טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,353 נושאים בפורום הזה
-
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מאזור פ”ת או אשדוד, לא הצלחתי לפתוח את הפילטר עם מפתח עכביש, מחפש מישהו שיוכל להביא לי ליום שאועפכל לטפל בזה, תודה רבה לכם.
הודעה אחרונה מאת רמי יו, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
איך אני מוציא את הדבר הזה? ניסיתי עם פלייר פטנט וזה רק מסתובב סביב עצמו. לקנות עוד פלייר כזה כדי לנעול אותו מהצד השני?
הודעה אחרונה מאת outnex, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 460 צפיות
שלום חברה, אני בקרוב עומד לעשות טיפול לרכב (75K). עשיתי שנה שעברה בבני ברק במוסך מורשה שלהם, יצא לי כ1600 שח. יש המלצה למוסך איכותי ולא שוחט? - באזור המרכז ספציפית בטיפול הזה אמרו שיעלה כ900 שח. בנוסף, אני צריך להחליף צמיגים,רביעיה. כרגע יש לי סיני. וראיתי שהמחירים ממש גבוהים - 225\17\45 אם אני קונה ממישהו שמשיג לי בזול - יש מקום שמתקין אותם+איזון\כיוון פרונט? כמה יעלה? (איזור המרכז) - ומן הסתם שיקח את הישנים.. תודה!
הודעה אחרונה מאת xsoft7, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 778 צפיות
שלום, מחפש המלצה לצמיגים לפורד פיאסטה 2015 במידות 195-50-15. ובמקביל רוצה לבדוק גם כיוון אחר - כרגע יש לרכב טסות (15 אינץ׳). עד איזה מידה של ג׳אנטים אפשר להחליף, בהנחה ואמצא מפירוק? האם אפשרי וחוקי להגדיל ל-16? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הייתי במוסך מורשה יבואן במסגרת טיפול טענו שאני צריך להחליף בלמים קומפלט קדימה ואחורה. מפה לשם הצעת המחיר מאוד גבוהה ואני סירבתי. לדעתי הבלמים יכולים בכיף להחזיק עוד 20000 קמ בקלות ומאחורה בכלל יש יותר. המוסך טוען שעליו לדווח למשרד התחבורה. אני אחליף בלמים אבל לא במחיר שהציעו לי. מה הנוהל לאחר הדיווח שלהם למשרד התחבורה?
הודעה אחרונה מאת דני 9999, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב, האם יש מישהו בעלי רכב אקליפס קרוס של מיצובישי. אצלי רכב הזה מ2018. משנה הראשונה של שימוש הרכב יש בעיה עם מערכת stop and go. בהתחלה זה עבד באופן עקראי ומשנה שניה בכלל הפסיק להופיע סימן של פונקציה הזאת.התשובה סטנדרטי של מוסך שיא שנותן שרות במסגרת אחריות הייתה שאני לא נוסע מספיק כדי להטעין מלא מצבר.בשנה שלישיית זה בכללל לא הופיע והחליפו לי מצבר באחריות. אחרי זה המערכת עבדה במשך בארך שנה לא באופן סדיר אחרי שנה המצבר חברת שנאפ הפסיק לעבוד כמו שצריך בדיוק כשנגמרה אחריות. אני החלפתי מצבר לVarta EFB. בשנה השניה אותו דבר היה גם עם מצבר חדש הסימן של stop and go הפסיק להופיע לגמרי אבל החברה ACE סירבה להחליף מצבר במסגרת אחריות בטענה שהוא תקין. השאלה שלי האם הבעיה הזאת א…
הודעה אחרונה מאת Igor Lisogorsky, -
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום וברכה יש לי רכב אופל אסטרה 2015 לאחרונה נדלקו לי יחד נורות abs והחלקה וביחד נורה של ברז השאלה אם זה קשור שהם נדלקו ביחד ומה יכולה להיות הבעיה. שמן יש מספיק. הנורות של החלקה וabs נדלקות ונכבות נדלקות בדר"כ כשאני מסובב את ההגה סיבוב מלאאו כמעט עד הסוף ואז נכבה ונדלק שוב הנורה של הברז דלוקה כל הזמן. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 835 צפיות
הי חברים, לאחר שהפיקאסו שלי הוכרזה טוטל לוסט מפגיעת פצמ"ר, ניצלתי פנאי של כמה דקות במילואים ללכת ולבדוק רכב שהתעניינתי בו. מנוע דיזל. במהלך הנסיעה נדלקה התראה של מערכת גזי פליטה ונורה של אד בלו. בעל הרכב אומר שהוחלף מיכל אוריאה לפני מספר חודשים ולדעתו זה חוסר בנוזל. יודעים לתת כיוון אם ואיך אפשר להתקדם עם הרכב הזה? האם אכן על חוסר בנוזל תדלק ההתראה הזאת? האם העובדה שהוחלף מיכל ע"ח היבואן לא מזמן יכולה לתת שקט למקרה שמשהו עדיין לא בסדר? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 483 צפיות
יש לי טיוטה קורולה רובוטית 2009 מישהו יודע לומר האם יש הבדל בתוצאה בין לימוד גיר שעושים במוסך לבין מה שעושים דרך ידית ההילוכים שמחברים חוט מגשר בין שתי נקודות בשקע של המחשב וכו'?
הודעה אחרונה מאת HS, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
עד היום הייתי פותח את האוטו ממרחק של 5-10 מטר, ומאתמול אני יכול לפתוח דלתות רק ממרחק ממש ממש קצר, הייתי בטוח שהבעיה בסוללות והחלפתי לבטריה חדשה, אבל הבעיה עדיין קיימת. אני חושב שהעינית באוטו אולי מלוכלכת או משהו בסגנון, איפה אני יכול למצוא את העינית הזאת? תודה רבה. מיצובישי אאוטלנדר - 2014
הודעה אחרונה מאת מיצובישניק, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לרכב הוחלף מיכל אוראה במוסך הדקל בהרצליה ששיקרו לי ולא סיפרו לי בכלל על התביעה. אמרו שפנו ללובינסקי שלא הסכימו להשתתף. הרכב היה עם 149 אלף קילומטר. יש מה לעשות? למי פונים?
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
-
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום כמה בערך עולה לבצע פירוק והרכבה ( תיבה פלוס עבודה) של תיבת הילוכים לקיה פיקנטו גיר ידני ?
הודעה אחרונה מאת ruby111, -
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב יש ברשותי מאזדה 3 ולאחרונה התחיל להיות ריח מסריח מפתח המזגן באוטו לפעמים שאני מפעיל את המזגן אני מריח פחות ולפעמים יותר. האם רימון sonax באמת יכיל בריחות האלו או שרק טיפול במוסך? אם אני מריח כרגע את הפתחים של המזגן (גם שהרכב לא היה בשימוש יום יום וחצי הריח מאוד חזק)
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי שברולט ספארק 2016 (דור 4) ורציתי לרכוש שטיח מקורי לצד של הנהג ברכב במצב חדש או לכל הפחות כמו חדש. היכן ניתן לדעתכם לרכוש? חיפשתי באמאזון / איביי, ואין משהו מקורי. שאלה נוספת, האם ישנו אתר שניתן למצוא את מק"ט של חלק? ***עדכון*** במסגרת הטיפול הבא אני צריך להחליף שמן גיר. איך אני יכול לדעת מהו השמן המקורי שמתאים לרכב? אני רוצה לשמור על אותו שמן שנמצא כעט במערכת ולא לערבב בין שני סוגים שונים ואני מעוניין לרכוש את השמן בעצמי. כמה ליטרים צריך? לפי מה שקראתי 4 ליטר, זה נכון? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת AMC, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 594 צפיות
שלום רב בזמן הנעת הרכב עם מפתח חכם, הרכב מניע רק שהמפתח בעריסה אבל אחרי ההנעה לאחר כשתי שניות יש צפצוף רציף של מפסיק הדלתות אינן מגיבות לשלט החלפתי סוללה בשני השלטים לא עזר. מציין שזה קרה אחרי שהוצאתי את המולטימדיה (אם זה פרט שיסייע) תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת רונן69, -
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, אשמח להדרכה קצרה על הוצאת אוויר כלוא ברכב אסטרה 2013 1.4 טורבו (שמעתי רעש רשרוש מכיוון הדשבורד) אם מעורב בתהליך פתיחת ברז ניקוז, או לחיצה על צינורות, אודה על צירוף תמונה של המיקים שלהם כיוון שאני לא יודע מה הם והיכן הם ממוקמים. תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
היי, לפני כחודשיים שמתי לב לירידה לא מאוד דרמטית במפלס נוזל הקירור, מילאתי עד המקסימום, ולפני כשבוע נדלקה נורית אזהרה - בדקתי והנוזל ירד מתחת למינימום, המיכל היה כמעט ריק. מילאתי שוב עד המקסימום, ואחרי כמה ימים הייתה ירידה נוספת לקו האמצע בין המינימום למקסימום. מאז האוטו לא זז. הרכב הוא סקודה סיטיגו 2014. מחר אני לוקח אותו לתיקון במוסך מורשה, רציתי להגיע קצת יותר מוכן - מה הסיבות האפשריות לתקלה? זו מחלה ידועה של הרכב? למה אפשר לצפות מהביקור מחר במוסך? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Amired, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי KIA SORENTO LX TURBO 2017 יש לי בעיה מעצבנת שבה הכיסא של הנהג לא מתכוונן לאחור, הוא מתכוונן קדימה\אחורה\למעלה\למטה והמשענת גב תחתון גם היא עובדת כמו שצריך. אבל המשענת לא מתכווננת לאחור(כלומר הTILT לא עובד אחורה). משענת לקדימה כן עובדת. יש למישהו מושג איך הדבר המעצבן הזה יכול להפטר? ניתקתי בינתיים את הצמה כדי לא להפעיל אותה קדימה בטעות כי תנוחת הישיבה כבר "זקופה למדי" תודה.
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מאזדה 3 מודל 2008 צורה ישנה 130 אלף קמ האם כשמנקים בית מצערת זה מצריך לאחר מיכן כיוונים/מחשב/משהו? יש סירטון הדרכה?
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 631 צפיות
ערב טוב יש לי טויוטה קורולה רובוטית שהחלפתי לה קלאץ לפני מספר ימים, מאז הרכב נוסע הרבה יותר טוב אבל עדין מרגיש שהוא לא מחבר את הקלאץ חלק בעיקר בתחילת נסיעה יש כמו רעידות קטנות או כמו מכה קטנה כשהרכב עובר ממצב של זחילה לנסיעה מהירה יותר, וגם לפעמים זה מרגיש כמו בעיטה בזמן החלפת הילוכים במוסך אמרו לי שצריך להחליף שמן גיר, השאלה האם מישהו יכול לומר לי אם הם צודקים, או שצריך לעשות פשוט לימוד לגיר , ? חשבתי לעשות לימוד לגיר בעצמי דרך ידית ההילוכים ולראות אם זה יעזור (עשיתי כבר פעמיים בעבר לפני שהחלפתי קלאץ וזה עזר לקצת זמן), האם כדאי או שעדיף במוסך דרך המחשב?
הודעה אחרונה מאת HS, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 670 צפיות
שלום רב, האם יש חיי מדף למצבר של אופנוע שמגיע עם חומצה במיכל בנפרד כל עוד לא מכניסים את החומצה למצבר? מוכר המצברים אומר שאין הגבלה כמה זמן כזה מצבר יכול לשבת על המדף כל עוד לא שמים את החומצה בתוכו ובכך מתחילים את הריאקציה הכימית. האם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
אשמח לקבל המלצה לסט ראצט שמתאים לעבודות רכב לא יקר אבל אכותי איך הסט הזה https://www.homecenter.co.il/boxes--allen-keys-cutter-and-file-chisel-etc./product-page/12672
הודעה אחרונה מאת yairw, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי נכנסתי למוסך לטיפול 120,000 ברנו מגאן סטיישן (2018) דיזל ומה שיצא בסוף זה: טיפול 500 משולשים 1100 תפוח הגה 180 צלחות+דסקיות 1100 כיוון פרונט 200 סה"כ 3080₪ משולשים וצלחות תחליפי. נשמע הגיוני? זול? תודה
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 11 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
217 אלק"מ לקחתי לבדיקה וזה הדבר המשמעותי היחיד שמצאו - בוצה במקום ששופכים את השמן, המוסכניק אומר שפלאשינג אמור לעזור, לטענתו, הבוצה לא קשה (גם על הפלאשינג הוא לא אמר שחייבים..) המחיר משתלם ואני סומך על המוכר שלא ידע על הבעיה עד עכשיו. השאלה היא האם לחשוש שהמנוע ימות מזה או לא? האם הפלאשינג הכרחי? האם הוא יכול להזיק (אני לא חושב שמשתלם לפתוח ראש מנוע ולנקות ידני)? האם מישהו התנסה בזה במאזדה? כל ייעוץ יעזור, רק אציין שהמחיר נמוך ומשתלם ואין לי כ"כ תקציב וכעת אני צריך רכב - אז - כמה גדול החשש? תודה לעוזרים ובתקווה שנדע ימים שקטים יותר 🙏
הודעה אחרונה מאת Karnaf053, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
בהגדרות השמע: 1. מה אומר הפרמטר עוצמה/מהירות? 2. מה זו מידת עוצמה on/off? *שאלה יותר לפורום רכב כללי; ברכב טורבו דיזל כמה זמן צריך לחכות אחר ההנעה עד לנסיעה וכמה זמן לחכות בעמידה לפני כיבוי (והאם יש הבדל בין נסיעה של 10 דקות לנסיעה של 60 דקות?)*
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי יאריס 2007 גיר רובוטי כבר כמה חודשים שיש לי צפצופים מעצבנים ברכב, שמתחילים ונגמרים בצורה רנדומלית, זה יכול לקרות פעם ביום, או כמה פעמים ביום, לפעמים פעם בכמה ימים, אבל לאחרונה זה קורה די הרבה, יש לציין שכאשר אני שם את הגיר על ניוטרל, הצפצוף מפסיק לחלוטין.. כפח שאתם יודעים, בגיר רובוטי, הכי קשה לרכב להעביר הילוך מראשון לשני, ואז לשלישי, בדומה לגיר רגיל, כלומר זה לוקח הרבה זמן ברמה שמצפצפים לי מאחורה.. אבל בתקופה האחרונה, זה נהיה עוד יותר קשה בשישי נסעתי לירושלים מגוש דן, וגם במוצ"ש חזרתי משם לכיון גוש דן, בעליןת של ירושלים התחיל להיוץ ריח שרוף, כמו של צמיג, ןלא הבנתי מה קרה, שהגעתי ליעד ראיתי שהצמיגים די שחוקים(לדעתי קוד ייצור 07/10/…
הודעה אחרונה מאת מנחם1, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום .מעונין להחליף צמיגים עקב החלקה על גבי גרנוליט ביום גשום . מתלבט בין צמיג יפני falken ze320 המצוי בקטגוריה A החלקה על כביש רטוב . או צמיג חצי שטח AT או HT .ההתלבטות היא כי האחיזה בכביש רטוב טובה יותר בצמיג רגיל מאשר צמיג שטח אולם על גבי סלע רטוב לא כך הדבר . מדובר על גרנוליט ולא על כביש.
הודעה אחרונה מאת ronyad, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 868 צפיות
ערב טוב לחברי הפורום , ברשותי סקודה אוקטביה שנת 2019 , לפני מספר חודשים הוינקר הקדמי הימני הפסיק לעבוד ולאחר מספר שבועות גם הוינקר השמאלי הצטרף לחגיגה והפסיק לעבוד. חושב לציין שישנם 2 סוגים של פנסים בשנתון הנ"ל , אחד עם מנורת הלוגן והשני שזה לד במקרה שלי מדובר על פנסי לד. לצערי עד כה עברתי 5 מוסכים (מרביתם אמרו שיש צורך להחליף את הפנס אך לא צערי זה לא פתר את הבעיה) ואף אחד מהם לא הצליח לאתר את התקלה. מה נבדק עד כה (ולא פתר את התקלה): מוסך אחד טען שזה ה body control module הוא טען שתיקן \ החליף אותו (לדעתי הוא לא נגע בו) הוחלפו הפנסים עצמם הוחלף הכרטיס שיושב על הפנס (גילוי נאות הזמנתי את הכרטיס מאלי אקספרס) בדק…
הודעה אחרונה מאת topop, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, אני מחפש לרכוש ג'ק טוב (לא ב150 שקל מACE) לפי מה שראיתי רוב מה שמוכרים באזור ה1000 שקל (2.5-3.5 טון) זה של חברות כמו "KARNAF" \ "ROHER" מישהו שמה או מכיר את החברות האלה? לא יודע אם זה סתם מוצר מדבקה סיני או משהו באמת איכותי תודה
הודעה אחרונה מאת yarden123456, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 591 צפיות
אחרי המון זמן שלא... מדריך להחלפת כבל קלאץ', מצטרף לערוץ ביחד עם אינטרו חדש ולוגו חדש (למי שכבר הספיק לשים לב). תודה רבה לאייל גרוספלד מערוץ Jeep Tech (ופודקאסט 4X4 - בשבילים) על שיתוף הפעולה והכנת המדריך.
הודעה אחרונה מאת EliC25,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 971 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולדן191
- fatboy1340
- TvrSpee12
- Step
- במבליק
- Or05230
- מייק24
- amirtoar
- sperial
- danbr
- benny62
- SlowRide