מופיע בתצוגה-chek transmission.הרכב עבר כ130 אלף ק"מ. מישהו נתקל בזה. תודה.
הודעה אחרונה מאת eli1801, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
2019 תודה
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה צריך להחליף ציריות קומפלט? או רק פעמונים? איך ניתן לאבחן את התקלה אולי משהו אחר? בקו ישר אם פותחים לאט גז חלש אין רעשים. גם בסיבובים אין רעשים. אבל אם אני לוחץ קצת יותר גז יש תקתוקים מהפרונט לא רעש מנוע. אחרי 20 קמ''ש אין רעש. אין רעידות גם ב-120קמ''ש. תודה.
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 586 צפיות
מחפש בשביל חבר, טיוטה פריוס 2010 האוטו עם 320 אלק"מ, אוכל כ2 ליטר שמן ל1000ק"מ, אין שמן במים, המוסכניק טוען שצריך להחליף מנוע, מחפש המלצות על מקום במחיר שפוי עם איכות גבוהה, באזור המרכז/אשדוד/מודיעין. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת WE988244, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אין חופשים, רק רעש של נקישה כשמשחקים עם ההגה ימינה ושמאלה. המכונאי אמר שלא קריטי וגם אם נחליף זה יחזור בעוד 30 אלף ק''מ לטענתו. יש לי אפשרות לתקן בחינם עם מסרק חליפי חדש מאחריות חברת הליסינג, כדאי?
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 457 צפיות
כמה להערכתם אמור לעלות טיפול החלפת קלאץ ליאריס 2007, כולל עבודה? אין לי עדין מחיר מהמוסך, אבל אמר שזה יכול להגיע סביב 3000, ואמר שהקלאת של הטויוטה יקר יחסית
הודעה אחרונה מאת מנחם1, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 959 צפיות
שלום לכולם, ברשותי מאזדה 3, דור ראשון, צורה ישנה, ספיריט, נפח מנוע 2000. נדלקה לי מנורת מנוע; הלכתי למוסך מורשה שקבע שהבעיה בחישן למדה קידמי; הוחלף חיישן למדה קידמי והבעיה נפתרה והמנורה לא דולקת. המוסך גבה משהו סביב 1,000 שקל פלוס מע״מ על החלק והתקנתו; האם המחיר סביר ? האם זה הגיוני ? [במוסך אמרו לי שהחישן הקידמי במאזדה 3 1600 עולה סביב 500 ש״ח אבל בגלל שהרכב שלי נפח 2000 עלות החישן הקידמי סביב ה-1,000 ש״ח; האם זה נכון ? האם החיישן במאזדה 3 בנפח 1600 ובנפח 2000 שונה ? והאם בנפח 2000 עלותו פי 2 מנפח 1600 ?].
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 476 צפיות
היי, צריך עזרה באבחון תקלה . נמצא במילואים, והצוות מתנייד בפורד E 350 אזרחית שנמסרה לנו . היום הרכב הניע ולאחר ההתנעה ושילוב לD נכבה . לאחר מכן התקשה מאוד להניע נסע כמה מטרים ושוב נכבה . כרגע לא מניע . תודה מראש🫡
הודעה אחרונה מאת בשביל מה זה טוב, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
בס״ד שלום רב ובעזרת השם בשורות טובות לכולם, אני בעלים של הונדה סיוויק 2011 ונתקלתי לאחרונה בסרטון הבא ביוטיוב. ותהיתי לעצמי האם הדבר באמת הכרחי? הכוונה זה יכול להשפיע על ביצועים/ חיי מנוע בטווח המיידי? והאם כן, מדוע במוסך יבואן טוענים שזה שסתום הידרואלי ואין צורך בכיוון ורק במידה ומרעיש בודקים תודה על העזרה מראש!
הודעה אחרונה מאת chrono, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 803 צפיות
היי יש לנו ביחידה רכב פג'ו בוקסר ויש לו בעיה מוזרה שלפי מה שהמפקד שלי אומר הרכב נכנס למוסך כבר כמה פעמים לתיקון מזגן. בגדול הבעיה היא שהמזגן לא מקרר בזמן נסיעה אבל כשהרכב עומד כמה דקות מרגישים שהוא כן מקרר (לוקח לו 3-4 דקות בזמן עמידה להתחיל לקרר) כל עוד הרכב נוסע \ עוצר ברמזור לזמן קצר הוא לא מקרר בכלל סתם עושה רוח.. מישהו יודע מה הבעיה? מכיר תבעיה הזאת? קצת מוזר שהמפקד שלי אומר שהרכב נכנס למוסך כמה פעמים על הדבר הזה ולא סידרו את זה..
הודעה אחרונה מאת Aviv1010, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן אחרכי נסיעה ממושכת עצרתי ברמזור וכשהתחלתי נסיעה הרכב נסע כמה מטרים ונתקע. בדקתי באמצעות סורק וקיבלתי תקלה p0841 לא נדלקה נורה ברכב אבל בלוח שעונים איפה שרואים את ההילוך הנוכחי יש ציור קטן של מפתח שוודי.
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
שלום! יש לנו בעבודה cx3 קבלתי חליפי cx30 הפנסים מאירים הרבה יותר חזק מישהו יודע מה הסיבה תודה
הודעה אחרונה מאת nadav20, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 950 צפיות
היי יש לי הונדה סוייק סדאן החדשה אוטומט 2007 ליפעמים שאני שאני על מצב D ואני רוצה להעביר לR בחניה ניתקע ולא נותן לי פשוט אני עושה בכוח עד שמשתחרר לי ונותן השאלה שלי היא כזו אם יכול ליהות שיש חלק שבור בבית של הילוכים או שזה בא מהגיר .! בתכלס בנסיע רגילה אין לי שום בעיה אם הגיר השמח לתשובה תודה .!!!
הודעה אחרונה מאת tribel, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי כולם! ברשותי יונדאי i20 2010 עם מנוע 1.6, ידנית. על הנייר למנוע אמורים להיות 126 סוסים כאשר את מירב הכח המנוע מפיק בסל"ד המירבי (באיזור 6000 סל"ד). הרכב מטופל היטב ועבר כ-70 אלף קילומטרים. אני נוהג ברכב כבר כמה חודשים ואני מעט מאוכזב מיכולותיו של הרכב. לא מורגשת בעיה טכנית כלשהי, פשוט הרכב לא מרגיש כרכב שמצויד עם 126 סוסים מספקים. לצורך העניין - הפיקנטו של אחותי (עם מנוע 1.2, אוטומטית) מרגישה הרבה יותר זריזה בעיר ואפילו עקיפה מחוץ לעיר מרגישה נמרצת יותר. דוגמה נוספת - אל היונדאי עברתי מסוזוקי בלנו 1998 עם מנוע 1.6 ו-96 כ"ס שכנראה ברחו לה לאורך השנים - ועדיין הרכב הרגיש זריז, נמרץ וחיוני הרבה יותר מה אני מפספס? אני לא מצפה לרכב ספורטיבי ולמשיכה שתדביק לי…
הודעה אחרונה מאת Shay_u, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 431 צפיות
סובארו אימפרזה 2015. צד נהג בלבד המזגן לא מקרר. האם זה החיישן (actuator) שאחראי על הדלת לערבוב אוויר, ואיפה מיקומו ברכב?
הודעה אחרונה מאת רן 2022, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 927 צפיות
אני מחפש פנס אחורי שמאל לסקודה פאביה 2013 הצ'בק בחיפושים שעשיתי באינטרנט ראיתי שלהצ'בק ולסטיישן יש פנסים שונים לדוג' כאן https://www.partclick.co.il/shop/product/סקודה-פביה-פנס-אחורי-שמאל-2008-2014 https://www.partclick.co.il/shop/product/פנס-אחורי-5-דלתות-שמאל-צד-נהג-סקודה-פאביה-200 אבל ברוב האתרים שחיפשתי לא היה שני סוגים אשמח להמלצות על אתר אמין לקנייה ואם באמת יש הבדל בין הצ'בק לסטיישן תודה רבה
הודעה אחרונה מאת tan tan, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים אני רוצה להבין מה בדיוק לעשות עם הרכב שלי שיהיה כשיר לנהיגה על הכביש. לרכב שלי לא היה טסט מה10/22-10/23 (אוקטובר זה גם החודש שאני מחדש את הרישיון רכב). עכשיו את הרישיון רכב שצריך לשלם מ10/22 שילמתי ואני עכשיו אשלם גם את החדש מ10/23 כי הבנתי שרישיון רכב צריך לשלם כל שנה גם אם לא נסעת אי אפשר לשלם על 2023 בלי לשלם על 2022. עכשיו השאלה אם זה ככה גם עם טסטים. אני צריך לעשות עכשיו 2 טסטים לרכב? או אם אני ניגש אחרי ששילמתי רישיון רכב שנתיים אחורה מספיק לי טסט 1.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי, איבדתי את השלט והמפתח וכעת נאלץ להשתמש במפתח ספייר (מקורי הונדה עם צ'יפ אין בעיה עם אימובילייזר) ובשלט ספייר של בוש שאיבד קידוד. ברשותי רכב הונדה ישן ובעבר היו מתקינים מערכת של בוש עם אזעקה וניתוקים (אצלי יש ניתוק אחד לסטרטר) אני חופר בכל האינטרנט ולא מוצא דרך לקודד את השלט (לא מעוניין בשלב זה ללכת ולשלם למישהו, יש לי את הזמן כרגע ללמוד לחקור ולהתייעץ) . מצאתי פה מסמך pdf עם מדריך לשכפול אבל זה לא עבד לי, נראה שגם לבחור ההוא - לא עבד. השלט המדובר זה מה שתראו בתמונה בקובץ שצירפתי. אשמח לעזרה.. כרגע אני נוסע עם הרכב אבל צריך לחכות כל פעם חצי שעה לפני הנעה וזה מאוד לא נוח
הודעה אחרונה מאת יונתן הקטן, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 555 צפיות
שלום לכולם קיה ריו 2017 מנוע 1.4 לפי מס' הרכב הפלאגים הם אירידיום כלומר כל 90 אלף קמ מצריכים החלפה לפי ספר הרכב יש להחליף כל 150,000 אלף קמ קצת מבולבל מההבדלים המהותיים איפה ניתן למצוא תשובה מוסמכת?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 685 אורחים (הצג רשימה מלאה)