Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי הונדה סיוויק ישנה (2005) שנסעה עד עכשיו כמו בובה.

לאחרונה במספר נסיעות, המנוע התחמם בעליות לירושלים.

המוסכניק עשה "שטיפה" לרדיאטור (בטענה שהוא נסתם), אך המנוע ממשיך להתחמם (הראדיאטור עצמו משומש. המקורי הוחלף לפני שנה אחרי שפרץ במהלך נסיעה).

מה שמוזר הוא, שהמנוע מתחמם רק כאשר אני מבצע קיק-דאון בעליות, ואז יש לי 2 אופציות:

1. לעצור בצד קצת לפני שהטמפ' מגיעה לטווח העליון כדי לתת לו להתקרר ולהוסיף מים, ולקוות שהוא לא יתחמם בהמשך.

2. להפעיל חימום על פול וכך לשמור על הטמפ' של המנוע בטווח הנורמה (ואז אני צולח את הנסיעה חצי-מבושל).

אם אני נוסע רגוע בעליות (רק אני, לא כולל השיירה מאחורי) עם סל"ד מתחת ל-3,000 או שמדובר בנסיעה במישור - אין סימנים להתחממות בכלל.

אשמח לרעיונות/אבחנות כדי למקד את המוסכניק, שלא "ישטוף" לי סתם את הארנק.

פורסם
לפני 8 דקות, mh53 כתב:

אם אתה צריך להוסיף מים, כפי שרשמת, מערכת הקירור או הראש מנוע לא תקינים

אם יש בעיה בראש מנוע - היא לא אמורה להופיע בכל נסיעה? 

חשבתי אולי שקיימת דליפה קטנה (כי אני לא רואה מים מתחת לאוטו), אבל גם אם אני בודק וממלא מים (ולפעמים ממש מעט) לפני נסיעה - הרכב מתחמם רק בעליה ורק לאחר עליה בסל"ד (ואז אני רואה לאחר הנסיעה שצריך להוסיף מים בין חצי ליטר לליטר).

בסה"כ האוטו נוסע כרגיל (מעל שבועיים, נסיעות עירוניות ובין-עירוניות, ריק/מלא בנוסעים) ולא עושה בעיות מלבד הסיפור הזה.

• תוכן חדש...