טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,355 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים לאחרונה שמתי לב שכשאני מתדלק פול, שניה אחרי שהידית קופצת יש נזילה קצרה של דלק מאחורי הגלגל האחורי, מאמין מנשם שיש שם או משהו. קרה בשתי תחנות דלק שונות. מישהו נתקל? מכיר? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yairw, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 26.8 אלף צפיות
שבוע טוב. אני מחפש כבר הרבה זמן בפורום (וגם בגוגל) ולא מצליח למצוא. ביצעתי טיפול תקופתי לרכב במוסך לא מזמן, אבל הוא לא איפס לי את מד הקילומטראז' לטיפול. הרכב הוא רנו קנגו 2008 ידני 1.5. כאשר אני לוחץ על הלחצן בלוח מכוונים לפני התנעה, וממשאיר אותו לחוץ למשך כמה שניות בהתנעה, לוח המכוונים מגיע למוד שירות כל שהוא, אם הצגה של הרבה נתונים, והדלקת כל נורות השירות ברכב, אבל יותר מזה לא הצלחתי להתקדם. אודה לעזרתכם.
הודעה אחרונה מאת ניסים האינסטלטור, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 952 צפיות
1. אני עומד לפני טיפול 200K באאוטלנדר שלי גירסת בנזין 2000. בספר רשום שאם יש רצועת טיימינג אז יש צורך להחליפו אך לא רשום לי האם יש או לא. מישהו יודע האם יש לי שרשרת או רצועה? 2. הרכב לא מגיב לי טוב בלחיצה על הגז זאת אומרת שהטורים לא עולים עד שאני ממש נותן קיק דאון ובלחיצה מעל חצי דוושה של הגז יש לו רעש של מאמץ כמו טרקטור אבל הטורים לא עולים .שאלתי שתי מוסכניקים האם יש עניין לנסות לימוד מחדש של הגיר אחד ענה לי שאפשר לנסות והשני אמר לי שלדעתו אין עניין ושהגיר גמור. מה דעתכם? ומה העלות של דבר כזה? מציין שהרכב עבר בדיקת קניה במכון לפני חודשיים והכל היה תקין כולל הקומפרסיה של המנוע אם זה קשור. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת David2540, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים. פורד פוקוס 2010, מנוע 2000 סמ"ק. ברכב מורכבת מערכת גפ"מ LOVATO. בזמן האחרון, גם כשמנוע פועל על גז, הוא שותה דלק. מה יכול לגרום לזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רכב שנת 2009 עם מצבר חדש (8 חודשים) בזמן האחרון יש הנעה חלשה והמגבים מופעלים בזמן ההנעה, זה קרה כבר בעבר החלפתי מצבר ולא קרה כבר המון זמן עד לאחרונה * חשבתי שזה בגלל הניגוב אוטומטי אבל זה על off ועדיין זה קורה אם זה בגלל שהמצבר חלש אפילו שעברו רק 8 חודש למה בכל זאת זה קורה שהמגבים נכנסים לפעולה בזמן הנעה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 518 צפיות
קניתי לאחרונה הונדה סיוויק האצ'בק 2012 ב"ה בלי ספר רכב או שום מידע ממגרש מכוניות (פעם אחרונה בלי נדר) מישהו יודע איזה סוג נוזל קירור צריך? אגב אם יש למישהו משהו לספר עליו...
הודעה אחרונה מאת יוסי אש, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בדקתי היום רכב 2017 מאזדה 3 מנוע 2.0 יש לי חשד לגבי חוסר התאמה בין הלוח שעונים למציאות באמת,איפה אני יכול לבדוק את הנתונים של הקילומטרז' דרך המחשב רכב ולא מהלוח שעונים? הרכב יד 3 היה השכרה/החכר כיד ראשונה ויש נקישה בגיר על פי מה שרשום בבדיקת רכב
הודעה אחרונה מאת דור-ל, -
-
שלום לכולם. אתמול בצעתי תיקון לקראת טסט שנתי מדובר על מאזדה 2 2011 22700 קילומטר. לפני חודשיים בערך נדלקה נורית תקלת מנוע,במוסך מאזדה חיברו מחשב ולפי הבדיקה מדובר על חיישן אויר קידמי,החייישן הוחלף אתמול ביצעו ריסט והנורה כבתה. אך לאחר נסיעה קצרה שוב נדלקה,אני כמובן יחזור למוסך שיסדרו זאת,אך אם מישהו פה יודע מעבר אך אפשר לסדר זאת....
הודעה אחרונה מאת S77T33, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 874 צפיות
היי חברים, אשמח בבקשה לחוותדעת ממה מגיע הרעש, מצב סרטון. כפי שזה נקרא זה מגיע מהעיגול מתכת שהסרטתי, מה זה העיגול הזה? תודה רבה 20231119_233308_1.mp4
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 592 צפיות
נקרע הכבל והמחיר אצל היבואן הרשמי הוא 1800 ש"ח לחלק (ואין בארץ, צריך להזמין). המחיר בחול בסביבות 100 אירו. האם כדאי להזמין מחו"ל? האם יעשו בעיות במכס? האם לא ניתן פשוט לרתך את המקום הקרוע?
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי דאצ'יה לודג'י 2017 בנזין קרה לי כבר כמה פעמים בשבוע האחרון שהרכב לא מניע- למרות שברוב הפעמים במהלך היום אין בעיה בהתנעה בכלל בפעמים שהוא לא מניע: - נדלקת נורת תקלה כללית בצבע כתום ביחד עם נורת השמן - לא חסר שמן - לא מצאתי פיוזים שרופים - מצבר תקין והמגעים שלו לא רופפים - בזמן ההתנעה הסטרטר עובד חזק - לא שומע תקתוקים אלא רעש של התנעה - מזגן/ רדיו / נורות עובדים כרגיל, לא נחלשים מישהו מכיר את הרכב / את התקלה הזו ?
הודעה אחרונה מאת אלירן אהרוני, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 789 צפיות
היי, נדלקה לי היום נורת מנוע. מהיום בבוקר כשאני מתניע לוקח למנוע שתיים שלוש שניות. זה אף פעם לא קרה לי. אאודי q5 שנת 2011, 115 אלף קילומטר יש לחבר שלי סורק תקלות אני אעלה כאן את התקלה, אשמח לדעת מה התקלה וכמה עולה לסדר את זה בערך. תודה!! התקלה: p0016 crankshaft position camshaft position correlation (bank 1) sensor a
הודעה אחרונה מאת maor triki, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 972 צפיות
שבוע טוב, צריך להחליף 2 צמיגים קדמיים + איזון פרונט בגלל שהצמיגים נאכלים בצד הפנימי שלהם, פעם ראשונה שמחליף צמיגים ברכב, אילו מותגים באים בחשבון אילו לא כדאי להתקרב? בשילוב של מחיר ותמורה מיותר לציין שמדובר בצורך של נסיעה רגילה בעיר, בינעירוני, לא נהג מירוצים
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 480 צפיות
בתחילת כל נסיעה יש לי דפיקות שקורות בחלק מהפעמים שאני לוחץ גז או ברקס. הדפיקות מגיעות מקדימה אבל מרגיש שלפעמים מימין ולפעמים משמאל. המוסך אומא שזה לא משולשים ולדעתו זה לא ציריות. הוא לא הצליל בסופו של דבר לאבחן את זה. ייאמר שהתופעה דועכת בזמן הנסיעה. וייאמר שמבחינה תקופתית זה גם מחריף ונהיה יותר טוב באופן רנדומלי. לסיכום: דפיקות בחוזק רנדומלי מצד רנדומלי,בזמן רנדומלי בנסיעה, בתקופה רנדומלית. נשמע כמו אבחון קל😂 אני עם רנו קפצ'ור דיזל 2019
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 879 צפיות
היי, מצרף בדיקה לרכב סקודה ראפיד 1.4 טורבו שנת 2018. נשלחה לבדיקה ע"י אוטודיל ולא על ידי. אשמח לדעתכם על תוצאות הבדיקה. אין לי מושג בתחום. תודה
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צריך בקליות, פנסים קדמיים, ניקלים, טסות ופלסטיקה. בדקתי באיביי אין הרבה מבחר ומחירים הזויים. אשמח להמלצות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 451 צפיות
אהלן חברים, לאחר שפינו אותנו מהעוטף לנתניה, אני מחפש מוסך אמין והוגן לעשות טיפול לרכב קיה סיד דיזל. יש מוסך מומלץ בנתניה?
הודעה אחרונה מאת lcx, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 971 צפיות
שלום לכולם קיה ריו 2017 , מערכת מולטימדיה מקורית האם ניתן לעשות שיקוף מסך? על מנת לראות waze במסך הרכב?
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 401 צפיות
היי לכולם, חסרים לי כמה דברים בסיאט איביזה 2007 שאני לא מצליח להשיג, מחזיר אור לטומבון אחורי ומגן שמש לנהג. חיפשתי באלי אקספרס ובאיביי ולא ממש מצאתי לדגם שלי. מישהו יודע על מקומות שאפשר למצוא חלקים לסיאט איביזה יחסית ישנה.. ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת hoffmanqt, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי חברים. מחפש בנרות משאבת סולר (עליונה, לחץ גבהה) ומזרקים לסקודה אוקטביה 2008. כל מי ששאלתי במוסכים אמרו שלא ניתן להשיג. יש למישהו כיוון לרכישה? יבוא מחול?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום חברים, רכשתי לא מזמן ספארק 2014 מנוע 1000 סמ"ק ידני. ניגשתי לעשות טיפול במוסך, המכונאי טען שכדי להחליף את המצתים יש לפרק את סעפת היניקה,על מנת לקבל לגישה למצתים. כשהמכונאי ניגש לפרק את הסעפת הוא טען כי שלושת הברגים המחברים בין סעפת יניקה אחת לשנייה מסתובבים סביב עצמם (סעפת היניקה מחולקת לשניים אחת חיצונית והשנייה פנימית יותר) (כנראה בטיפול קודם מכונאי חסר אחריות הבריג אותם עם פטיש אוויר והרס את ההברגה) המכונאי שהלכתי אליו טוען כי אצטרך להחליף את כל הסעפת יניקה על שני חלקיה, כדי לקבל גישה למצתים ולהחליף אותם. שאלתי היא כזאת:האם יש פתרון יצירתי אחר כמו לפרק את הסעפת בעדינות עם מקדח - הברזה ולסדר הברגה חדשה? הסעפת היא מפלסטיק קשיח דרך אגב אם אתה מכי…
הודעה אחרונה מאת שמואל. אז, -
צירפתי את המבחן קומפיוטסט של הרכב שרכשתי. האם עליי ללכת למוסך לתקן דברים מסוימים? מאזדה 3 2.0 2016 1 2
מאת טד-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, רכשתי לפני חודש Mazda 3 -2016 hatchback 2.0 premium ב59K שח, יד 4. מקווה שלא עבדו עליי 😅, הרכב היה במצב נוצץ איך שהגעתי, זה די קנה אותי פלוס זה שלא היה לי כח להמשיך לחפש ולמצוא סוחרים בעיקר, לא מצאתי סימני תאונה והאוטו עבר את הצ'קליסט הפדנטי שלי, הכל טיפ טופ מבחינת הנראות (לא רחוק מחדש), עזרה העובדה כמובן שהיו שם עבודות צבע כאלה ואחרות מוסוות, לא מושלם אבל יחסית לרכבים אחרים שראיתי נראה על פניו נהדר, נקי לרמת השטיפת מנוע ניקיון פנים וחוץ , ומשהו בצבע נראה נוצץ כאילו יש עליו איזשהו ווקס/קרמי או משהו - לא שאלתי עוד את המוכר. כמובן שהמוכר אומר שאין שום בעיות וכל הדוח חרטא😇, אני מבחינתי , למרות שבמבחנים האלה עושים כסתח, לא נראה שהמצב מושלם- מי שהיה לפנ…
הודעה אחרונה מאת טד, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 780 צפיות
היי חברים, יש לי סקודה אוקטביה 2012 מטופל מאז שעלה לכביש רק במוסך מורשה הוחלף גיר ומחשב גיר לפני חצי שנה ולפני יומיים נכנסתי לאוטו האוטו מניע חלק אבל לוחץ על הגז והאוטו לא זז לא בדרייב לא בספורט לא ברוורס לא מעלה טורים (חוץ מבניוטרל) ולא נדלק שום נורה מה אומרים יש סיכוי שהבעייה לא בגיר?
הודעה אחרונה מאת כמעט זה כמעט שם של דג, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב, איזה שמן מנוע מומלץ לניסאן קשקאי 1.6 בנזין (גיר רגיל אם זה משנה)? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת itamar_by, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום פעם ראשונה מניע את הרכב ואחרי 2 שניות מעביר ל D ומתחיל נסיעה וגיליתי שבמטרים הראשונים דוושת הגז נהיית קשה ולא נלחצת כלל פשוט תקוע למעלה , ורק אחרי מספר שנייות היא משתחררת והאוטו נוסע כרגיל ( המשכתי נסיעה ארוכה רגיל , לא היו גמגומים והדוושה הייתה רכה והכל כרגיל ) . האם יש הגנה שלא ניתן ללחוץ על הדוושה שהאוטו קר ? האם המצערת במאזדה 3 2009 דגם ישן היא חשמלית ? חשוב לציין שבדרך כלל אני מניע וממתי ן1 דקה ואח"כ מתחיל בנסיעה והכל בסדר , היום במקרה מיהרתי
הודעה אחרונה מאת rgo jek, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 644 צפיות
שלום לכולם, ברשותי רכב מאזדה 3 ספיריט 2000 סמ״ק מודל 2009 צורה הישנה. יש לי בעיה כזו בסאנרוף: יש שני כפתורים בסאנרוף 1) כפתור אחד (השמאלי) פותח את הסאנרוף אחורה וסוגר אותו קדימה - עם הכפתור הזה אין שום בעיה והסאנרוף נפתח אחורה וקדימה בלי בעיה; 2) כפתור שני (הימני) מטה את הסאנרוף כלפי מעלה וסוגר אותו למטה - איתו יש לי בעיה כזו: כשאני לוחץ לפתוח את הסאנרוף כלפי מעלה הוא לא נפתח כלפי מעלה; רק כשאני מפעיל כוח על החלון מתוך הרכב ודוחף את החלון החוצה החלון נפתח כלפי מעלה; בנוסף הכפתור השני לא מוריד את החלון כלפי מטה וכדי לסגור את החלון עלי ללחוץ על הכפתור הראשון; איך אפשר לתקן את זה ?
הודעה אחרונה מאת rgo jek, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי רכב שברולט סוואנה 2018, והיה נזילת שמן מהמגבר בלם (בוסטר). פירקתי ושלחתי לשיפוץ, והרכבתי חזרה. עלי להוסיף שמן ולנקז אויר, כמה שחיפשתי איזה שמן עלי להוסיף, לא מצאתי כל תשובה ברורה, וגם בספר רכב לא כתוב. אם מישהו מכיר ויודע אשמח לעזרה תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום יש לי שברולט טראקס 1.4 שנת 2014 קניתי לפני חודש אין לי חימום לרכב למה? איך מחלפים נוזל של הרדיאטור ברכב?
הודעה אחרונה מאת ג.ל, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 831 צפיות
אין מתח בכלל בחוטים של האיתות הקדמי והמיכל מים לווישרים זה צמה מחוברת עם שתי החוטים אני מצליח לראות לאן הם מגיעים איפה החיבורים שלהם??
הודעה אחרונה מאת Itayyyyt, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 706 צפיות
שלום, סיריון 2007, לאחר החלפת גומי שמחזיק את הפלאגים ומונע נזילה של שמן לאחד מהם, מנוע הרכב התחיל לקרטע בהתנעה, בעמידה ובנסיעה ברוורס. בנוסף, מנורת המנוע התחילה להבהב (ולא להישאר תמידית לפני שנכנסה למוסך). על מה זה יכול להביע? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Buki, -