Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

ברשותי פורד s max 2015 ואורות הרוורס לא עובדים עקב זאת גם החיישני והמצלמת רוורס שמחוברים למנורה האחורית כפלוס לא עובדים, החיישנים והמצלמה נבדקו במקור מתח אחר ועובדות כמו שצריך.

כל הפיוזים נבדקו ונמצאו תקינים, אני חושד שמדובר בבעיה ביוניט שמפעיל את כל החלק האחורי, מישהו יודע להגיד איפה המיקום של היוניט ברכב בבקשה? לא מוצא באינטרנט לצערי

פורסם (נערך)

1. לבדוק שמנורת אור ברקס תקינה.

2. האם ברכבך קיים גם אור ברקס עליון ? האם הוא עובד ?

3. היוניט (מפסק) של אור ברקס נמצא מתחת לדוושת הברקס. אתה יכול לנתק את הקונקטור ולגשר בעזרת חוט קשיח בין 2 הפינים של הקונקטור ולבדוק האם האור ברקס נדלק (סוויץ' ההתנעה צריך להיות במצב ON).

תנסה להעזר בסירטון בקישור המצורף. שים לב יישנם רכבים שקיימים 2 מפסקים אחד שחור ואחד כחול. השחור אחראי על תאורת אור ברקס.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני שעה, רפי לין כתב:

השאלה היא לגבי אורות רברס שלא נדלקים ולא לגבי אורות בלם (ברקס).

בברכה  -  רפי לין

רק עכשיו ראיתי את הטעות שלי. :brickwall:

פורסם

1. לבדוק שמנורת אור רוורס תקינה ומתאימה.

2. בדגמים מסויימים אור רוורס נכבה מעצמו לאחר 10 דקות שהרכב היה ללא תזוזה.

3. יוניט (מפסק) אור רוורס בדרך כלל מותקן על הגיר בחלקו העליון או בצד.

4. נתק את הקונקטור מהמפסק וגשר בעזרת חוט קשיח בין 2 הפינים של הקונקטור ובדוק האם אור רוורס נדלק (סוויץ' ההתנעה צריך להיות במצב ON).

פורסם
בתאריך 19.8.2023 בשעה 13:38, מרק10 כתב:

1. לבדוק שמנורת אור רוורס תקינה ומתאימה.

2. בדגמים מסויימים אור רוורס נכבה מעצמו לאחר 10 דקות שהרכב היה ללא תזוזה.

3. יוניט (מפסק) אור רוורס בדרך כלל מותקן על הגיר בחלקו העליון או בצד.

4. נתק את הקונקטור מהמפסק וגשר בעזרת חוט קשיח בין 2 הפינים של הקונקטור ובדוק האם אור רוורס נדלק (סוויץ' ההתנעה צריך להיות במצב ON).

יודע להגיד איפה בדיוק היוניט יושב? ירדנו מתחת לרכב ולא מצאנו אותו על הגיר, מה זה אומר החלק העליון או על הצד? 

פורסם

איני מכיר את דגם מכוניתך ובהרבה מכוניות עם הילוכים אוטומטיים

אין יוניט לאורות רברס והדלקת אורות הרברס מתבצעת ממתג רב מצבי של 

ידית  ההילוכים.

בברכה  -  רפי לין

פורסם
לפני 35 דקות, רפי לין כתב:

איני מכיר את דגם מכוניתך ובהרבה מכוניות עם הילוכים אוטומטיים

אין יוניט לאורות רברס והדלקת אורות הרברס מתבצעת ממתג רב מצבי של 

ידית  ההילוכים.

בברכה  -  רפי לין

יודע לכוון בערך איפה נמצא המתג הרב מצבי? 

• תוכן חדש...