Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי יאריס 2007 גיר רובוטי

כבר כמה חודשים שיש לי צפצופים מעצבנים ברכב, שמתחילים ונגמרים בצורה רנדומלית, זה יכול לקרות פעם ביום, או כמה פעמים ביום, לפעמים פעם בכמה ימים, אבל לאחרונה זה קורה די הרבה, יש לציין שכאשר אני שם את הגיר על ניוטרל, הצפצוף מפסיק לחלוטין..

כפח שאתם יודעים, בגיר רובוטי, הכי קשה לרכב להעביר הילוך מראשון לשני, ואז לשלישי, בדומה לגיר רגיל, כלומר זה לוקח הרבה זמן ברמה שמצפצפים לי מאחורה..

אבל בתקופה האחרונה, זה נהיה עוד יותר קשה

בשישי נסעתי לירושלים מגוש דן, וגם במוצ"ש חזרתי משם לכיון גוש דן, בעליןת של ירושלים התחיל להיוץ ריח שרוף, כמו של צמיג, ןלא הבנתי מה קרה, שהגעתי ליעד ראיתי שהצמיגים די שחוקים(לדעתי קוד ייצור 07/10/2016 לצמיגים) כרגע הרכב נמצא ברמה שלהעביר הילוך מראשון לשני, המנוע פשוט צועק ברמה מטורפת.. היום אלך למוסך לבדוק האם הצפצוף הזה, קשור אולי לגיר, או שהוא סתם קורה בגלל תקלה בחיישן רוורס, אין לי אינדיקציה

רק מציין שכמעט תמיד אני מאחסן דברים במושבים האחוריים, למרות שזה לא צפצוף שמאפיין אי שימה של חגורה

בכל אופן מה דעתכם? יש מצב שהגיר נדפק?

עריכה אחרונה על ידי מנחם1
עריכה
פורסם (נערך)

לצערי צדקת, הלך לי הקלאץ

אמר לי שזה איזור ה3000 שקל, וזה קצת יקר בטויוטה

אמרתי לו אם אפשר לשפץ את הקלאץ, והוא ענה לי שלא משפצים קלאץ כבר הרבה שנים, זה דבר מיושן מאוד לשפץ

עריכה אחרונה על ידי מנחם1
טקסט
פורסם
לפני 7 שעות, צמיגי כתב:

תגיד תודה שזה רק זה. מחיר סביר.

אז המחיר הוא בסדר גמור בהתחשב שזה קלאץ חדש של טויוטה עם העבודה?

אז בסדר גמור..

מישהו אמר לי שעדיף שמישהו ממש מקצועי יעשה את העבודה, יש משהו שנקרא "לימוד גיר" שעושים שמחליפים קלאץ, לא ממש מבין בזה ולא יודע מה זה..

פורסם

בהחלפת קלאץ חייבים לעשות לימוד גיר וזה כל כך פשוט כי בחיבור מחשב דיאגנוזה יש להם אפשרות לעשות את זה.

והמחשב עושה הכל לבד. הקלאץ הוא קלאץ רגיל כמו בכל רכב עם גיר רגיל.

להמליץ אין מה לך למוסך תסתכל ותחליט. מראה עיניים טוב מכל דבר אחר.

פורסם
לפני 17 שעות, צמיגי כתב:

בהחלפת קלאץ חייבים לעשות לימוד גיר וזה כל כך פשוט כי בחיבור מחשב דיאגנוזה יש להם אפשרות לעשות את זה.

והמחשב עושה הכל לבד. הקלאץ הוא קלאץ רגיל כמו בכל רכב עם גיר רגיל.

להמליץ אין מה לך למוסך תסתכל ותחליט. מראה עיניים טוב מכל דבר אחר.

אני מעדכן שהמוסך סידר לי את הקלאץ, החליף אןתו ואמר שגם החליף איתו את המזלג.. לא שאלתי אותו על לימוד גיר, יתכן והוא עשה את זה.. הרכב נוסע עכשיו חלק, אין שום רעש של מהוע או טורים, וגם בצפצוף המעצבן שהיה לי כבר כמה חודשים, נפסק לחלוטין, אז כנראה שזה היה קשור לתקלה שלי..

אגב המוסך אמר לי שהקלאץ בגיר הרובוטי יקר, ואגן ראיתי פערי מחיר ברשת, בין קלאץ רדיל של טויוטה לקלאץ של רובוטי, של עוד 200-250 שקל..

• תוכן חדש...