טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,357 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
שמתי לב בהרבה פורומים וקבוצות לנקודה מעניינת. הרבה אנשים כותבים שאם רכב נמצא לא בתקופת האחריות אבל לדגם יש מחלות המוסך הרבה פעמים יכול לעזור לטפל בנושא מול היבואן, מה שלא יצא לי לקרוא על מוסכים רגילים. זה מעלה בי את השאלה האם ברכבים מסויימים כדאי להמשיך לעשות טיפולים במורשה למרות המחירים?
הודעה אחרונה מאת במבליק, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום , התחדשתי ב-GS250 ואני אשמח לקבל המלצה על מוסך מקצועי ואמין בחיפה או הרצליה פיתוח. תודה,
הודעה אחרונה מאת dman86, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום , שאלה לגבי - VOLVO XC60 2013 T5 2.0 במכשיר דיאגנוזה מופיעה לי התקלה P0016 CAMSHAFT POSITION SENSOR BANK A העניין הוא שלא מופיעה נוראה בצג של הרכב אני מרגיש דילאיי בתאוצה כשיוצאים מהמקום וביציאה מהמקום בעליה לפעמים יוצר פירפור גלגלים - מישהו יודע לעזור ? תודה
הודעה אחרונה מאת DENZEL, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן. אני מחפש שלט לפורד פוקוס 2009 לפי מה שהבנתי יש שלטים עם תדר מסויים שניתן לשכפל ויש כאלו שאי אפשר. מצאתי את זה בעליאקספרס ויש שם שני סוגי צ'יפים ואני לא יודע איזה מהם אני צריך.(סוג המפתח אני צריך את השטוח) אני מצרף כמה תמונות של הצ'יפ שלי שרשום עליו דברים אחרים ממה שכתוב בעלי. מישהו יודע מה מתאים, ומה הפרוצדורה של השיכפול של הצ'יפ? תודה!
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, נוזל קירור אפשר להחליף אחרי נסיעה?. כמובן בפתיחה בזהירות של הפקק שלא יעוף לי שפריץ לפנים ..זה אפשרי או שייגרם נזק בגלל הפרשי טמפרטורה?. ועוד שאלה לא קשורה, קרה לי פעמיים שהרמתי את הרכב עם ג'ק עגלה והוא פשוט קפץ מהנקודה של ההרמה - החליק מהמקום וקפץ אחורה . הרכב נפל עליו והוא נתן מכה בצד (זה נראה כאילו נכנסתי במדרכה) , למה זה קורה? מה ניתן לעשות כדי למנוע את זה?.
הודעה אחרונה מאת Coro, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 588 צפיות
עדכון. לפי המלצה של הפורום הרקיבו לי צמיגים של falken ze310 מכווה שבאמת שזה צמיג סביר תודה לכם .
הודעה אחרונה מאת andor, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 944 צפיות
מחפש מוסך אמין וטוב לטיפול באזור שילת למאזדה לאנטיס הרכב לא מניע
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
רעידות במהירות גבוהה 1 2
מאת אבי ים- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה יכולה להיות הסיבה שהרכב רועד או מגמגם כשהוא מגיע למהירות מסויימת מתחת למהירות הנ"ל הרכב בסדר גמור לא משנה אם זה בירידה או עלייה, רק במהירות ההיא הוא מתחיל לרעוד יש לציין מדובר ברכב ישן
הודעה אחרונה מאת נקודה טובה, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
בוקר טוב, ביום שישי אישתי נסעה לקניות בעיר (רכב מיצובישי אאוטלנדר 2020 פרמיום 2.0), חזרה הביתה. אחרי כמה שעות שכן הודיע שהרכב שלי מצפצף, ירדתי לבדוק וגיליתי 2 דברים: 1. פנס אחורי צד ימין שבור, אישתי כנראה התנגשה קלות (הנורה עובדת ושלמה). 2. הילד הקטן שלי הצטרף אליה לקניות והוא כנראה לחץ על המשולש ואישתי לא שמה לב, כך שלאחר שעות שהרכב דלק, זה גמר את המצבר כך שלא התניע ולא נכבה (לא יכולתי לנעול את הרכב). הגיע מתנדב מידידים העיר את המצבר לחיים ואז נעלתי את הרכב כשעה וחצי לפני כניסת כיפור. הבוקר התנעתי את הרכב והוא התניע בלי בעיה אבל יש סמל דלוק, סמל הדומה לכד של ג'יני (שמן) אך מדובר בציור המקביל לו, המרמז בעיה במנוע. יש לי תחו…
הודעה אחרונה מאת GREEN., -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
הי חברים, כמה נתונים טכניים: מאזדה 2 שנת 2008 ברשותי שלט אחד מקורי תקין ועובד קודן קוברה חמישה לחצנים(4 עם ספרות ואחד מרכזי ריק) בלחיצה על הכפתור ללא המס' בשלט ישנם מס' הבהובים(ולא אחד) ברצוני לרכוש שלט ספייר של קוברה ואשמח לדעת: 1. איזה שלט קוברה לרכוש?(חדש או ישן) 2. כיצד לקודד אותו בצורה עצמאית דרך המערכת ברכב? אודה לתשובה מקצועית תודה אורן
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 890 צפיות
שלום. יש לי i30 2014. מאז שקניתי את הרכב יש אכילת איטית של שמן. בערך חצי ליטר כל 2000-3000 ק"מ. בטיפול האחרון החלטתי לפנק את הרכב, שמתי לו קסטרול מגנטיק. (לפני הייתי שם שמן "פשוט" אבל שעומד בצמיגות ועומד בתקן) שמתי לב שפתאום הרכב אוכל יותר שמן פתאום חצי ליטר נגמר אחרי 1000 ק"מ יכול להיות שהתופעה הוחמרה בפתאומיות, אבל סביר להניח שפשוט הקסטרול קצת יותר "נוזלי" ולכן נאכל יותר מהר הבעיה העיקרית שלי עם אכילת השמן. היא שזה כנראה פוגע בממיר הקטליטי. הממיר הוחלף לפחות 3 פעמים בחיי הרכב. וכבר עכשיו מורגש כאילו הוא עוד פעם קצת סתום. עדיין אין מנורת מנוע. אבל כך זה מורגש. 1. האם שמן מנוע בתקן c3 (ש…
הודעה אחרונה מאת tamir3000, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
יש לי קיה נירו 2018 שאני צריך לעשות לה טיפול שנתי שוטף אחרי 62K קילומטרים. במוסך יבואן נתנו הצעת מחיר עם שמן 0W-30 אבל נאמר לי אחרי זה על ידי אנשים שהוא ממש כמו מים ולא בטוח שמתאים באמת לרכב ושצריך 4W-30 או 5W-30, אבל אותם אנשים הם לא מהיבואן. איך אני יכול לדעת מה באמת מתאים?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לדעת האם ניתן להחליף לבד שסתום מטהר אוויר לסוזוקי סוויפט שנת 2008? האם יש משהו מיוחד שצריך לעשות לפני החלפה? במוסך דורשים 390 ש"ח עבור החלפה. השסתום בסוזוקי עולה 95 ש"ח ובאייבי 35 ש"ח, האם יש עדיפות לחלק מקורי או שהחלק מאייבי יעשה את העבודה? מצרף תמונה של החלק מתוך הרכב. תודה רבה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת kfir683, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים. לאחרונה התחדשתי בדייהטסו מאטריה 2008. לאחר שהשלט ה"מקורי" היחיד שהיה לי שבק חיים ללא אפשרות לתקנו, החלטתי להתקין באוטו מערכת נעילה מרכזית גנרית מאליאקספרס. https://www.aliexpress.com/item/1005005681918800.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.64.4a841802aQZHhL המערכת החדשה פועלת מהשלט מעולה, אבל(!) כאשר פותחים מדלת הנהג או משתמשים במפתח- שאר הדלתות לא מגיבות כמו שהיה מקודם. מסתבר שלמערכת החדשה אין אפשרות לשליטה ידנית על הממסר שאחראי על הנעילה והפתיחה מהמפתח, אלא רק מהשלט. עשיתי ניסיון להחזיר את מוח מערכת הנעילה הישנה INWELLS שבה פונקציית הנעילה הרכזית מהמפתח כן עבדה, אך מס' חוטים נותקו ואינני מצליח למצוא באף מקום שרטוטים של הח…
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי לכולם, אז קמתי בבוקר יום אחד ופתאם אני רואה שהטמבון נראה ככה (תמונות מצורפות), היום ניגשתי לפחח רנדומלי והוא אמר שצריך להחליף את כל הטמבון וזה יעלה לי 2,000₪, אמרתי לו שאין בכוונתי למכור את הרכב, אין פתרון יותר זול? הוא אמר שלא, זה רק להחליף את כל הטמבון. כרגע סירבתי להצעה. ואלך לברר בעוד מקום. אגב, הטמבון לא רופף והוא אמר שזה בטיחותי לנסוע ככה, אז רוב הסיכויים שאדחה את התיקון. שואלת אתכם, זה דורש החלפת טמבון? אין פתרון יותר זול?
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 374 צפיות
היי יש ברשותי מאזדה 3 2015 מנוע 1500 , האוטו מטופל תמיד כמו שצריך ,אני מרגיש שהמנוע לפעמים עצל או שהוא לא סוחב מספיק טוב ולפעמים שאני לוחץ על הגז אני מרגיש שהמנוע צועק מכלום והסלד תקוע כזה על 3-4 ולוקח לו זמן לרדת (לא יודע איך להסביר את זה יותר טוב) עשיתי טיפול לא מזמן, עשיתי במורשה אמר שהכל פיקס ועשה גם בדיקה במחשב והכל תקין והתקלה הזאת התחילה לי לפני איזה 8 חודשים פלוס מינוס פלאגים החלפתי לפני שנה , שמן אני שם רק של castrol ועדיין לא מבין מה זה יכול להיות אודה לעזרכתם
הודעה אחרונה מאת Ariel323, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קיבלתי המלצה מהחברה להחליף שמן למצמד בקיה נירו והמחיר שלהם די מוגזם.. השמן עצמו לא עולה הרבה אשמח לשמוע המלצה על מוסך שיודע להתעסק בזה ואמין!!! באיזור מודיעין במחירים הוגנים. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הגומיות קרועות למטה ולמעלה בשני הצדדים אין חופשים בכלל. אמרתי ברגע שיתחיל להיות חופש נתקן. בינתיים הכל פיקס. לא בא לי להחליף חלק מקורי. גם לא בא לי להתעסק עם הגומיות. אם כבר אני פותח אני שם הכל חדש. יש טסט בקרוב הבוחן יכול לפסול אותי על זה? תודה.
הודעה אחרונה מאת tza, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 990 צפיות
שלום לכולם, 1. האם ידוע לכם האם יש קושי ואם כן היכן ניתן להשיג בירושלים צמיגים של דנלופ לדגם פורוויט של מאזדה 2? מידת צמיג: 185/60R16 2. האם מיצריים עדיין צמיגים אלו ומשווקים בארץ? אשמח שמי שבעלי ניסיון/ מידע ישיבו. תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת חגית צ, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם הגיע הזמן לטפל ברכב שלי-דאסטר דיזל יש לי טיימינג לעשות ולכן עלות הטיפול יקרה ויצאה מכל פרופורציה (לדעתי, כן?) אשמח לקבל חוות דעת על מוסכים שמתמחים ברכב הנ''ל הדגש הוא על מקצועיות אמינות ומחיר אעדיף מאזור המרכז נניח גבולות רחובות- פתח תקווה אפשר גם בית שמש תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 465 צפיות
שלום לכולם יש לי AUDI RS3 ויש ברכב פילטר פתוח אני מחפש רעיון יצירתי או כל רעיון אחר בשביל לכסות את הפילטר מישהו שבונה מייצר מקרבון או מכל חומר אחר צירפתי תמונה של התא מנוע כיום אני רוצה פשוט לעשות כיסוי בשחור אשמח לטיפים והצעות חתימה טובה ושנה טובה לכולם
הודעה אחרונה מאת Yossiturbo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, בפנס הקדמי אני רואה 3 נורות. הנורה הראשית, נורת האיתות, ונורת החניה. כשאני פותח את מכסה המנוע אני רואה לאיפה צריך לגשת בשביל הנורה הראשית ונורת האיתות, אבל לא מצליח להבין מאיפה ניגשים לנורת החניה. שברתי על זה את הראש. לפי ספר הרכב, החיבור שצריך לראות מתוך מכסה המנוע עבור נורת החניה, נראה בדיוק כמו החיבור עבור נורת האיתות. (מצורף צילום מסך). לא הצלחתי להבין או למצוא משהו שיעזור לי. גם נראה בתמונה שיש טעות סופר, סימון מספר (1) הוא נורת האיתות ומספר (2) נורת החניה. אשמח לעזרתכם להבין איך ניתן להחליף את פנס החניה. מפחד להרוס משהו בטעות. אם זה משנה, הנורה בצד של הנהג. המון תודה
הודעה אחרונה מאת DeL0rean, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי קיה סלטןס חדשה 2022 התחילו להופיע סדקים וחברת טלקאר לא לוקחת אחריות... ולפי מקרים דומים ברשת כמו קיה ספורטאז' וקיה סיד הוצע להם לשלם 2500 שקל לדשבורד חדש וזה נראה לי הזוי. אני אישית מתכוון לתבוע על הנזק ללא פשרת תיקון. מהצד שלהם יש עוד אנשים עם קיה סלטוס שהופיע להם סדקים בדשבורד ונשבר.
הודעה אחרונה מאת Capoboss1, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 873 צפיות
הוא מתחיל להיפתח קצת ונתקע video-output-08B2E151-4EEF-4563-A9AF-B4D1FE3C4495.mov
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יונדאי אלנטרה 2019, דלת אחורית (ללא נעילת ילדים) דלת אחורית לא נפתחת מבפנים או בחוץ. פשוט לא מגיבה. יש על זה ריקול בחו''ל כנ''ל גם בטוסון אך בארץ לא "מכירים" בילינו חצי יום במוסך של יונדאי ואפילו את הדלת לא הצליחו לפתוח...בסוף תקעו הצעת מחיר הזויה ונפנפו אותנו (למרות שהרכב מטופל שם). כרגע הרכב במוסך אחר מומלץ שטוען שמכיר את הבעיה והנושא בבדיקה. מישהו נתקל\מכיר?
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, במידה ויש כאן בעלי VW POLO עם תקלה במשאבת ABS (מחלה ידועה) אז להלן פתרון לתקלה: http://www.tigerstyle.co.uk/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=58585&p=459146#p459146 בוצע ונוסה על פולו עם תקלה ועובד פיקס בהצלחה!
הודעה אחרונה מאת polo 1.0, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי ניסאן נוט 2013 פנס ראשי קדמי נורה נשרפת פעם שלישית ברציפות תוך חודש נורות לד יקרות ממש המתקין בחנות אביזרים בדק וטען לי שהאלטרנטור משנה הספקים כל הזמן ללמעלה לכן זה נשרף מה עושים עם מצב כזה
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
😍
הודעה אחרונה מאת לנדא, -
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן, מישהו יודע היכן אפשר להשיג ספר מלא? רצוי PDF. תודה!
הודעה אחרונה מאת VikingV, -
- 5 עוקבים
- 26 תגובות
- 21.8 אלף צפיות
היי, אשמח לשמוע לדעתכם. קיבלתי הצעת מחיר לתיקון של נזק בעקבות תאונה קטנה, תוכלו להגיד אם זה הגיוני? מצרפת את ההצעה ותמונות של הנזק..
הודעה אחרונה מאת sperial,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 960 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- roeecohen01
- Rשף
- santiago
- itaysamurai
- orankohn
- אלעד קפש
- itaimoto
- shlomiko
- chrono
- Igalz
- AmitGo
- ask