Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום ,

 

ברשותי סקודה אוקטביה שנת 2019 , לפני מספר חודשים הוינקר הקדמי הימני הפסיק לעבוד ולאחר מספר שבועות גם הוינקר השמאלי הצטרף לחגיגה והפסיק לעבוד.

חושב לציין שישנם 2 סוגים של פנסים בשנתון הנ"ל , אחד עם מנורת הלוגן והשני שזה לד במקרה שלי מדובר על פנסי לד.

לצערי עד כה עברתי 5 מוסכים (מרביתם אמרו שיש צורך להחליף את הפנס אך לא צערי זה לא פתר את הבעיה) ואף אחד מהם לא הצליח לאתר את התקלה.

 

מה נבדק עד כה (ולא פתר את התקלה): 

  1. מוסך אחד טען שזה ה body control module  הוא טען שתיקן \ החליף אותו (לדעתי הוא לא נגע בו)
  2. הוחלפו הפנסים עצמם 
  3. הוחלף הכרטיס שיושב על הפנס (גילוי נאות הזמנתי את הכרטיס מאלי אקספרס)
  4. בדקו שאין קצר בחיווט אל הפנס

 

עוד פרטים שאולי יעזרו :

  1. כאשר מאותתים ישנו אור ממש ממש חלש בוינקר
  2. כשהוציאו לי דוח שגיאות של הרכב השגיאה שרשומה היא שאין תקשורת למודל של הפנסים

 

 

אשמח לקבל כל עזרה \ עצה \ הפניה למוסך אמין שזה תחום ההתמחות שלו.

 

תודה מראש לעוזרים

×
×
  • תוכן חדש...