טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,355 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום, לחבר יש Hyundai i25 accent. שהרכב נוסע אין רעשים, אבל בעת שעולים במפרים יש רעשים חזקים ונוראיים (נשמע כמו רעש של קפיצים לא משומנים מתנערים). הוא הלךלכמה מכונאים לאחר בדיקה אצל אחד מהמכונאים הוא בדק את הבלומים וכן את שאר החלקים ואמר לו שהם תקינים וכנראה אחד משלושת הדברים זה הבעיה : משולשים, תושבות בולמים, תושבות מנוע. המכונאי החליף לו את השלושה (משולשים, תושבות בולמים, 3 תושבות) והרעשים עדיין נשמעים חזקים כרגיל. המכונאי נבוך.. מה יכול להיות הרעשים האלה ? יש לציין שהרכב עומד במקום ומנערים אותו בחוזקה ממש לא שומעים את הרעש.
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 639 צפיות
אהלן ישלי פולו 2015 ומראה ימין ברכב רועדת לי ממש(כאילו היא לא מחוברת כמו שצריך) חיפשתי סרטונים ומדריכים באינטרנט והדבר היחידי שמצאתי זה איך להחליף את הפלסטיקה שמסביב למראה אשמח אם מישהו מכיר מדריך/סרטון/הסבר איך לחזק את המראה/ איך להחליף אותה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש מיצבושי גרנדיס ורציתי לדעת איך אפשר להשיג ספר רכב להוראות שימוש של הרכב
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 604 צפיות
אקורד 2007, מנוע 2 ליטר. נדלקה מנורת מנוע זמן נסיעה, רכב לא עוקף את ה5000 סלד בזמן נסיעה רגילה. לאחר סריקה כמה פעמים לא עולה שום קוד שגיאה.. לפי דעתי זה משהו שקשור ל vtec אבל קראתי שזה יכול להגרם גם מממיר קטליטי סתום, אז אין לי מושג מאיפה להתחיל...
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי קיה סיד 2009 וידוע לי שבחלק מהדגמים יש בקרת שיוט, השאלה היא האם אני יכול להוסיף לרכב שלי וא,"כ איפה קונים את זה ואיך עושים את זה
הודעה אחרונה מאת ברנד, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בשנים קודמות טיפלתי בגבע. השנה אין לי זמן לנסוע לתל אביב במיוחד. 98K, מטפל פעם בשנה ולא לפי ק"מ עקב נסועה נמוכה. על הנייר אמור להיות טיפול קטן. לובינסקי רצו 1,050 ש"ח לפני בלת"מים, שלחתי אותם לחפש. קיים בחיפה והסביבה מוסך אמין - הווה אומר אני לא צריך לריב איתם על האלמנט - ומקצועי שאפשר לסמוך עליו? החיפוש לא העלה משהו עדכני. תודה.
הודעה אחרונה מאת audiR8, -
מנוע מתחמם
מאת אברהם א- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
המנוע מתחמם [מאזדה 323], ואני רואה במיכל עיבוי בועות, הנוזל קירור מתאדה ואני צריך למלאות אותו הרבה, זה אומר שיש תקלה בראש האטם כמו שכתוב באיזה אתר שצירפתי פה? וא''כ מה העלות פחות או יותר של תיקון כזה דבר, תודה רבה 7. תקלה בראש האטם זה המצב הגרוע ביותר האפשרי במקרה של התחממות יתר של הרכב. אטם הראש מהווה רכיב חיוני בגוף מנוע הרכב. אטם ראש המנוע, כשמו כן הוא, אוטם את תאי הבעירה, הקירור ושמן המנוע. אטם ראש המנוע אחראי על איטום גזי בעירה בלחץ גבוה, אוטם ומונע זליגה של נוזל קירור המנוע ושמן המנוע. אם אטם ראש המנוע ניזוק, התוצאה עלולה ליצור תקלות חמורות בתפקוד המנוע וחלקיו. לכן, אם רכבך מתחמם יתר על המידה על בסיס קבוע ואינך מאתר את כל הסיבות שהוזכרו …
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 353 צפיות
אהלן חברים אני רוצה להתקין מצלמות לרכב לכמה רכבים במשפחה, קרה לנו סיפור הזוי ומצלמה הייתה עוזרת מאוד וחוסכת הרבה עוגמת נפש. אני מבין את העקרון הכללי בהתקנה, של פתיחת ה A pilar של הרכב והשלחת הכבל לקופסאת הפיוזים, אבל אין לי מושג לגבי השלב של חיבור המולטימטר לכל פיוז ופיוז. מכירים מדרךי כלשהו בסיסי בחשמל שיסביר לי איך להשתמש בו ומה בעצם אני בודק? אני יודע שאפשר לפתוח את ספר הרכב ולהבין שם איזה פיוז כדאי, אבל הייתי רוצה להיות יסודי וגם להבין מה אני עושה מבחינת החשמל שם. אשמח להסברים, אני הולך לעשות את זה בכמה סוגים שונים של רכבים במשפחה לכן הייתי רוצה הסבר כללי. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת RG1, -
בעיה במזגן
מאת דניססס- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, יש לי סקודה אוקטביה 2016 וצצה לי בעיה במזגן, לא משנה על איזה מצב המזגן תמיד יוצא לי אוויר מתחת להגה (לאיזור הרגליים ), גם כשהכפתור כבוי (הוא יוצא גם במושב ליד, אז אני די בטוח שזה מערכתי) הבעיה שלי היא שזה מאוד משפיע על קירור האוטו ולפני כשבוע זה לא היה קורה והמזגן היה מקפיא.. השאלה שלי היא האם מישהו נתקל בזה ברכב דומה? או עם מערכת דומה? יש דרך לאפס את המערכת של המזגן?
הודעה אחרונה מאת ANTONAR, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, יש לי הונדה סיוויק ישנה (2005) שנסעה עד עכשיו כמו בובה. לאחרונה במספר נסיעות, המנוע התחמם בעליות לירושלים. המוסכניק עשה "שטיפה" לרדיאטור (בטענה שהוא נסתם), אך המנוע ממשיך להתחמם (הראדיאטור עצמו משומש. המקורי הוחלף לפני שנה אחרי שפרץ במהלך נסיעה). מה שמוזר הוא, שהמנוע מתחמם רק כאשר אני מבצע קיק-דאון בעליות, ואז יש לי 2 אופציות: 1. לעצור בצד קצת לפני שהטמפ' מגיעה לטווח העליון כדי לתת לו להתקרר ולהוסיף מים, ולקוות שהוא לא יתחמם בהמשך. 2. להפעיל חימום על פול וכך לשמור על הטמפ' של המנוע בטווח הנורמה (ואז אני צולח את הנסיעה חצי-מבושל). אם אני נוסע רגוע בעליות (רק אני, לא כולל השיירה מאחורי) עם סל"ד מתחת ל-3,000 או שמדובר בנסיעה במ…
הודעה אחרונה מאת yan-tzidran, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, ברצוני להתייעץ איתכם על מציאת צמיגים איכותיים(כמה שאפשר ביחס למחיר של עד 600-650 לצמיג), במידה 215/45 R18. הצמיגים המקוריים שהיו על הרכב בזמנו היו של DUNLOP, לא אהבתי את האחיזה שלהם ולא את הרעשי רקע. כרגע אני עם GOODYEAR EAGLE F1 Asymmetric 2 93Y ודיי מרוצה, אך אלו צמיגים יחסית יקרים בשבילי. האם ישנם צמיגים שלא יורדים מהרמה של הגודייר אך במחיר יותר סביר מנסיונכם? הצמיגים בערך עושים 13-15 אלף ק''מ בשנה. *האמת שפחות מעדיף לרכוש צמיגים סינים(על אף שהם ''עומדים'' בתקנים אירופאיים וכו), אלא אם כן יש איזו הברקה או דגם ספציפי שידוע ונוסה. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Ukrainaura, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 741 צפיות
שלום לכולם אני צריך להכניס את הרכב (שברולט ספארק 2019) לטיפול 75 אלף אשמח אם יש לכם המלצות על מוסך אמין ולא יקר באזור ירושלים - עדיפות לאזור תעשייה תלפיות
הודעה אחרונה מאת Nitay99, -
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי יש ברשותי מאזדה 3 2015 מנוע 1.5 עשיתי היום טסט ונכשלתי על משולשים ,רשום בסעיף : תותבים למשולשים תחתונים" הבנתי שזה האטמים עצמם אבל חייבים להחליף את כל המשולשים עצמם ועוד אחרי זה לעשות כיוון פרונט .. דיברתי עם המורשה והם טוענים שזה יעלה בין 1000 ל1600 עדיף לשים מקורי או חליפי? או שהחליפים לא עושים עבודה טובה? כמה אמורה לעלות ההחלפה עצמה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Ariel323, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 953 צפיות
שלום לכולם, נדלקה לי נורה צ׳ק אנג׳ן והרכב התחיל קצת לקרטע בעת לחיצה על הגז. מה זה יכול להיות לדעתכם? דולקת גם נורת esp. יש למישהו רעיון?
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי כמה כלי עבודה של masimo שקניתי בAce, סה'כ מאוד מרוצה, בוודאי מהתמורה למחיר כשקונים מבצעים שלהם. שאלה - למישהו יצא להתנסות בסוללות שלהם עם מכשירים אחרים? זה נראה לי מותג מדבקה וצריך להתאים למדבקות אחרות, אני מחפש מלטשת שניתן להשתמש עם הסוללות האלו ו/או לרכוש סוללות מתאימות
הודעה אחרונה מאת sbrvr, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 595 צפיות
אני צריך חלפים להונדה האם כדאי לקנות באתר הזה https://www.amayama.com/en וכמה זמן לוקח המשלוח. תודה
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 492 צפיות
ערב טוב לכולם, לקחתי את המשפחה לנופש בקיבוץ יראון, יצאנו הערב לראש פינה לאכול והאוטו התחיל לרעוד באמצע הנסיעה. מייספייר בצילינדר אחד, תענוג. מישהו מכיר במקרה חנות חלקי חילוף באזור הזה? אם לא, מחר אבא שלי יוצא מאזור זכרון יעקב לכיווננו לאסוף את האישה והילדים, אם יש חנות שמחזיקה בוודאות קויל הצתה לוולוו, אשמח לשמוע עליה, תודה
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מדי פעם לפעם. ובדרך כלל בלחיצה בפתאומיות או בחדות על דוושת הבלמים. אני שומעים רעש די חזק של כמו מתכות נתחנות/מתחככות במתכת. וגם אפקטיביות הבלימה יורדת באותו רגע. האם זה מהדוושה עצמה האם מבתי הרפידות? האם יש קשר לנוזל בלמים איכותו או מצבו? תודה
הודעה אחרונה מאת daniel.asu, -
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, אאוטלנדר 2017 מתריע על תקלה בחיישן שטח מת התחיל לאחר "נשיקה" עם עמוד חנייה קטן. במוסך של מיצובישי (שתמיד "שוכח" להחליף פילטרים אבל יודע לחייב עליהם מהכרות עמוקה איתם) התחילו לספר לי מעשיות וסיפורים שמגיעים למחיר של i10 קטנה יד שניה מרופא. כמובן שלא ניתן לעשות כלום ללא פו"ה של הטמבון (האם השתחרר מהתושבת? האם נשבר?) האם אתם מכירים מוסך שידע לעשות זאת (בהנחה והחיישן עצמו לא נפגע אלא רק יש צורך בהח' תושבת / קיבוע תושבת) בפחות ממחיר של i10? תודה
הודעה אחרונה מאת אבי מינצברג, -
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם , ברשותי הרכב הנל ולפני כמה ימים הגיעו רעידות מוזרות ללא צק וללא שום תקלות שקפצו . הרעש הוא רעידות חזקות וצלילים לא נעימים שמגיעים ונשמעים ברוב המקרים רק כאשר יושבים ברכב , הרעשים האלה מגיעים והולכים , לפעמים בנסיעה יש ולפעמים אין. החלטתי לעשות את הדיאגנוסטיקה אבל היא לעולם לא מסתיימת , הכל מהבהב ולא עובר. מישהו נתקל בבעיות כאלה? מציין שיש לי תור במוסך ביום שישי , עד אז רוצה לשמוע חוות דעת ממכם 1111.mp4 33333333333.mp4 2222222222222.mp4
הודעה אחרונה מאת alex1471, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 923 צפיות
ראיתי כמה סרטונים שממליצים להוריד את מבודדי הרעש (הספוגים האלה) בתוך המנוע כדי לשמוע יותר בתוך הרכב, הורדתי את זה של מכסה המנוע ושומעים יותר מבחוץ שזה נחמד, ויש ספוג אחד גדול שיושב בחלק האחורי של המנוע בין המנוע לתא הנוסעים בגדול. יש לו חשיבות כלשהי חוץ מבידוד רעש? איזה נזק יכול להיגרם מלהסיר אותו? כי אני מאמין שהוא מבודד חום גם תודה!
הודעה אחרונה מאת zaf, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, החלפתי שמן מנוע עצמאית וחסכתי את ה100 שח עבודה במוסך. איפה ניתן להיפטר מהשמן המשומש? פעם כשהייתי ברמת הגולן היה בור ריקון בתחנת דלק,אבל לא זכור לי שראיתי כאלה היום. (באזור חיפה?)
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחרונה דוושת הבלם ברכב מרגישה ספוגית, מרגיש לי שאני צריל ללחוץ אותה עמוק יותר מבעבר על מנת לעצור. אציין שנעשה טיפול לרכב לפני כחודש - הוחלפו רפידות ושמן ונאמר שיתכן וזאת ובעיה במערכת ABS מישהו חווה משהו דומה? יודע לתת כיוון? אשמח למוסך מומלץ ואמין באזור כפ״ס / רעננה / הוד השרון והסביבה.
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, ברשותי פורד s max 2015 ואורות הרוורס לא עובדים עקב זאת גם החיישני והמצלמת רוורס שמחוברים למנורה האחורית כפלוס לא עובדים, החיישנים והמצלמה נבדקו במקור מתח אחר ועובדות כמו שצריך. כל הפיוזים נבדקו ונמצאו תקינים, אני חושד שמדובר בבעיה ביוניט שמפעיל את כל החלק האחורי, מישהו יודע להגיד איפה המיקום של היוניט ברכב בבקשה? לא מוצא באינטרנט לצערי
הודעה אחרונה מאת izon, -
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לפני שנה וחצי התקנתי רביעיית צמיגים מישלין פרמסי 4. היום נהרס לי צמיג קדמי (כנראה בעקבות נסיעה על פנצ'ר שקרה בנסיעה בפקק בכביש מהיר (כנראה בגלל הנסיעה המאוד איטית זה פחות הורגש), וכשמישהו העיר את תשומת ליבי שחסר אוויר, נסעתי בזהירות בנתיב הימני עד למקום בטוח לעצירה, וזה כבר היה קרוב לפנצ'ריה אז המשכתי עוד קצת. אך הצמיג נהרס (בתך הצמיג היה גם אבקה שחורה). כרגע הרכב עם הצמיג הרזרבי שהוא בגדל מלא. האם נסיעה קצרה עם פנצ'ר יכולה להרוס את הצמיג לגמרי או שיש איזה פגם בצמיג, ואז אפשר אולי לראות אם אפשר לעשות משהו במסגרת האחריות (מדובר על צמיג איכותי ולא מהזולים)? במקרה כזה שחלפה שנה וחצי ו-15,000 ק"מ אפשר להחליף צמיג אחד או צריך זוג? יש כלל…
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חברים, אני מעוניין להחליף ג'אנטים במאזדה 2 2016. ראיתי את אלו ואהבתי גם את הנראות: http://www.tireplus.co.il/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=1359450 המידה שלי היא 15" אני תוהה מה צריך לדעת ומה צריך לשאול ולבדוק מול הצמיגיה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת foREVer94, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 481 צפיות
,,
הודעה אחרונה מאת meirknafo@walla., -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני כותב על מנת להתייעץ איך הכי נכון לדעתכם להמשיך מכאן כי אני מאוד מתלבט- אשתדל לא להאריך אבל בכל זאת לספק את הפרטים המרכזיים: הרכב המדובר, סקודה 2016, 1.2 נקנה לפני כשמונה חודשים ונראה מבטיח- עבר בדיקה לפני קניה עם ממצאים מינימליים ובשיחה עם המוסך שטיפל ברכב וידאתי שעשה את כל הטיפולים ואף התגאו שחודש לפני כן לא חסכו והחליפו את היחידה הפנימית של המזגן כדי שיעבוד כמו שצריך. כחודשיים לאחר הקניה המזגן הפסיק לקרר. הוסיפו גז פעמיים, לאחר מכן הוחלף שסתום ביחידה הפנימית. בנוסף הרכב עבר טיפול באותו מוסך כחצי שנה לאחר הקניה בו נאמר לי שצריך להחליף את המשולשים ואת הגומיות (יש מעין רעש של חריקה כשמסובבים את ההגה והוא טוען שזה קשור למשולשים). מאז הטיפול הרכב התחיל לאב…
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, שברולט ספארק 2020, עד לפני שעתיים הכל היה פיקס. פתאום קרתה בעייה במערכת מולטימדיה, פתאום לא נדלקת, וגם לא נכבית,כשאני מתקשר דרך הבלוטות',השיחה נשמעת היטב דרך המערכת,אין רדיו בכלל... ובנוסף כשמכבים את הרכב הסימן של שברולט נמצא המון זמן על המסך(הרבה דק) עד שנכבה. מה הבעייה? מה הפיתרון?
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 685 צפיות
אמרו לי במורשה שהגומי (כנראה נקרא האטם בתותב ) במשולש הקדמי יבש וסדוק שלא ברור להם איך העבירו אותי טסט. הם כמובן המליצו לי לפתוח את הארנק ולהתקין חדשים מקורי ב 2000 ש"ח ... שאלתי כמה זמן הן יחזיקו מעמד והתשובה לא הייתה חד משמעית אלא בטסט הבא לא יעבירו אותך. הטסט הבא עוד 9 חודש.. אגב זה מודל 15, שעשה 82 אלף ק"מ במצב שמור.. מבין שיש מחלה למאזדות באטמים ובקילומטרז' שלפני מאה אלף הם מתחילים להתייבש, מה שמצריך החלפה... מצרף תמונה שצילמתי של הגומי במשולש למביני עניין שיחוו דעתם מתי וכמה אפשר לסחוב עם הגומי במצב הזה ..
הודעה אחרונה מאת Shab00,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 654 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- benny62
- natco
- rolling_stony
- Yuvalino
- Matanb1998
- mottis
- jackjack2020
- daniel.asu
- pooh-bear
- dinnnn
- Aviv943
- orsh99