Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור שברולט טראקס

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Camaro 92,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שברולט טראקס 1.4 שנת 2014 קניתי לפני חודש אין לי חימום לרכב למה?

איך מחלפים נוזל של הרדיאטור ברכב?:huh:

• פיתרון
פורסם (נערך)

זה שאין לך חימום בקבינה אינו קשור ישירות לסוג נוזל הקירור ברדיאטור/ במערכת, ייתכן מאוד שעקב נזילה ברדיאטור הפנימי (זה שמאחורי הדשבורד)הבעלים הקודם עשה מעקף בצינורות בתא המנוע ולכן אין לך חימום בתא הנוסעים, או אפשרות שנייה היא שהוסר התרמוסטט עקב בעיית התחממות כלשהי במנוע ולכן הרכב לא מספיק להגיע לטמפרטורת עבודה דבר העלול להשפיע ישירות על החימום בקבינה. 

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • אהבתי 1
פורסם

טוב יש דרך לראות את זה?

ובכול מקרה אני רוצה להשים נוזל קירור איך איפה פותחים את שהמים יצאו וימלא חדש נטזל קירור

פורסם

אפשרות אחת זה שלא הוחלף הרבה שנים/זמן נוזל קירור, או לחילופין עירבבו כמה סוגי נוזל קירור בצבעים שונים במהלך השנים מה שלמעשה גרם לשינוי הצבע של הנוזל המקורי לחום, ואפשרות נוספת היא שבמהלך השנים השתמשו במים רגילים ברדיאטור במקום בנוזל קירור ייעודי מה שלמעשה גרם לחלודה במערכת .

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ומה צריך לעשות לפתוח כמו שאמרת מתחת לאוטו ותת להכול לצאת ואז להזרים מים רגילים שישטוף הכול ואז לסגור ולהכניס מים בצבעים?

פורסם

צריך לעשות ניקוי טוב למערכת, ולשים נוזל קירור בתקן הדרוש לרכב, לא ללכת לפי צבע בלבד.

מקווה בשבילך שזה באמת "בוץ" ולא ערבוב של שמן שנוצר מפריצת אטם ראש מנוע במקרה הגרוע ביותר

כבר חתמתי...

פורסם

הבוץ יכול להעיד על בעיה קשה כיוון שהנוזל המקורי במנועי GM הוא DEXCOOL והוא נוזל מינרלי שאסור לערבב עם שום נוזל אחר.

אם היה חסר קצת יתכן שהוסיפו נוזל קירור על בסיס אתילן גליקול מה שיוצר תערובת ג'לי בצבע חום שיכולה לסתום את המערכת.

ממליץ על שטיפה יסודית של המערכת והחלפת נוזל קירור.

Dex-Cool and traditional anti-freeze don't mix well. When mixed, these two products will react forming a gel that can prevent your engine from cooling properly. It can even damage multiple components of your cooling system which then must be flushed or replaced which is expensive.

• אהבתי 1

פורסם

מחלה בדגם הזה הינה גומיות של מחבר מהיר בקיר אש , ראה אם יש שם כתמים בצבע אדום על הקיר אש עצמו . 

יש ספוגית - אם בצבע אדמדם יש לך נזילה משם.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...