טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,355 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מאזדה 2 שנת 2016, נורית לחץ אוויר בצמיגים נדלקה ולמרות שניפחתי אוויר, הנורית נשארת דלוקה ואני לא רואה שיש פנצ׳ר... יש למישהו מושג איך מכבים אותה?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש ברשותי סקודיאק חדשה 10000 ק''מ מתחילת חייה אני מרגיש שבירידות היא נתקעת על הילוך מסוים ולא מעלה, בדרך כלל כשאני על 50 ההילוך הוא בין 5 ל 6 אבל בירידות הוא יכול להישאר על הילוך שלישי כשהטורים על 3000 סל''ד או ליסוע על שמונים וההילוך רביעי במקום שיש/י או שביעי רציתי לדעת אם זה תקלה והאם יש דרך לסדר את זה או שצריך פשוט לתפעל ידני עם מעבירי ההילוכיןם מאחורי ההגה? אשמח לכל תגובה בנושא
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
-
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברכב יונדאי I30 שלנו נדלקה נורה אדומה של בטריה שמעידה על בעית מתח נמוך והכנסנו את הרכב למוסך - שהסתיים בהחלפת אלטרנטור בעלות 780ש״ח. באותה הנשימה, המוסכניק ציין שהמצבר הוא מתחילת 2020 ולכן רצינו לשאול פה - האם כדאי/צריך להחליף למצבר חדש עכשיו כדי למנוע בעתיד השפעה שלילית על מערכת החשמל באוטו או שפשוט ״לחכות״ עד שהמצבר הזה יסיים את ימיו ואז להחליף? נ.ב. בכלל, כל כמה זמן מקובל להחליף מצבר? תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת save, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי שאלה בנושא צמיגים, לפני כמה ימים החלפתי 4 צמיגים לניסאן גוק שלי , שמו לי צמיגי ilink thunder u09, לאחר שהגעתי הביתה ולא הצלחתי למצוא חוות דעת דיברתי עם המנהל של הפנצריה שהסכים להחליף לי אותם לצמיגי קומו ps71 למרות שהוא טוען שהצמיגים של ilink יותר טובים, לידע כללי שילמתי 1800 (450 לצמיג), רציתי לדעת את דעתכם האם כדאי להחליף לקומו או להישאר או לנסות לבקש בכלל חברה אחרת ? ובכללי האם הצמיגים האלו בטוחים לנסיעה ונסיעה מהירה, זה הנושא הכי חשוב מבחינתי, תודה רבה לכולם (ברור לי שניזכרתי מאוחר והייתי צריך לשאול לפני החלפה אבל מטעויות לומדים ופעם הבאה כמובן שאתייעץ כאן קודם 😅)
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
יש ברשותי יונדאי I30 שנת 2013 עם חלון בגג (יש לציין כי הרכב לא באחריות יותר) לפני כשבוע נשבר לי חלק פלסטיק אשר תופס את הוילון האחורי שמכסה את החלון בגג מה שקורה כרגע בפועל זה שחצי אוטו בצל תחת הוילון וחצי רכב חשוף לשמש. ביקרתי במוסך של יונדאי (אחד מהמורשים) והם טוענים שמדובר בעבודה של יומיים לערך ובעלות של בסביבות 1,200 שקל האם מישהו נתקל בתקלה דומה ? במידה וכן האם ניתן להוזיל עלויות אצל מישהו אמין ? אשמח לתגובות תודה
הודעה אחרונה מאת ניס6, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 619 צפיות
הידית הקודמת נמסה. הורדתי את הכיסוי, יש מתאמים אבל נראה לי שהלבן הזה אמור לרדת גם אבל לא בטוח. ניסיתי למשוך אבל זה נלחם, מפחד לשבור משהו. אפשר כיוון? תודה
הודעה אחרונה מאת Blakey85, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן כולם קניתי רכב יד שניה לפני כמה חודשים והגיע הזמן לטיפול שנתי. פניתי למוסך ידוע ומוכר והציעו לי 600 שקל החלפת שמן ומסנן שמן. המחיר של החלפים הוא רק 280 שקל בחנות חלפים אז לוקחים לי שם 300 שח עבודה וזה נראה לי יקר בשביל רק החלפת שמן ומסנן.. רציתי לעשות את זה בעצמי כי אני מבין שזה לא עבודה קשה מידי (מצפייה ביוטיוב) ויש לי את הכלים בבית. הבעיה היא שאין לי ג׳ק או רמפות כדי להרים את הרכב קצת בשביל להגיע לשם. האם מכירים איזה מקום שאפשר להשכיר כאלה? או שעדיף לקנות? בגדול אני חשוב שרמפות יהיה אידיאלי בגלל שזה קל לשימוש ודיי בטוח אבל הם גם די יקרות , ראיתי באיזה 500 שקל מינימום. בלי קשר רציתי לשאול לגביי הרכב הזה ספציפית זה סיאט אי…
הודעה אחרונה מאת גאון ברכבים, -
- 11 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
בעיקבות השמש נוצר לי כמה סדקים ברכב מדובר ברכב בן שנה וחצי קיה סלטוס... אציין שאני חובב את תחום הרכב הטיפוח תקופה ארוכה אז די חשוב לי נראות הרכב והניקיון כמובן עושה הכל בעצמי בתחום הטיפוח הרכב הלכתי לחברת קיה כרגע שוללים לקחת אחריות מה הייתם עושים במצב הזה? יש עוד עדויות שיש להם סדקים במקומות שונים...
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 890 צפיות
מישהו נתקל אם מוכרים באיזה מקום בארץ?
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי שלום לכולם. יש לי יונדאי i10 שנת 2012 כשפתחתי את הפלגים ראיתי שכל פלאגים שונים אחד מהשני. רציתי לקנות חדשים אבל כשניגשתי לחנויות חלקי חילוף כל אחד הביא לי מקט אחר....... השאלה שלי אם מישהו יודע בוודאות איזה פלגים של NGK מתאימים לרכב הנ"ל? או אם יש למישהו ספר רכב ויוכל לבדוק לי? מדובר ביונדאי i10 הודו דגם AM51B שנת 2012 דגם מנוע G4HG תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת נולד לנהוג, -
נהיגה במצב eco
מאת סקרן- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים האם נהיגה קבועה במצב eco ביונדאי וניו עם גיר רציף, לא מזיקה באופן כלשהו לתיבת ההילוכים
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
החליפו לי צמיגים אבל שמו את הקדימה ואחורה הפוך. עכשיו הלחצי אוויר שמדווחים לא לפי מיקום נכון של הגלגל. סוזוקי קרוס 2017 יש אפשרות לתקן את זה בתפריט או חייב להחליף גלגלים?…
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 735 צפיות
שלום למומחים, אשמח שתכתבו את הסיבה , מדוע נאסרה החלפת תאורה הרכב לנורות LED?? הכוונה ברכבים שלא יוצרו לכך מלכתחילה כמובן.
הודעה אחרונה מאת yossi_s1, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 978 צפיות
האוטו שלי חנה היום , שהיה יום חם , תחת השמש מ 6:00 ועד 18:00 הרכב חונה ככה כל יום , לכן לא יודע אם יש קשר לזה שהוא התחמם מהשמש . הנעתי את הרכב ומשום מה המפוחים לא זרקו אוויר . המזגן עשה רושם שהיה דלוק על הצג... אבל לא יצא אוויר כלל וכלל . התחלתי בנסיעה עם חלונות פתוחים , תוף כדי שאני משחק עם הכפתורים - מגביר עוטצמת אוויר - מכבה .. מדליק מזגן מכבה - מעלה טמפ קרור ומוריד ... פתאום אחרי נסיעה של כ 5 דק ... המפוחים התחילו לעבוד והרגשתי את קרור המזגן ... לא הבנתי מה קרה . חשבתי שאולי נשרף הפיוז... אבל מוזר מאוד . מגעים לא טובים ? , איפוא ?
הודעה אחרונה מאת נתנאל מ, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום ניסיתי להחליף פלגים לפיקנטו שלי, אולם הבוקסה של הפלגים, שהיא חלק מסט בוקסות שנמצא אצלי הרבה שנים, לא נכנס (הקוטר החיצוני של הבוקסה, לא נכנס לתוך החור הגלילי בו יושב הפלאג בפיקנטו) למיקום העמוק שבו נמצאים הפלגים בפיקנטו. איזה מפתח אני צריך לקנות כדי שאני אוכל להגיע לפלגים העמוקים שיש בקיה פיקנטו? תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת נתנאל מ, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי, קניתי לילדה והאוטו חמוווד. אבל מכוון כל כך לחסכון בדלק (כולל גיר ארוך מאוד) שקשה לו בעליות של חיפה. איך אפשר לחזק קצת את האוטו, לא משהו קיצוני- סביבות 15% ? ניהול מנוע? קיצור יחס העברה סופי? מערכת פליטה? אולי להקטין את הג'נטים ?? אגב זה, שאלה כללית- צמיגים בחתך נמוך יותר מקטינים את הקוטר הכללי של הצמיג או שהוא נשאר זהה?
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אפשר המלצה לשמן לדייסטו סיריון 2006 בבקשה? תודה
הודעה אחרונה מאת shay76s, -
-
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי לכולם! אתמול קניתי Audi q5 2011. הרכב עם 104,000 אלף קילומטר. אני רוצה להכניס את הרכב לטיפול ואני צריך עזרה ממי שמבין, יש לי מספר שאלות. דבר ראשון, אני מעוניין לעשות לרכב את הטיפול הכי גדול שניתן. אני לא בטוח מתי הוא טופל פעם אחרונה ואני כבר מעדיף להשקיע ולדעת שהרכב יטופל הכי טוב שאפשר. איזה טיפול אני צריך לבקש ומה הוא כולל בעצם? אני רוצה לדעת על מנת שלא ירמו אותי. דבר שני, לדעתכם צריך לעשות את הטיפול הנ״ל במוסך צ’מפיון או שהייתם ממליצים על מוסכים לא מורשים. אם כן אשמח להמלצות למוסכים שאתם מכירים שמתמחים ברכב כזה. יש לציין שזה רכב שני שלי, ברכב הראשון לא הייתי מטפל ולמדתי מטעויות שחוויתי על בשרי …
הודעה אחרונה מאת Matan1515, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם לפי החוק מותר למכור מכוניות עם צמיגים כאלו ?
הודעה אחרונה מאת BoazB11, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 749 צפיות
שלום לכולם, מעוניין לדעת האם יש עוד אנשים כאן שרכשו רכב שמשתייך לקבוצת צ'מפיון מוטורס, דרך חברות ליבוא מקביל. רכשתי זה עתה פולקסוואגן ID5 ובצ'מפיון מסרבים לתת לי גישה לאפליקציית הרכב על מנת לרשום אותו ולהיכנס למערכת המולטימדיה שלו. אשמח לדעת מי עוד נתקל בבעיה ואת חכמת ההמונים בנושא. תודה.
הודעה אחרונה מאת ROY.ME, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, האם המסומן בתמונה אלה הסולונואידים vvt? מדובר בסיטרואן קקטוס 2017. תודה
הודעה אחרונה מאת oleg_kra, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. אני צריך להחליף צמיגים לרכב. על איזה צמיגים הייתם ממליצים לי? משהו לא יקר מדי, אבל גם לא חברה זולה שעוד יומיים אצטרך להחליף שוב.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, ראיתי כמה שרשורים בנושא אבל אף אחד לא מתייחס לקודן מהסוג שיש לי... תוכלו בבקשה לעזור לי להחליף את הקוד? מצ"ב תמונה של הקודם המדובר תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת דידי zz, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שבת שלום… ברכב של אשתי, מאזדה 2 2014 יש בריכה באחד מהפנסים הקדמיים. ככה קניתי את הרכב, אני מתלבט אם אני יכול לעשות משהו עצמאית או שזה להחליף אותו בלבד. האם זאת בעיה מוכרת? יש שיטה לייבש את המים? פשוט חבל לי להוציא 520 שח על פנס חדש ברכב שנוסע 5 ק״מ ביום, מצד שני מצב הרכב מושלם וזה הפגם היחידי וכמשתמש קארספורום זה מציק לי ממש. אשמח לעצות.
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 698 צפיות
שלום אני סוחר רכבים, וכל פעם שאני בא לבדוק רכב לפני קנייה אני משלם על בדיקת מחשב 100 או 50 ש"ח החלטתי לקנות מחשב, אבל שיקרא את כל סוגי התקלות בכל סוגי הרכבים עם עדכון חינם לכל החיים, כולל airbag ABS תקלות בגיר, שמאפס גם, ונותן חיווי מלא על התקלה ואיפה בדיוק ממקום החלק הספציפי הבעייתי עם הקוד שלו והכל.. וכמובן שקורא גם את התקלה בלי שיש נורת תקלה דולקת בלוח שעונים!!! זה ממש חשוב לי !! תקציב של עד 700 ש"ח [אם אתם מכירים משהו גם עד 400, יתקבל בברכה :)], אין לי צורך להיכנס למוח של מחשב האוטו ולשנות את צבע או צורת הארת הנורות בפנסים ושטויות כאלה.. רק שידע לזהות את כל סוגי התקלות בכל סוגי הרכבים, ושיהיה מהיר ואמין, מישהו יכול להמליץ לי על משהו שהתנסה איתו? …
הודעה אחרונה מאת נתנאל לוי, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם! ברשותי ספלאש ידנית 2014 יד ראשונה. הרבה שנים עמדתי על 1 ל16 בצריכת דלק, בשנה האחרונה ירדתי ל 1 ל12 במקרה הטוב. הבנתי שצריך ניקוי צערת יש גם נפילה בסלד, ואני מרגיש האוטו קצת חנוק ולא מגיב כמו בעבר. ביררתי קצת פה בפורום,כתבו שזה די פשוט אבל צריך לפרק ולהחליף אטם לא מסובך. הייתי בכמה מוסכים אף אחד לא רוצה לשתף אותי באיך הוא הולך לטפל בבעיה. אם הוא נותן קצת ספריי ,או מפרק . מסתבר זה מידע חסוי. גם המחירים הם מ 250 שח וצפונה לא כולל. איפה אני יכול לקבל קצת שקיפות? אשמח להמלצה על בעל מקצוע. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת YOSmor, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 397 צפיות
אהלן, איזה שמן אני צריך לסיאט איביזה 2011 ידנית? 75w90 gl4 או 75w gl4 ?
הודעה אחרונה מאת Sala, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 523 צפיות
ברשותי וולוו XC40 בן פחות משנה שמערכת המיחשוב שלו עושה לי בעיות רבות. הבעיה המרכזית - אם לא נוסעים בו למעלה מיממה לוקח לו זמן לטעון נתונים. לעיתים זה רק ניווט. אבל לפעמים כל התצוגה כבויה כלומר לא ניתן לשלוט בשום דבר, בפרט במיזוג או אוורור, רדיו ועוד. גם לא נתן לי לעדכן גירסה בעצמו. במוסך (אוטו טק - חיפה) טענו גירסה (2.10) ושלחו אותי הביתה. לא ממש פתר את הבעיות האלה אבל נפתרה בעיה דחופה שהיה מסרב להכנס לרברס אלא אחרי מלא (10 למשל) ניסיונות. מה הניסיון שלכם בעניין המתואר? תודה !!
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 583 צפיות
מדובר על רכב בן שנתיים בדיוק שלא עבר את הטיפול הראשון בשנת 2022 כעת אמור לעבור טיפול שני. כלומר דילגו על טיפול יש לרכב 23000 קמ. מתעניין ברכישה שלו ומתלבט בעניין הטיפול.
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 457 צפיות
היי פורום, לאחרונה עליתי על בור בכביש, כביכול לא קרה לרכב כלום באותו רגע אבל יומיים לאחר מכן האוטו החל להשמיע רעשים וההגה נעשה קשה לסיבוב. בדיקה במוסך גילתה שיש נזילה מהמשאבת שמן הגה-כוח והוא אמר לי שהוא לא יכול לתקן במקום, ושיקח כמה ימים רק להזמין משאבה כזו מפירוק. אני כרגע ממלא שמן פעם ביומיים שלושה, עד שזה שוב מתרוקן. אני רוצה לדעת אם זה משהו שאפשר לתקן בלי להחליף את כל החלקים? ראיתי שקיים נוזל שסותם נזילות במשאבות שמן? האם זה שווה ניסוי או שמיותר לנסות? קיצר מה שאני מנסה לשאול זה אם אפשר לסדר את זה בזול עד שאחליף את הרכב בקרוב
הודעה אחרונה מאת diabler,