Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי במוסך מורשה יבואן במסגרת טיפול

טענו שאני צריך להחליף בלמים קומפלט קדימה ואחורה.

מפה לשם הצעת המחיר מאוד גבוהה ואני סירבתי.

לדעתי הבלמים יכולים בכיף להחזיק עוד 20000 קמ בקלות

ומאחורה בכלל יש יותר.

המוסך טוען שעליו לדווח למשרד התחבורה.

אני אחליף בלמים אבל לא במחיר שהציעו לי.

מה הנוהל לאחר הדיווח שלהם למשרד התחבורה?

 

 

 

פורסם

אני לא יודע בדיוק מה הנוהל שלאחר הדיווח אבל לדעתי לרוב זה מסתכם בסתם ״הפחדה״ של המוסך את הלקוח במטרה לשכנעו לבצע את התיקון/ההחלפה אצלו, מניסיון, עבדתי שנים במוסכים ומעולם לא באמת דיווחנו למשרד התחבורה על רכב עם ליקויים כלשהם.פשוט עדכנו את בעל הרכב ונתנו לו להחליט היכן לבצע את התיקון.

פורסם

גם  במוסך יבואן של תוצרת צמפיון, סיאט, פולקסווגן, ואודי,

הייתי שומע את זה הרבה.

אל תתייחס, זה לוחמה פסיכולוגית של המוסך להפחיד אותך,

אתה יכול לבקש ליראות רפידות חדשות ולהשוות אותם למשומשות שלך, ולהחליט מה שמתאים לך.

פורסם

זו לא הפחדה,במידה והמוסך בדק ומצא כי הבלמים לא תקינים חובה עליו לדווח למשרד התחבורה,וכתוצאה יורידו לך את הרכב מהכביש .
אצלנו במוסך לקוח סירב לתקן מסרק הגה כי אמר שיכול לעשות במקום אחר ביותר זול,הייתה חובת דיווח והוריד את הרכב מהכביש במשרד התחבורה.

  • אהבתי 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אז כפי שכתב לך @ArikC, הרכב יקבל הודעת אי-שימוש (הורדה מהכביש).

תצטרך להתייצב לביצוע מבחן תקופתי (טסט) מחדש והציג אישור ממוסך מורשה על תיקון הליקוי (או לחילופין, יכתב כי המוסך בדק ומצא שהלקוי שדווח עליו - תקין).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

פורסם

בסוף החלפתי

שמתי תחליפי הוזיל את העלות הסופית

האמת שהזמן שלי לחפש מוסך אחר ולקנות חלקים ולהביא וכל הטררם לא שווה לי, בלי לדבר על עניין הדיווח ומצב להורדה מהכביש.

הצלחות הקדמיות היו מקוריות וכבר עברו ליטוש פעם אחת.

עברו 75 אלף קמ.

שאלו יהיו הצרות שלי.

 

 

  • רעיון טוב! 1
×
×
  • תוכן חדש...