Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רכשתי לא מזמן ספארק 2014 מנוע 1000 סמ"ק ידני.

ניגשתי לעשות טיפול במוסך, המכונאי טען שכדי להחליף את המצתים יש לפרק את סעפת היניקה,על מנת לקבל לגישה למצתים.

כשהמכונאי ניגש לפרק את הסעפת הוא טען כי שלושת הברגים המחברים בין סעפת יניקה אחת לשנייה מסתובבים סביב עצמם

(סעפת היניקה מחולקת לשניים אחת חיצונית והשנייה פנימית יותר)

(כנראה בטיפול קודם מכונאי חסר אחריות הבריג אותם עם פטיש אוויר והרס את ההברגה)

המכונאי שהלכתי אליו טוען כי אצטרך להחליף את כל הסעפת יניקה על שני חלקיה, כדי לקבל גישה למצתים ולהחליף אותם.

שאלתי היא כזאת:האם יש פתרון יצירתי אחר כמו לפרק את הסעפת בעדינות עם מקדח - הברזה ולסדר הברגה חדשה?

הסעפת היא מפלסטיק קשיח דרך אגב

אם אתה מכירים מישהו מומחה שיכול לעשות זה אשמח אם תפנו אותי אליו.

מצ"ב תמונות

תודה

רונן

spark1.jpg

spark-3.jpg

spark_2.jpg

פורסם

אני מבין "תתקלה" אבל לדעתי זה פתיר מאוד, אתה יכול לחלוץ את הברגים בלי בעיה, אפילו בלי לקדוח אותם (לנסות במקביל לסיבוב גם למשוך החוצה) ובמקרה הגרוע להבריז תהברגה לחדש.

על כל מקרה ושיהיה לך להמקרה הכי גרוע, תבדוק מה עלות של סעפת יניקה חדשה מפירוק, בכל זאת זה ספארק יקר מדי זה לא אמור להיות.

פורסם
אני מבין "תתקלה" אבל לדעתי זה פתיר מאוד, אתה יכול לחלוץ את הברגים בלי בעיה, אפילו בלי לקדוח אותם (לנסות במקביל לסיבוב גם למשוך החוצה) ובמקרה הגרוע להבריז תהברגה לחדש.

על כל מקרה ושיהיה לך להמקרה הכי גרוע, תבדוק מה עלות של סעפת יניקה חדשה מפירוק, בכל זאת זה ספארק יקר מדי זה לא אמור להיות.

הוא ניסה להבריג אותם החוצה. האום שנותן קונטרה (הממוקם בפלסטיק הסעפת ) מסתובב עם הבורג- אין גישה לשם.

פורסם

לדעתי תקדח את הראש של הבורג עם מקדח בקוטר מתאים.

ולאחר כך תגביר עם פרוקסי או דבק חם את האום בצד השני.

להבנתי האום יושב בתוך שבלונה מפלסטיק כדי שלא יסתובב כשמחזקים את הבורג, בגלל שהשבלונה נשחקה אין מניעה להדביק את האום

פורסם

אולי תבדוק גם היכן טופל הרכב לאחרונה בעניין המצתים ותיגש לשם תסביר להם מי עשה מה. אם יש קבלות והרכב טופל בצורה מסודרת במקום קבוע ייתכן וייקחו אחריות על העניין. מעבר לכך לא מבין את הטימטום של שברולט כמו במיכסי טיימינג של הסובארו..הברגת חצי מעלה יותר וזהו...אכלת אותה בגלל האום שיושבת בצד השני. אני רק מנסה להבין רגע..האום יושבת בתוך חלק שכן ניתן לפירוק איך שהוא מראש המנוע? ואז יהיה קל יותר לעבוד על החילוץ מחוץ לתא המנוע..

בדקת זאת?

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

יואאאאו איזה סיוט זה בול מה שקרה לי היום, השארתי את הרכב במוסך כדי שיחליפו פלאגים והמוסכניק נתקע כל היום בדיוק בגלל אותה בעיה

מה עשית בסוף?

הצלחת לטפל בזה איכשהוא?

מה אפשר לעשות??

• תוכן חדש...