Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאזור פ”ת או אשדוד,

לא הצלחתי לפתוח את הפילטר עם מפתח עכביש,

מחפש מישהו שיוכל להביא לי ליום שאועפכל לטפל בזה,

תודה רבה לכם.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

החשש העיקרי עכשיו שהלך ההברגה...
אם אין לך את הכלים לתקן דבר כזה אני במקומך לא היתי ממשיך לנסות לפתוח, אלא לתת את זה לבעל מקצוע שידע מה לעשות במקרה ואכן הלך ההברגה.

פורסם

לא הלכה ההברגה,

אני ס"ה צריך תואם,

מי שיש לו מפתח אשמח שיעזור לי.

פורסם (נערך)
לפני שעה, דג כתב:

החשש העיקרי עכשיו שהלך ההברגה...
אם אין לך את הכלים לתקן דבר כזה אני במקומך לא היתי ממשיך לנסות לפתוח, אלא לתת את זה לבעל מקצוע שידע מה לעשות במקרה ואכן הלך ההברגה.

איך ״הלכה ההברגה״? הבחור בכלל עדיין לא הצליח לפתוח את הפילטר, הברגה יכולה ״ללכת״ בדר״כ בזמן הרכבת הפילטר החדש במידה ולא הוברג ישר/ההברגה בפילטר לא  מתאימה להברגה במנוע/הפילטר הוברג עקום בכוח.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, Camaro 92 כתב:

איך ״הלכה ההברגה״? הבחור בכלל עדיין לא הצליח לפתוח את הפילטר, הברגה יכולה ״ללכת״ בדר״כ בזמן הרכבת הפילטר החדש במידה ולא הוברג ישר/ההברגה בפילטר לא  מתאימה להברגה במנוע/הפילטר הוברג עקום בכוח.

בדיוק זה החשש שבהרכבת הנוכחי היה משהו לא בסדר ועכשיו קשה לשחרר את הפילטר...

פורסם (נערך)

לא בהכרח, לפעמים זה סתם עניין של הידוק חזק מדאי ייתר על המידה בהרכבה וגישה קשה ומסובכת עם הכלי/המפתח אל הפילטר עצמו.

ולהבא ,בהרכבה מספיק הידוק הפילטר בכוח היד בלבד, ככה לפחות לימדו אותי כשהייתי מכונאי צעיר .

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם
בתאריך 10.11.2023 בשעה 15:16, רועי84 כתב:

זה פילטר שנפתח עם מפתח רצועה או שרשרת אוניברסלים וגם העכביש צריך לפתוח אותו

מאיזה איזור אתה?

אני מאזור פ"ת או אשדוד,

לדעתי פעם קודמת סגרו את זה חזק,

ומחמת כך שאני לא מעלה את האוטו על הליפט, אלא נכנס מתחתיו (בכל זאת פאגרו' מוגה עם מרווח גחון מכובד)

אני צריך כלי שיתפוס את הפילטר טוב ואני יצליח לפתוח אותו,

תודה רבה.

פורסם

אני גם בעל פאגרו

אבל גר רחוק מאוד ממך

חשבת לשאול בקבוצת וואצאפ של המועדון פאג'רו?

אני בטוח שזה יהיה יעיל יותר מאשר כאן (וכבודו של הפורום מונח, אבל אין מה להשוות לקבוצה של 2000+ בעלי פאג'רו)

.

• תוכן חדש...