טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,355 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 677 צפיות
היי חברים קשקאי דיזל 2018 50 אלף ק"מ. נדלקה נורת מנוע- תקלה חיישן חמצן תחתון. איפסו לי במוסך ואמרו לחזור במידה וידלק שנית. כשיצאתי מהמוסך ניסיתי להדליק מזגן ובקרה של המזגן לא הגיבה. ניתקו מצבר וחיברו וזה הסתדר. יש ממה לחשוש?
הודעה אחרונה מאת pronella, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 576 צפיות
רכב של אחי, בעיה שחזרה על עצמה, וברוב המוסכים אומרים לו, פיאט? ועוד רובוטי? חפש ת'חברים שלך... או תלך למוסך מרכזי פיאט בירושלים, ותכין כסף... מי יכול להמליץ על מוסך מתמחה בתחום, עדיפות לאיזור בית שמש - ירושלים. תודותי !
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הלכו לי שלוש תושבות מנוע ברכב(מזדה 2 2008) המוסכניק אמר לי שהמחיר כולל עבודה הוא 3000 רכב בשנה הזאת מבחינתי לא שווה הוצאה כזאת מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה במחיר יותר ריאלי(מדבר על סביבות 1500)
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום היום רציתי לעשות טיפול לרכב שלי (סיאט לאון 2015 1.4 ידני) רוקנתי את השמן ואז שבאתי לפרק את המסנן שמן לא הצלחתי (קשה מאוד מאוד ברמה שלא זז בכלל. לכל הרכבים הקודמים שלי עשיתי טיפול בעצמי והכל הלך סבבה) ובסוף התיאשתי ואז סגרתי הבורג ושמתי השמן החדש ופילטר אוויר וזהו (סוג השמן קסטרול אדג 5W40) הטיפול האחרון עשיתי שנה קודמת במוסך ונסעתי עד עכשיו 7000 ק"מ (הטיפול היה כולל פלאגים מקורי ומסנן שמן מקורי ופילטר אוויר ושמן קסטרול) זה תקין לנסוע כך לפחות 3000 ק"מ ואז להחליף פילטר השמן כולל שמן עוד פעם או להחליף מחר במוסך ? ואפשר להחליף רק הפילטר או צריך מחדש להחליף שמן. מה אתם ממליצים לי ? נסעתי עכשיו ברכב והכל תקין ולא נדלקו נו…
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 531 צפיות
יש לי מאזדה 3 2006 קניתי אותה לאחרונה מיד 2, הייתה בעיית חום מנוע בגלל משאבת מים תקולה, החלפתי משאבת מים הרכב נסע עוד 500 ק"מ ללא תקלות, וללא התראה מוקדמת התחילה בעיה במזגן כל פעם שהמנוע טיפה מתאמץ - כשהטורים עולים ל2.5 בערך, עצרתי בדרך הוספתי קצת מים המשכתי לנסוע והבעיה חלפה כלא הייתה, יש למישהו הסבר לזה?
הודעה אחרונה מאת פעם היה איש, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 340 צפיות
היי אשמח לעזרה שלכם ניסיתי לחפש את החלק לרכב בעזרת המספר שלדה חלק מהמקומות הראו לי נתונים על הרכב בלי אופציה לקנות חלקים או בדיקת חלקים והשאר נתנו לי תשובה כאילו המספר שלדה לא קיים (כנראה בגלל שהרכב ישן) אני מחפש לקנות לו דיסטריביוטר (מפלג הצתה) ניסיתי לבדוק לפי מק"ט של החלק, אבל זה נתן לי תוצאות לא תואמות לצורת החלק. למישהו יש רעיון איך למצוא את החלק? מצורף תמונה+מק"ט
הודעה אחרונה מאת Guy7123, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הכוונה היא להגביה מצד אחד, ואחר כך מהצד השני עם מה שיש בתמונה למטה, אבל לא להשתמש במעמדי ג'ק בכלל לאחר ההגבהה. פשוט להשאיר אותם איך שהם? אני מניח שממש לא, אבל יש בכל זאת דרך או איזשהו כפתור או משהו לנעילה בטוחה?
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 979 צפיות
שלום לכולם, ברכבי יש פגיעה קטנה, שגרמה לקילוף הצבע באופן נקודתי וכבר הצטברה חלודה. איך עליי לנהוג אם אני רוצה לצבוע נקודתית את המקום?? (יש צבע לפי קוד הצבע המדוייק) אני מתכוון בעיקר לתהליך שלפני הצביעה עצמה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 643 צפיות
שלום, לאחר כיבוי הרכב יש רעש קל של שניה של מתכת מתנערת, היית במוסך החלפתי משולשים וביקשתי מהמכונאי שיבדוק לי את זה. התושבת של האגזוז תקינה, שהוא נענע את הממיר הוא שמע את הרעש הזה (יש לציין שבכללי לא שומעים את הרעש הזה כלל), הוא אמר שבממיר יש רשת שכנראה חלק קטן ממנה התפרק ומשם יוצא הרעש הקל שמכבים את המנוע. מעניין שלאחר החלפת המשולשים לא שמעתי עוד את הרעש הזה בכיבוי המנוע. השאלה שלי לטענתו חתיכה קטנה של רשת קטנה שהתפרקה האם זה לא מזיק או שאין בכך כלום ?
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי ברלינגו 1.6HDI 2008 אני מתכוון לנקות את המזרקים ולהחליף את האטמים בעקבות עשן לבן לבן בזמן ההתנעה, ודליפות נראות לעין סביב חלק מהם. אז אני מתכונן ואוסף מידע לגבי מה אני צריך ואיך, ויש כמה דברים שהייתי שמח לשאול אתכם. ראיתי מספר סרטונים שמסבירים את התהליך, ואחרי שהמזרק מפורק, הם פשוט מנקים אותו מבחוץ וזהו. במקביל חיפשתי ומצאתי סרטונים שמראים איך לפרק את המזרק עצמו ולנקות אותו מבפנים (לינקים מצורפים). ואני בדרך כלל אוהב לפרק ולנקות מה שאני יכול, אבל חושש שאולי זה סיכון מיותר. 1. האם לדעתכם כדאי לפרק את המזרק ולנקות מבפנים או לא? 2. חלק מהאנשים משתמשים בספריי קרבורטור, וחלק בספריי לניקוי בלמים, מה עדיף? (אולי ספרי…
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום יש לי רעש מהממיר הלכתי למוסך עשו לי הלחמה ואכן הרעש נעלם אבל לאחר חודשיים חזר שוב אני מחפש מישהו מומחה בליגה שידע לפטור סופית את הבעיה אזור מגוריי מודיעין
הודעה אחרונה מאת חושב טוב, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת יצחקדני, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 13.1 אלף צפיות
יש לי יונדאי i30 שנת 2009. בקצרה, האוטו התחמם, היו חסרים מים ברדיאטור כי הצינור אליו היה סתום. מפה לשם לקחתי לבדיקה במוסך מורשה שגילו שיש לחץ אוויר במערכת הקירור ולדעתם מדובר באטם ראש מנוע שצריך להחליף. (לא פירקו לעומק) העניין הוא ששמעתי מכמה אנשים שביונדאי לא מומלץ לשפץ ראש מנוע בלבד כי זה לא יחזיק לאורך זמן ובסופו של דבר צריך להחליף מנוע חדש.. מישהו יודע/מכיר?? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת elera, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 733 צפיות
איך קוראים לחלק שמורכב באמצע הרכב שיש לו את הכפתור לפתחת הסירופ על מנת לחפש את זה בגוגל. או איך אני יכול להשיג את זה בזול? החלון לא מתפקד על פניו זה בעיה של הכפתור. כמו כן הקופסא למשקפיים יורדת כל פעם באמצע נסיעה ומסתירה לי ֶמראה
הודעה אחרונה מאת besd, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב. אני מחפש מזרק דלק למיצובישי אאוטלנדר 2010. בבדיקה בחברת מיצובישי התברר שאין חלק כזה בארץ וניתן לבצע הזמנה מחו"ל בעלות של 1750₪ לפני מע"מ. ניתן למצוא מזרק כזה בebay בשליש מחיר. העניין הוא שכדי להיות בטוח בחלק צריך לחפש לפי מק"ט. מי יכול לסייע במספר מק"ט של החלק המקורי?
הודעה אחרונה מאת אבי1234567890, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, עשיתי חיפוש בפורום, יש המון הודעות וכולם לצערי לא פתורות, חבל שאנשים לא מעדכנים בסוף את הפיתרון הרכב פשוט פתאום מאבד כוח בלי התרעה מוקדמת, למצב של פול גז וכמעט לא זז בעליה, ויוצר פקק מאחורה, מרגיש ממש אותו הרגשה כאילו הגיר במצב חירום, ומתחיל בהילוך 3, אבל בפועל הגיר כן בהילוך ראשון ולא זז, התקלה באה והולכת, וכשאין אותה הרכב נוסע מעולה, ללא זכר לתקלה עוד נתון, זה קורה רק שהרכב חם אחרי נסיעה ממושכת בעיר ראיתי המון הודעות כאלה בעבר, אבל אף אחד לא חזר לעדכן אבל בין ההודעות הצלחתי להבין שיש מצב שזה קשור לכיוון שסתומים לקוי, שגורם לחיישן נקישות לשמוע צלצול ולאחר הצתה, ומכאן הרכב מאבד את כל הכוח אשמח אם יש למישהו מידע על הפתרון או בדיקות שנית…
הודעה אחרונה מאת rami.v, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים יקרים אשמח להמלצות יש לי C4 פיקסו 7 מקומות מודל 2015 עבר 137K סה"כ מטופל מוסך מורשה לאורך כל הדרך. בסך הכל הרכב אמין ולא עושה בעיות, ממיר קטליטי הוחלף לפני כ8K כרגע לאחר מילוי גז 3 שבועות אחרי והמזגן לא מקרר. ההשערה דליפה מיחידה פנימית תיקון משוער 5-8 תלוי באיזה מוסך יחידה פנימית+עבודה+מילוי גז. שווי רכב לפי לוי יצחק 37K. אשמח להצעתכם- האם שווה לתקן? האם יש אופציות אחרות ליחידה פנימית {חליפי, מפירוק} ואיפה כדאי לתקן - הההצעות שקיבלתי הן הערכות ממוסך מורשה וממוסך שהמליצו כאן עליו כממוחה צרפתיות. תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת elihershko, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי, הרכב נכבה במהלך נסיעה (בהילוך D) כבר פעם שנייה בחודשיים האחרונים. (מאזדה 2) לאחר שזה קורה, אני מקיש את הקוד בקודנית והאוטו מניע כרגיל ללא שום נורת חיווי. למישהו יש כיוון ממה יכולה להיות הבעיה ? (בעיית חשמל / מכונאות) תודה
הודעה אחרונה מאת tribel, -
-
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם קניתי רכב מחברת פריסבי, לרכב יש מעיכה קלה בכנף (רצ"ב). הסוכן מציע לי לתקן את הנזק ללא עלות מצידי אך אני חושש שיהיו סימני פחחות וצביעה בכנף. מה אתם מציעים לי לעשות? פידיאר יכול לעבוד כאן?
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 884 צפיות
אשמח בבקשה לדעת מהמקצוענים יש לי טיוטה אוריס הברידי שנת 2016 עם 80 אלף עד לפני חודש הרכב עשה 1 ל 18 כרגע היא עושה 1 ל11 עשיתי טיפול בדקתי בטיוטה מערכת היברידי כולל המצבר וגם בדקו בחברה את הרכב הכל תקין אמשח לדעת אם זה קרה למישהו כאן או מכיר את התופעה תודה
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
אהלן אנשים אחרי ממש הרבה זמן הצלחתי להשיג את הציפוי הזה שהוא הטוב ביותר שיש. אני יודע שיש כאן הרבה שרצו אותו וכמוני לא ידעו מאיפה להשיג, פשוט לא כל אחד מחזיק אותו גם בגלל שהוא יקר(80 שקל) וגם הרבה לא יודעים שהוא חומר מצויין. אז למי שרוצה יש לפרסי מלאי חדש של החומר הזה והוא מוכר אחד ב 55 שקל אז למי שרוצה לפנק את האוטו שלו במיוחד הצרפתיות והצבע המחורבן שלהם זה הזמן. רק לידיעה את המוצר הזה קניתי לפני שנתיים שהיה לי את הVR6 והתוצאות שלו ממש מדהימות כל האוטו היה חלק כמו תחת של תינוק אז יאללה מה אני מבלבל לכם את השכל רוצו לקנות וד"ש לפרסי
הודעה אחרונה מאת topop, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם! ברשותי רנו קליאו 2015 במהלך נסיעה בין עירונית נדלקה נורת חום מנוע מים עצרתי את הרכב בשוליים פתחתי מכסה מנוע ראיתי שמיכל עיבוי ריק(יום לפני כן מפלס המים היה המקסימום) לאחר מכן מילאתי מים, החלפתי את פקק במיכל הכיבוי מפני ששמעתי לב שהוא לא נסגר כראוי, הוצאתי אוויר מהמערכת. לאחר שהמנוע נח הנעתי את הרכב ווידאתי שהוונטה עובדת והמשכתי לנסוע במהירות איטית מרחק של כ100 קילומטר תוך שאני בודק בדרך את מפלס המים במהלך הנסיעה המים במיכל שהיה מלא ירדו לחצי. מציין שלא אותרה נזילה, כמובן שהרכב יבדק במוסך אבל לפני זה אשמח לשמוע דעות מה יכולה להיות הבעיה והאם המשך הנסיעה לאחר הפעולות שעשיתי יכול לגרום נזק נוסף?
הודעה אחרונה מאת Eliyau33, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 887 צפיות
ספוילר ספוילר (התוכן שייך ל"חוו"ד בעלי מקצוע, אבל אני לא מצליח להעלות שם הודעה). ובכן כך היה. יש לי סורנטו 2013 בנזין. לפני כשבוע וחצי, שמעתי רעש חזק, עצרתי בצד - וראיתי נוזל טחינה כזה יוצא ממיכל הקירור. גררתי למוסך, ונאמר לי שנכנס לי שמן למים. הרכב עבר טיפול של החלפת קולר שמן, וניקוי (פעמיים, כי אחד לא הספיק) של המקומות שנכנס בהם שמן. כשבאתי לקחת את הרכב, הנחה אותי המוסכניק לבדוק שמן ומים בשבועיים הקרובים, ואם חסר מים ברדיאטור - להוסיף. כמו"כ ציין שאני אראה סימנים של שמן, אבל אלו רק שאריות. ואפשר לנסוע עם הרכב. בדקתי כל בוקר שמן ומים, ומילאתי לפי הצורך. שלושה ימים לאחר מ…
הודעה אחרונה מאת נאור שי, -
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 896 צפיות
אשמח לקבל המלצה לטיפול 100k במוסך באיזור פתח תקווה (לא מקפיד על מורשה) עבור סוזוקי ויטארה 2016. הרכב נקנה לאחרונה ולא נראה לי שבוצע טיפול שכזה. תודה.
הודעה אחרונה מאת FoxLight, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום לכם, הרכב הוא סיטרואן ברלינגו, שנת 2008, דגם 1.6 HDI. התקלה החלה כבר לפני כשנה וחצי. המנוע גמגם, נכבה, וכשניסיתי להניע הוא השמיע גמגומים חזקים וכבה שוב. נורת צ'ק אנג'ין נדלקת והתקלות שמופיעות במחשב המוסך מתייחסות לנושא לחץ הסולר . אחרי מספר דקות הניע שוב. לאחר בדיקה החליפו לי חיישן משאבת סולר. המשכתי לנסוע עם הרכב ובמשך כשנה היו גמגומים קלים מהמנוע והוא לא כבה. ככה סחבתי עד לפני כ 3-4 חודשים שהרכב כבה לגמרי וחזר על אותה הבעיה אבל באופן תכוף יותר, בעיקר בנסיעות ארוכות ובעליות. הגעתי איתו למוסך שהתחיל מהקל אל הכבד: החלפת מסנן סולר, לאחר מכן החלפת וסת לחץ סולר ולבסוף החלפת מזרקים שהתגלו כבלתי תקינים במכון. משאבה טרם הוחלפה אבל ממה שהבנתי אם המשאבה לא היתה…
הודעה אחרונה מאת שלומי גבאי, -
מד דלק מזייף
מאת sammy81- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 903 צפיות
שלום רב, יש לי סובארו b4 שנת 2010. לאחרונה שמתי לב לשתי בעיות: 1. לפעמים האוטו מתקשה להניע. זה קורה בדרך כלל אחרי שהוא עומד בחוץ כמה שעות, בשעות היום. בבוקר לעומת זאת, גם אחרי עמידה ארוכה של כמה ימים, הוא מניע בסדר גמור. הוא גם מניע בסדר כשהמנוע חם, מיד אחרי נסיעה. 2. מד הדלק מזייף - הוא יכול לרדת אל מתחת לחצי במשך הנסיעה, ואז לחזור שוב לחצי בנסיעה הבאה. הוא יכול כך להשאר באזור החצי עוד כמה נסיעות, ורק אם אני ממלא דלק הוא עולה אל מעל החצי שוב. מהמוסך נאמר לי שככל הנראה צריך להחליף משאבת דלק, אך אני סקרן לדעת אם מישהו נתקל במצב דומה ויודע להגיד שכדאי לי לבדוק דווקא דבר אחר. תודה!
הודעה אחרונה מאת עמית יוחנן, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 458 צפיות
אהלן אנשים. הרכב - סיוויק האצבק 2011, באיזור ה188 אלף ק"מ. הייתי מטפל בעיקר במוסך ארז שנמצא באיזור הצ'ק פוסט, אבל כבר יומיים שאני מחייג לשם ואין מענה אז כנראה שהגיע הזמן לחפש מוסך אחר. לא יודע אם ללכת על מורשה אבל אני חייב לעשות טיפול לרכב, בדיקה לפני טסט ועוד בדיקות שאני צריך שיבצעו כי הרכב לאחרונה לא משהו, בין אם בדיקות חשמל ומצתים, מנוע, ועד לבדוק את המזגן וכו'. האם יש המלצות למוסכים?
הודעה אחרונה מאת maor23, -
שלום חברים יש לי קיה סורנטו 2015 המושב מאחורי הנהג לא יורד עד הסוף הוא ניתקע באמצע הייתי בכמה מוסכים לא מצאו את התקלה יש למישהו מוסך שיכול לתקן לי את זה בדרום או מרכז תודה על העזרה
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
החלפתי היום מצתים בסיטרואן סי 4 פיקאסו 2016, מנוע THP 165 בנזין (1600 סמ"ק). על המצת של צילינדר מס' 3 ורק עליו היה קצת שמן. מצרף תמונות של המצת עם השמן וגם תמונה של מצת בלי שמן (צילינדר מס' 2). כמו כן, בצד ימין של מכסה השסתומים יש דליפה קטנה (ממש קטנה, ורק שם. תמונה מצורפת גם כן). בקיצור: 1. מי העבריין האחראי לדליפה? 2. מה צריך לעשות כדי להגיע לדליפה הזו ואת מה להחליף? מניח שזו טבעת איטום של מצת, אבל השאלה האם אני צודק ואם אפשר להגיע אליה בלי לפרק את כל מכסה השסתומים. תודה!
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
תוסף דלק
מאת dor_nabati- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים אני מתעניין בתוסף דלק לרכב שלי שמתי עין על liqui moly העיניין הוא שלא מצאתי את המוצר שמשווקים בארץ באתר הבינלאומי, רציתי לדעת אם זה תקין? בלי קשר יש עוד המלצות על על תוספי דלק לניקיון? דבלי קשררliqui moly גו
הודעה אחרונה מאת dor_nabati,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 981 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Loder
- פריג'י
- BRAVO_SX
- zaf
- sperial
- meir_gi
- nechmya
- baer
- eladts
- david3692
- ELI001
- גולדן191