Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שנת 2009 עם מצבר חדש (8 חודשים) בזמן האחרון יש הנעה חלשה והמגבים מופעלים בזמן ההנעה, זה קרה כבר בעבר החלפתי מצבר ולא קרה כבר המון זמן עד לאחרונה

* חשבתי שזה בגלל הניגוב אוטומטי אבל זה על off ועדיין זה קורה

אם זה בגלל שהמצבר חלש אפילו שעברו רק 8 חודש למה בכל זאת זה קורה שהמגבים נכנסים לפעולה בזמן הנעה?

תודה רבה!

פורסם

מצבר חלש. אני מכיר את התופעה הזו במכוניות צרפתיות. 

כשיש נפילת מתח מצבר, המגבים מופעלים רנדומלית, המתח הנמוך גורם לתופעות שונות כמו לפעמים גם  הפעלת איתותים ונעילת הרכב, בנוסף למגבים.

למה זה שאלה טובה, ככה יחידות הבקרה מגיבות לנפילת מתח. ראיתי את זה כמה פעמים במכוניות שונות כולל שלי. 

זה גם מסתדר עם התנעה חלשה שציינת. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פורסם

אני זוכר את התופעה הזו מלפני המון המון שנים עם אופל אסקונה.

הלכתי לחשמלאי, אמר שזו בעיה ידועה, הוסיף קבל באיזה מקום מאחורי הדשבורד והבעיה נעלמה. לקח 10 דקות.

תמצא חשמלאי רכב עם שיער אפור 😁

אני מניח שיידע לסדר את זה.

פורסם
לפני 6 שעות, Buki כתב:

מצבר חלש. אני מכיר את התופעה הזו במכוניות צרפתיות. 

כשיש נפילת מתח מצבר, המגבים מופעלים רנדומלית, המתח הנמוך גורם לתופעות שונות כמו לפעמים גם  הפעלת איתותים ונעילת הרכב, בנוסף למגבים.

למה זה שאלה טובה, ככה יחידות הבקרה מגיבות לנפילת מתח. ראיתי את זה כמה פעמים במכוניות שונות כולל שלי. 

זה גם מסתדר עם התנעה חלשה שציינת. 

ישר לשרשור של הצרפתיות.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...