Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי שאלה בנושא צמיגים, לפני כמה ימים החלפתי 4 צמיגים לניסאן גוק שלי , שמו לי צמיגי ilink thunder u09, לאחר שהגעתי הביתה ולא הצלחתי למצוא חוות דעת דיברתי עם המנהל של הפנצריה שהסכים להחליף לי אותם לצמיגי קומו ps71 למרות שהוא טוען שהצמיגים של ilink יותר טובים, לידע כללי שילמתי 1800 (450 לצמיג), רציתי לדעת את דעתכם האם כדאי להחליף לקומו או להישאר או לנסות לבקש בכלל חברה אחרת ? ובכללי האם הצמיגים האלו בטוחים לנסיעה ונסיעה מהירה, זה הנושא הכי חשוב מבחינתי, תודה רבה לכולם

(ברור לי שניזכרתי מאוחר והייתי צריך לשאול לפני החלפה אבל מטעויות לומדים ופעם הבאה כמובן שאתייעץ כאן קודם 😅)

פורסם

הראשונה חברה סינית בת של חברה סינית, השנייה חברה קוריאנית בת של חברה סינית.

לא כתבת מידה, אך במחיר כזה, לרכב כזה, היית יכול לקנות צמיג משמעותית טוב יותר ובטיחותי יותר.

מי שמכר לך את זה כמובן ניצל את חוסר הידע שלך ודחף לך מוצר גרוע במחיר מופקע.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 47 דקות, Fraysa כתב:

הראשונה חברה סינית בת של חברה סינית, השנייה חברה קוריאנית בת של חברה סינית.

לא כתבת מידה, אך במחיר כזה, לרכב כזה, היית יכול לקנות צמיג משמעותית טוב יותר ובטיחותי יותר.

מי שמכר לך את זה כמובן ניצל את חוסר הידע שלך ודחף לך מוצר גרוע במחיר מופקע.

מידה R17 215/55, איזה חברה היית ממליץ ? , האם סה כיף שנדפקתי במחיר, לא, אבל זה פחות מפריע לי, יותר מפריע לי עניין בטיחות

פורסם

מה קוד העומס והמהירות כפי שמופיעים ברישיון הרכב? 

קרוב למה ששילמת (ואפילו זול יותר ולא 150-200% מהשווי הריאלי של הצמיגים שהתקינו) אחד הצמיגים המומלצים בפורום הוא הפאלקן ZE310. 

ראה למשל דרך כאן אותו ואחרים.

הקומהו גם אפשרות, תוכל לראות עליו חוות דעת ומבחנים מחו"ל כאן (ולחפש גם אודות הפאלקן). אבל תמיד עדיף חוות דעת מקומית אם יש למישהו פה בפורום. 

• תוכן חדש...