טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי יש ברשותי מיצובישי ספייס סטאר 2013 האם נוזל קירור של פרסטון ירוק יתאים לרכב שלי?
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 972 צפיות
הי, אני מנסה לעזור לחבר עם מאזדה 3 (2009, דור ראשון), שההגה שלה רועד בעת בלימה. זה קצת טלפון שבור, אז אתחיל מלצטט אותו: זה לאחר שהוא התלונן על הרעידות בבלימה, ולטענת המוסך בדקו את הבלמים ואמרו שהם תקינים (הוא לא נכח בבדיקה, לדעתי). עכשיו, לי רעידות בהגה בעת בלימה נשמע כמו מקרה קלאסי של צלחות מעוותות. החליפו לו רפידות לאחרונה (לפני כחצי שנה-שנה), אך אני לא זוכר אם הוחלפו גם צלחות או לא (גם הוא לא זוכר כרגע, ולא פנוי לבדוק כי הוא במילואים). הרכב כן עבר טסט לפני מס' חודשים, כשבעיית הרעידות כבר הייתה קיימת, ללא בעיה (ואכן נסעתי באוטו - ומלבד הרעידות בהגה, לא מורגשת שום בעיה בעוצמת הבלימה). האם יש דרך מומלצת לבדוק את מצב הצלחו…
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 458 צפיות
לאחר החלפת מחשב ads ברכב מדי פעם נדלקות ההתראות Chek esc ו hil start assist מה יכול לגרום לכך, ומה ניתן לעשות?
הודעה אחרונה מאת ploni almoni, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 992 צפיות
שלום לכולם איזה שמן הכי מתאים לקיה ריו 2017 מנוע 1.4 100 כ"ס ?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 787 צפיות
הרכב נכבה באנמע הדרך ניסיתי את מזלי הוצאי את הקונקטור שנראה תמונה שמתחבר לקרבורטור הרכב נדלק כשחיברתי שנית הרכב לא נדלק מישהו יודע מהי התקלה תודה למשיבים הקונקטור זהו הק עם הפס הכתום תודה למשיבים https://mail.google.com/mail/u/1?ui=2&ik=1dfecd60c7&attid=0.1&permmsgid=msg-f:1781307269615497977&th=18b879862140b2f9&view=att&disp=safe&realattid=18b8797e24df70e44551
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמו בכותרת מחפש מוסך מומלץ בירושלים לסיטרואן קסארה 2007, יש רעש מוזר מאזור הרצוע/ות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת tza, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום ל שאלה לבעלי ידע ברשותי יונדאי אי 10 2011 אוטומט 1100 אמרו לי שהמחלה של הרכב הוא חיישן קראנק שגורם לזיופים ו''ומשגע' את המחשב בכל מקרה רציתי לדעת איפה חיישן הקראנק הוא נמצא ברכב ומה מספר החלק כי בארץ הוא נמכר מאוד יקר אשמח לקבל תצלום של החלק תודה למשיבים
הודעה אחרונה מאת ddavid1322, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 706 צפיות
היי אז יש לי סיאט איביזה 2011 ואני אצטרך להחליף סטארטר בקרוב ואני רוצה להזמין מחול כי בארץ לא מצאתי. עכשיו אני יודע לחפש ומצאתי את מה שמתאים לי כנראה לפי הדגם הספציפי של הרכב, אבל הקטע זה שבאתרים יש סטארטרים שכולם נראים פחות או יותר אותו דבר ורשום שמתאימים אבל הגדלים הם שונים בסנטימטרים בודדים מאחד לאחד. יש למישהו מושג איך אני יודע מה הגודל בדיוק בדיוק של מה שהרכב שלי צריך? תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת אביביזה, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 598 צפיות
צריך לפרק מסנן חלקיקים להוציא את הכוורת ולהחזיר אח"כ לבטל egr ומסנן דרך תוכנה, מישהו מכיר אחד שיודע לפרק את המסנן ולהחזיר במחיר נורמלי?למישהו יש את אותה בעיה? אשמח להצעות, אני מאזור הדרום, תודה. 🙏
הודעה אחרונה מאת om2, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 429 צפיות
שלום לכולם יש לי סיוויק 2008 ידנית ופתאום נהיה לי בעיה בקלאץ כשאני לוחץ על הקלאץ בשביל להעביר הילוך הקלאץ ממש נמוך וכשאני מעלה אותו אחרי שילוב לראשון האוטו מיד מתכבה וצריך ממש להרים אותו קצת בשביל שלא יתכבה מה יכולה להיות הבעיה
הודעה אחרונה מאת ניסו 1.8, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
לאחר החלפת מחשב abs לרנו מגאן שברשותי מד הקמ שלו קפץ ב 400,000 ק"מ יש דרך לסדר זאת?
הודעה אחרונה מאת ploni almoni, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום אני מחפש כפתור פתיחת תא מטען לזקושה ראפיד 2014. הגומי התייבש והלך וגם הכפתור עצמו. בחברה רוצים סכום גבוהה. אשמח לדעת האם אפשר להזמין אץ החלק מהאינטרנט או לפחות מקט של החלק
הודעה אחרונה מאת car_me, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי אני מחפש צמיגים ספורטיביים לסיאט שלי וראיתי את אלה Yokohama advan ad08 מישהו מכיר אם הם טובים גם לחורף כי אני לא מצליח למצוא ממש מידע בנושא אשמח גם לשמוע חוות דעת ממי שהתנסה בכאלה צמיגים המידות אצלי הם 205/45 R16 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת hoffmanqt, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 936 צפיות
היי, יש לי סיאט איביזה 2011 (1.2), הרכב מתחמם אחרי נסיעה של רבע שעה כזה (נדלקת נורה). החלפתי לפני ממש כמה חודשים רדיאטור אינטרקולר לטורבו אז קשה לי להאמין שזה, לגבי המאוורר ראיתי שעובד. מבחינת נוזל קירור בפעם הראשונה לא היה הרבה אבל עכשיו יש וזה עדיין מתריע, יש קצת בועות במיכל אז כנראה שאיכשהו נכנס אוויר. יש למישהו רעיון מה כדאי לבדוק? מדגיש, זה לא קורה מהר ההתחממות, רק אחרי רבע שעה- 20 דק נסיעה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי חברים, יש לי בעיה של רעש כאשר עולים על באמפרים. במתלה קדמי. אני חושב שזה משולשים אבל לא בטוח בכך. הייתי במוסך מסוים שלא הצליח לעלות על הבעיה וטען ״שלא מרגישים ולא רואים מה הבעיה״ מה שלא נכון. חוסר מקצועיות. מחפש מוסך מקצועי ואמין שידע להגיד מה הבעיה. אני מאזור נס ציונה. אין לי בעיה להתרחק בשביל מוסך מקצועי. מדובר ברכב מאזדה. חשבתי לפנות למוסך מורשה מאזדה, הם לוקחים כסף אם אני רק מגיע בשביל שיעזרו לי לאתר איפה הבעיה?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, בספר רכב ממליצים לעשות סבב החלפה בין הצמיגים, אם אני מחליף את סדר הצמיגים כפי שמתארים בספר רכב ה tpms עדיין יזהה את המיקום הנכון של הצמיג?
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. יש לי פיג'ו 308sw שנת 2017 עם 180,000 ק"מ. מטפל אצל יבואן מורשה (מוסך צמרת בחיפה). בחודשים האחרונים המנוע התחיל לשתות שמן מעבר לרגיל (לרוב ממלא בערך ליטר בין כל 2 טיפולים. עכשיו זה כבר פי 3-4) ומרגיש לפעמים רעידות כשעומד במקום. במוסך אמרו שצריך לשפץ ראש מנוע והעריכו בכ-12,000 לפני מע"מ. שאלות: 1) לטעמכם יש דרך להמנע מטיפול כזה או דחיה שלו? או שזה אומר שראש המנוע יכול ללכת בכל רגע בתכלס? 2) האם טיפול כזה לטעמכם יכול להתבצע על ידי מוסך אחר (על מנת להוזיל עלויות) או שזה נושא רגיש ועדיף לשמור "למקצוענים ביותר"? אם כן, יש למישהו המלצה למוסך שמתמחה ברכבי פיג'ו? 3) במידה והעלויות ישארו דומות, האם כדאי להחליף…
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 972 צפיות
אהלן חברים - מחפש צמיגים טובים וחסכוניים לקיה פיקנטו 2013 של זוגתי גודל 165/60R14 כרגע יש 2 דגמים שחשבתי עליהם: Michelin Energy-E3B Kleber Dynaxer HP4 בגודל הזה הkleber מקבל D בצריכת דלק וC באחיזה בכביש רטוב. לא הצלחתי למצוא את הנתונים האלו עבור המישלין. שניהם עולים באזור ה300 שקלים כולל התקנה. מחפש שיהיה בעיקר כמה שיותר חסכוני וטוב אבל לא יעבור את ה370. אשמח לעזרה והצעות
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לחברי הפורום שלום ברשותי ניסאן קשקאי 2009 (מנוע 2000, גיר רציף) יש תקלה בגיר לפי קריאת התקלה על ידי מכונאי רכב, ונאמר לי שעלי להחליף גיר, המוסכניק נתן הצעת מחיר של 6500 על גיר מיבוא כולל התקנה, אממה זה מוסך נייד, נראה לי קצת פחות רציני לעשות החלפת גיר ככה בלי ליפט מסודר ומיכשור כמו בכל מוסך רגיל, אז טילפנתי לאיש מקצוע לגירים שהומלץ לי עליו עלי ידי מוסך מומחה ואמין שמטפל ברכבים של החברה של אבא שלי, והוא טען שהדבר הנכון הוא שיפוץ של הגיר אך העלויות גבוהות בין 8-12k, ובנוסף עקב המלחמה הוא לא יכול לקבל אותי בתקופה הקרובה, ולאחר שבדק מול ספקים נתן לי טלפון של שלמה נאור מבית שמש, הם מציעים גיר מיבוא כולל התקנה ב4.5k, יש חוות דעת על איכות ההתקנה/הג…
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 757 צפיות
שלום, אשמח לייעוץ - סקודה ייטי 2012 נדלקת נורת ESP. ויחד איתה נדלקות נורות בדיקת מנוע והחלקה. הרכב נוסע אבל כשמגיעים להילוך רביעי ומעלה מתחיל להשתנק, וגם בכליות ההילוכים נמוכים בקושי סוחב. עשיתי במוסך ניקוי רציני של החלק שאמור לתזמן את האוויר פנימה (לא זוכר את השם כרגע, נמצא מימין למנוע מלמעלה) וזה לא עזר. השאלה האם החלפה של החלק תתקן את זה או רעיון אחר למישהו? תודה רבה לעוזרים!!
הודעה אחרונה מאת אלי41, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 367 צפיות
אפשר להתקין מנוע 1.6 על גיר שהיה מנוע 1,4 ?סיוויק האצבק 97
הודעה אחרונה מאת Itayyyyt, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 971 צפיות
לפני כמה ימים רכשתי פאביה 1.4 ידנית עם המנוע המדובר. הרכב ללא שעון חום. לאחר הקנייה בוצע יישור קו שכלל גם טיימינג ומשאבת מים. בעל המוסך אמר ששאריות האוויר יצאו לבד אחרי שאסע עם הרכב. מאז אני נוסע קבוע עם obd כדי לבדוק תקינות המערכת. להלן הממצאים: המאוורר נכנס לפעולה במהירות נמוכה בסביבות 94 או 95. ואז הטמפרטורה גולשת עד 98 מקסימום ויורדת לכיוון 91 מינימום וכך חלילה. הנתונים מתייחסים ליום חם יחסית (35 מעלות). האם זה תקין? עם מזגן העסק שונה. לפעמים המאוורר עובד במהירות נמוכה ולפעמים בגבוהה אך למרות זאת הטמפרטורה נשארת סביב ה 93. במאמץ עולה לכיוון 95. הפעולה התמידית של המאורר גם במהירות גבוהה לא תורמת להורדה משמעותית. בפיאסטה 1.25 למשל המאוורר …
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב, יש לי רכב דאציה סנדרו דיזל, לפי הוראות יצרן צריך להחליף נוזל בלמים כל 40,000 ק"מ, האם זה קריטי? החלפתי לפני כ שנה מסוך היבואן לוקח כמעט 500 שקל על זה, נראה לי ממש מוגזם
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 763 צפיות
בזמן האחרון כשהכרב שלי מתאמץ דולף ריח של אלכוהול מהמזגן , מישהו יודע מה זה יכול להיות ?
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 977 צפיות
שבוע טוב, יונדאי I20 2017 - שני השלטים לא מקוריים , בלחיצה על הכפתור נדלק האור בשלט אך הרכב לא מגיב. הרכב נפתח ונסגר רגיל עם המפתח , אין אזעקה או משהו שמנטרל פתיחה ידנית . החלפתי סוללות בשני השלטים . זה קרה עוד לפני המלחמה אז אין קשר לשיבוש תדרים . מצורפת תמונה של השלט. נראה שהבעיה ברכב עצמו - מה זה יכול להיות ולמי פונים לתיקון באיזור פתח תקווה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת דובצע, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני יודע שצריך 5W30, אבל יש כל כך הרבה פרטים טכניים במפרטים של השמנים השונים וגם הפרשי מחירים בין יצרנים שונים. כך למשל 5 ליטר שמן 5W30 של יצרן אחד נמכר ב 79 ש"ח ושל יצרן אחר ב 178 ש"ח. האם יש משהו שחשוב שיהיה במפרט מעבר לכך שהשמן הוא 5W30? האם יש יצרנים שהשמן שלהם פחות טוב?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 781 צפיות
שלום, הצמיגים האחוריים שלי כבר ישנים(2018) אם כי עוברים את מבחן מחווני השחיקה. עדיין הם נראים סדוקים ויבשים וככל הנראה בטסט הבא בעוד 3 חודשים אצטרך להחליף. בפועל לנהג שלא נוסע בצורה פראית ומאתגר את הרכב יש איזשהוא הבדל בין יצרני הצמיגים כל עוד הם עומדים במידות וקוד המהירות הדרוש לרכב? לפי מה שראיתי אלו האפשרויות בהתחשב במידות שלי: https://tires4u.co.il/license-number/28773186?type=private בנתיים יש לי 4 צמיגי falken על הרכב.
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 630 צפיות
קניתי לאחרונה סיוויק הא'בק חדשה נראה לי שמתבזבז לי גלק בהגזמה, כשירדתי מהרכב הרחתי ריח חזק של דלק, והתברר שזה מטנק הדלק שלי!!! מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת יוסי אש, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, לאחרונה בזמן נהיגה בין אם במהירות גבוהה או נמוכה, ללא תלות בבלימה/פנייה, יש רעש של חריקה מגלגל שמאל קדמי(בוודאות), ניתן לשמוע שיש סנכרון בין מהירות הרכב לצליל החריקה, ככל שמהירות הנסיעה עולה ניתן לשמוע את צליל החריקה משתנה, שוב ללא קשר לבלימה או פנייה. החלפתי רפידות אך הבעיה לא נפתרה. מדובר בסוזוקי sx4 האצ'בק 2012 אוטומט. ניסיתי לחפש בפורום מענה, אך ללא הצלחה. אשמח לשמוע כיוונים אפשריים לבדיקה, תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת chezik, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. קיה סיד 2017, רובוטי, מניע ומעביר הילוכים (רואים בלוח שעונים שהוא בD או בR) אבל אין תגובה. כיביתי וחיכיתי כמה דקות, התנעתי שוב ואותה בעיה - האוטו מניע תקין אבל לא זז, כמו על ניוטרל. אחרי שעה ניסיתי שוב וההילוכים השתלבו כרגיל. אני מבין שיש פה בעיה ולא רוצה לסמוך על זה שלפעמים עובד ולפעמים לא. מה יכולה להיות התקלה במקרה כזה? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת TZR84,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 385 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- golangti
- amosbmw
- sperial
- farkash7
- NEW10
- itaysamurai
- אנהנה
- גולדן191
- Gavrik
- yoav911gt2
- gpm11
- אורי מ.