טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, אני צריך לעשות טיפול 30 אלף למיצובישי לנסר ותיקונים לטויוטה יאריס ישנה (חלון חשמל לא נפתח, חשמל של מנורה אחורית לא תקין, מערכת שמע בעייתית, צד אחד של הוישרים לא מוציא מים). שאלות: 1. המיצובישי שנת 2015 עם 73 אלף קילומטר - להחליף נוזל cvt? כמה זה אמור לעלות? 2. יש מוסך במרכז (ת"א, ראש העין, פתח תקווה, הרצליה, רמת גן, גבעתיים, בת ים, חולון, ראשון, רחובות) שיכול לטפל בשתיהן, שהוא מספיק אמין ומקצועי? אם לא, אשמח להמלצות לכל אחד מהם. הבנתי שלמיצובישי כדאי ללכת לשאפט בת"א. 3. כמה בערך אמור לעלות לי טיפול 30 אלף? תודה!
הודעה אחרונה מאת bitoNNz, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום. מחפש המלצה לעסק שמתמחה בpdr באזור בש
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי יש לי קיה נירו 2021 קפצה לי הנורה של הלחץ אוויר מילאתי את האוויר אל הנורה לא כבתה איך אפשר לאפס אותה?
הודעה אחרונה מאת צ'ופצ'יק, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן הרבה זמן שלא כתבתי פה ועכשיו יש סיבה אז למה לא להתייעץ ולכתוב וכמובן כמה תמונות כמו שאנחנו אוהבים 🤷🏻♂️ ברכב של האשה קיים מצבר וורטה מהסדרה הכחולה נקנה בחודש 3 שנת 22 ודווקא בחג שעבר החליט הרכב שלא בא לו להניע אז קדימה כבלים הנעה, נסיעה קצרה להטענה ובדיקת מתח במצבר שהראה 12.6 שהרכב מכובה, סבבה הכל טוב אמרתי אולי שכחנו משהו דלוק עולה לבית , יורד אולי אחרי חצי שעה בא להניע, שוב אין תגובה . מפה לשם מוציא את המולטימטר שוב כבלים, מניע עושה סיבוב שוב המצבר מראה 12.6 שהרכב מכובה מניע שוב - רואה טעינה הכל תקין החלטתי לעשות בדיקת זליגה והכל תקין… שלא יהיה משעמם , תמונה להמחשה מחכה עוד אי…
הודעה אחרונה מאת BassDriver, -
-
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הי, כותב עבור גיסתי .. ממש נשמח לעזרה בהתנהלות יש לציין שהרכב נרכש ב 51 אשח עד כה השקיעה 25 אשח בתיקונים וטיפולים..... ...,.................. רכב סיטרואן C4 שנת 2016. איתנו שנתיים. עובר טיפולים סדורים במוסך מורשה. ב-110,000 ק"מ הופיעה תקלה שדרשה החלפת שסתום קניסטר ומיכל דלק העלות של 9600 שקלים. הרכב כבר טופל שבוע לפני אני מבינה שזו תקלה סדרתית משיחה שלי עם היבואן הם מתנערים מאחריות. האם מכירים את התקלה? מי שכבר היו וזכו להשתתפות היבואן - אשמח לשמוע איך.
הודעה אחרונה מאת dani666, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי.קראתי והתבלבלתי.האם יש מותקן ברכב? אם לא,האם כדאי להתקין?
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי החלפתי שמן לסיאט איביזה 2016 מנוע 1.0 ובטעות כנראה בלי לשים לב שמתי שמן שהוא בתקן vw505-505.1 במקום מה שהבנתי שהיצרן ממליץ שזה vw502 (השמן עצמו זה Castro magnatec 5w40). מה יכולה להיות המשמעות של זה ?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הרכב עבר טסט בלי בעיה אבל פעם ראשונה שאני נתקל בערך שלילי (מינוס) בבדיקת כיוון גלגלים קדמי הערך 0.176 - הגלגלים מכוונים יותר מדי? 😝 מה זה בדיוק אומר? אגב, חום מנוע 124 מעלות מדוד - באותו הטסט - זה דבר תקין? תודה
הודעה אחרונה מאת dani666, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי, רכב וולוו v40, 2015, 120,000. טיפולים במוסך הקרוב לביתך או המשך טיפול במוסך מורשה? לדעתי פער המחירים נע לפחות ב40-50% פחות בין שתי האפשרויות.
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 665 צפיות
שלום לכולם, מחפש חנות חלפים לרכישת סט ברקסים מחברות ידועות, שעושה משלוחים, מעדיף המלצה מאחד שרכש כבר ברקסים מהחנות שהוא ממליץ עליה, לא אחד שחושב שיש להם (ביליתי מספיק זמן בטלפונים והודעות). עוד לא לחוץ לרכישה, רוצה לברר מחירים, בחנות הקבועה שלי הציעו דיסקים סיניים ורפידות של חברה אחת בלבד, לא עף על הרעיון. בתודה מראש וחג שמח
הודעה אחרונה מאת דני דביר, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 788 צפיות
שלום . מעונין להחליף שמן דפרנציאל . מהבנתי סובארו משתמשים בשמן של פז . לפי הספרות נדרש 75w90 gl5 . אשמח להמלצה לשמן איכותי מאוד בדגש על כך שמוחלף כל 60000 קמ .
הודעה אחרונה מאת דני דביר, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחר החלפת מסרק הגה משופץ (עקב נזילה) ההגה נהיה קשה לסיבובים במהירות נמוכות. שמן הגה מלא. משאבה היתה תקינה תרם החלפה ולא היו בעיות נהיגה עם ההגה. אציין שזה כבר טיפול שני למסרק הגה שנעשה אחד אחר השני לאחר שבטיפול הראשון התבררה נזילה חדשה אחרת במסרק. המוסכניק גרוע, מבקש כיוון מה יכולה להיות יותר הבעיה לאור הפירוט?
הודעה אחרונה מאת נקודה טובה, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 907 צפיות
ברשותי ניסאן נוט 2013 עם תקלה פתאומית שכל החלונות כולם הפסיקו לעבוד בבת אחת, נבדקו נתיכים והכל תקין, מנועים תקינים ולא תפוסים... ניסיתי לעשות איפוס למחשב לא עוזר כי אין תגובה בכלל בכל הלחצנים של האוטו אשמח לעזרה מה זה יכול להיות....
הודעה אחרונה מאת יוסף ליאור, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, המחירים של המוסכים המורשים עבר את גבול הטעם הטוב והמחירים ממש מגוחכים (לדוגמא סט בלמים 6K), עלות טיפולים שגרתיים מטורפת (ראשון כ1k,שני כ2K, שלישי כ3K, רביעי כ 4K וכו') אשמח לעזרה ב: 1. מוסך שהוא לא מוסך מורשה יבואן לטפל ברכב ויודע לטפל ברכב. 2. חנות חלפי חילוף (לא מחסן של מוסך מורשה). ניסיתי לחפש במס' חנויות חלפים רפידות בלמים אחוריים ואין לאף אחד באיזור פתח תקווה/כפר סבא/רעננה. פ.אוויר חליפי איכותי מצאתי באמאזון. אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת topop, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אתמול במהלך נסיעה קצרה הרגשתי שיש רעידות ברכב רנו קליאו לאחר מכן נדלקה נורת אזהרה engine check ולאחר זמן קצר הופיעה גם נורת בקרת יציבות ולגשת למוסך, האם מותר להמשיך בנסיעה למוסך כ5 קילומטר או שצריך להזמין גרר?
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום האם לסובארו xv 2015 אפשר להשתמש בשמן 5w-40 או רק 5w-30? שואל בשביל חבר
הודעה אחרונה מאת BoazB11, -
- 7 עוקבים
- 22 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם. יש בבעלותי פורד פוקוס 2008, אתמול בלילה נגמר המצבר וחיברתי בוסטר, היה חשוך ובטעות שמתי אותו הפוך כשנכנסתי לרכב לא היה חשמל בכלל, הבנתי שכנראה שמתי הפוך ומיד ניתקתי את הבוסטר, הבוסטר עצמו התנפח ויצא מכלל שימוש, אחר כך החשמל חזר ויש לי הודעה בלוח שעונים engine systems fault והאוטו לא מניע גם עם כבלים, ואין בכלל סטרטר. בדקתי פיוזים במנוע יש פיוז 1 שרוף 3 וואט שלא נראה לי קשור ועוד שורה של פיוזים 10 ואט שלא מקבלים בכלל חשמל, כל השאר עובדים חלק. אשמח לעצות, והכוונה מה לעשות.
הודעה אחרונה מאת מאזדה 3, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הצמיגים המקוריים, הגיע זמנם, כבר 5 שנים על הכביש ו 65K אומנם יש עוד בשר, אבל זה כבר מוגזם ןלפני הטסט הממשמש ובא רוצה להחליף על הרכב יש NEXEN קוראני ששרד יפה ואין לי שום תלונה לגביו (שרד יפה מאוד) בניקוד של tire4u הוא מקבל ניקוד ממוצע ויתכן יש טובים ממנו יודע על המישלין אבל לא בא לי להיפרד מעוד אלפיה, אז מתמקד ב קלבר, פלקן, טויו, הנקוק, דנלופ, גודייר ונקסן שכולם מסתכמים ל ~ 2.5K לרביעיה. לפלקן ציון גבוה (לא יודע עד כמה הציון הזה אמין) מה ההמלצה של חברי הפורום המכובדים? ובכלל כל דעה, או הצעה יתקבלו בשמחה.
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 841 צפיות
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברים, שברולט ספארק 2012/11 ידנית וחמודה. לאחרונה שמתי לב שהסל"ד, בעצירה (אחרי נסיעה קצרה / ארוכה), עולה ויורד בין טווחי הפעולה הרגילים (אין כל נורת מנוע או תקלה אבל תסמין מחשיד). מנסה להבין מה גורם לזה. בהתחלה חשבתי שזה קשור למצתים (פלאגים), שלא הוחלפו מאז פברואר 2021 (שנתיים וחצי), ומאז הרכב נסע מעל 26,000 ק"מ. אבל הבנתי שאין ממש קשר ופלאגים פשוט להחליף אחרי 60,000 ק"מ בערך (כל עוד אין בעיות בהנעה וכדומה).. אז הבנתי שזה בכלל בכיוון ניקוי מצערת וכל מיני כאלה? משהו אחר? אשמח לדעתכם, מוזמנים להתרשם מהגרפים מה־Torque של שינויי הסל"ד המטרידים (אותי לפחות) אם זה אכן דורש ניקוי מצערת, אשמח לטיפים ודרכים ואם למישהו יש ניסיון עם רכב כזה אז בכל…
הודעה אחרונה מאת מתענין, -
רכב Ford EDGE חדש בן שנה וחצי - 12000 קמ בלבד ! לפני כעשרה ימים פסקו המתזים לעבוד. פנינו לשירות ואמרו לנו שצריך להגיע למרכז שירות. במרכז שירות ( מוסך מורשה ) בדקו את הרכב והאשימו אותי שבגלל שימוש בנוזל שמשות קטנטן תוצרת Sonax ( ראו תמונה ) נסתם הפילטר הפנימי בתוך מכל המים הממוקם עמוק בתוך המנוע … ולשם כך בשלב ראשון, צריך לפרק את הכנף הקדמית ימנית על מנת להגיע למכלֿ, לפרק אותו ולנקות את הפילטר הפנימי שבתוכו. התנגדתי בתוקף כי פירוק כנף עלול להתפרש בעת מכירת הרכב כעדות לתאונה ופגיעה ברכב על כל המשתמע מכך. הבטיחו לבדוק שוב אחרי חצי שעה נוספת, נמסר כי אין צורך לפרק את הכנף , אלא יש צורך לפרק את הכיסוי הפנימי מעל הגלגלים המחובר למרכב ה…
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי ההוראות בספר יצרן די פשוטות ניסיתי, אבל אין סיכוי שיד של בן אדם מבוגר ממוצע נכנסת שם כמו שצריך ומצליחה ללחוץ על התופסנים האלו. אני מפספס משהו? יש איזו שיטה להצליח עם זה בצורה נורמלית? ממש לא בא לי לשלם למוסך על דבר כזה פשוט.. תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
-
- 7 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי :) מיצובישי לנסר ספורטבק 2015 מטופלת ומתוחזקת בזמן. לאחרונה התחילה לרעוד כאשר אני בולמת בעדינות בירידות ובמהירויות גבוהות. הלכתי למוסך ונאמר לי בבדיקה שהבלמים תקינים ושאולי צריך להחליף צלחות בלימה, אבל שזה יכול לחכות לקילומטראז' שבו אני אמורה להחליף בלמים, ולעשות את הכל ביחד, אבל יש עוד זמן, ואני לא שקטה... מה יכולה להיות הסיבה? (עשיתי כיוון פרונט לפני פחות מחצי שנה). תודה וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן וסוכות שמח לכולם, במהלך טיפול שעשיתי לרכב הבחנתי כי אחד הקליפסים של הכונס אוויר (אם זה השם, זה שמוביל אוויר לפילטר האוויר) שבור, ועקב כך החלק העליון אינו צמוד לחלק התחתון כך שנכנס אוויר בצורה פחות מבוקרת. האם לעניין זה יש השפעה על ביצועי המנוע או עלול לגרום לתקלות? בדקתי בטויוטה לגבי חלק חדש והעלות היא באיזור ה-1400 ש"ח. אשמח לתובנות בנושא, ואם אכן דורש טיפול אשמח לשמוע דעתכם כיצד לתקן? אולי איזולירבנד שעמיד בחום? תודה, ניר
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום וברכה מפוח מזגן ניסאן נוט לא עובד אחרי שהוחלף נגד חזר לעבוד ועכשיו הפסיק לעבוד ניסיתי למשוך חשמל מהפלוס ישירות לגוף הרכב (מינוס) שככה עשיתי כדי שיפעל עד שהגיע לי הנגד ועכשיו לא פועל לי בכלל המפוח נ.ב. יש לציין שהמפוח מחליק ולא תקוע שימנתי אותו אשמח לייעוץ תודה רבה
הודעה אחרונה מאת יוסף ליאור, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 778 צפיות
היי ברשותי פורד פוקוס 2018 עם מנו אקובוסט 1500. בזמן האחרון התחילו להופיע בעיות בהתנעה ולאחר בירור במוסך הם אבחנו שהרכב סובל מנזילה של נוזל קירור לתוך הצילנדרים שזאת בעיה ידוע בדגם הזה. הרכב טופל במוסך מורשה אבל ללא מערכת מיחשוב כך שיש לי קצת בעיה להביא הוכחות לביצוע טיפולים אותם דורש המוסך כדי לבצע החלפה על חשבון היבואן. מישהו יודע אם יש דרך לעקוף את הנושא? מה עלות החלפת מנוע באופן פרטי?
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח מאוד לעזרה לפני שבוע בערך קניתי סוזוקי ויטרה 2016 ברכב מותקן חיישני רוורס מקוריים כאשר אני מעביר לרוורס נדלקת רק המצלמת רוורס אבל אין שום חווי על חיישני הרוורס אשמח לעזרה מה להתחיל לבדוק איפה ממוקם המוח של חיישני הרווס ( לא הצלחתי למצוא )
הודעה אחרונה מאת Shaydg, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 915 צפיות
היי מחפש עזרה/ייעוץ קניתי יונדאי i20 2020 - ברמת גימור שרכשתי prime plus אין בקרת שיוט דבר שהתגלה שמאוד מפריע לי (רגיל לזה מהרכב הקודם). אני יודע שברמות גימור אחרות יש בקרת שיוט אפילו בשנתונים יותר נמוכים יש אפשרות להתקין כזה ? מישהו מכיר מוסך שעוסק בזה ? או שפשוט למכור את הרכב ולקנות אחד אחר ?
הודעה אחרונה מאת חובבן רכבים, -
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, עכשיו חזרתי מהמרכז, והמזגן התנהג די מוזר. קבעתי את הטמפ על 20 מעלות. כמה פעמים במהלך הנסיעה פתאום המזגן הפסיק לקרר, ומפתחי האוורור יצא אוויר לא קר בכלל. כאילו שהמזגן עבר למצב אוורור ולא קירור. ניסיתי להוריד את הטמפ לlow, אבל זה לא השפיע. היו גם כמה פעמים שבצד הנוסע יצא אוויר קר ומהצד שלי לא. אחרי חצי שעה זה הפסיק והמזגן התחיל לקרר רגיל. זה מראה שיש תקלה? או שאולי ככה אמורה לעבוד בקרת אקלים? כשהוא מקרר, המזגן מאוד רגיש לטמפ שאני קובע, למשל אם אני מעלה ל23 יוצא אוויר לא מקורר, רק המאורר עובד, מעלה עוד קצת מתחיל לצאת אויר חם, מוריד חזרה ל20 יוצא אויר קר
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
בוקר טוב פיג'ו 3008 שנת 2019 השתנתה לי השפה מעברית לצרפתית, איך משנים את השפה בחזרה איני מצליח למצוא הסברים על זה תודה
הודעה אחרונה מאת מאיר אריאל,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,011 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- oferg22
- ArikB
- Moshe c
- פאר האורה
- Or05230
- Night Driver
- baer
- רפי לין
- GTI33
- chrono
- TomerP
- orankohn