Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

אני מעוניין להחליף ג'אנטים במאזדה 2 2016.

ראיתי את אלו ואהבתי גם את הנראות:

http://www.tireplus.co.il/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=1359450

המידה שלי היא 15"

אני תוהה מה צריך לדעת ומה צריך לשאול ולבדוק מול הצמיגיה?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי foREVer94
פורסם

אתה יכול לעלות מידה על פי החישוק והצמיד כמו שמפורט בטבלא (יש ב אוטודטה שנמצא בכל מכון רישוי) . אחרי שתרכיב, גש למכון רישוי ושנה הרישום ברשיון הרכב. 

קח בחשבון שאם תגדיל חישוק ל 17 אינץ׳ החתך הנמוך של הצמיג ישפיע על מידת הנוחות שלך. 

image.thumb.png.f3b98140a9f37327bf89ce6168ad8e77.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 22 דקות, zaf כתב:

אתה יכול לעלות מידה על פי החישוק והצמיד כמו שמפורט בטבלא (יש ב אוטודטה שנמצא בכל מכון רישוי) . אחרי שתרכיב, גש למכון רישוי ושנה הרישום ברשיון הרכב. 

קח בחשבון שאם תגדיל חישוק ל 17 אינץ׳ החתך הנמוך של הצמיג ישפיע על מידת הנוחות שלך. 

image.thumb.png.f3b98140a9f37327bf89ce6168ad8e77.png

אין לי צורך לעלות מידה

יש לי 15 ומה שאני מעוניין 15 גם

רק תהיתי מה צריך לדעת ולשאול צמיגיה לפני התקנה של ג'אנטים חדשים

• אחראי פורום
פורסם

יותר חשוב לשאול את החנות שמוכרת מה האופסט ומידת רוחב הג'נט ולעשות השוואה במחשבון גלגלים.

ג'נט לא מתאים עלול או לגעת במכלול המתלה או לבלוט מהכנף, מה שאסור לפי החוק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

צמיגיה מכובדת תדע להתאים חישוק עם האופסט הנכון וצמיג בהתאם. 

אתה צריך חישוק עם pcd 4 x 100  

תראה כאן https://autotire.co.il/גנטים-גנטים-4x100-15

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

עוד שאלה חברים, 

האם צריך לשמור את הג'נטים המקוריים של הרכב שאותם אני מחליף, למקרה שתהיה אי התאמה במה שרכשתי או שזה לא נהוג?

עריכה אחרונה על ידי foREVer94
פורסם

לא יזיק. אין נהוג או לא. אם יש לך היכן לאכסן, שמור .

את החישוק שלך צמיגיה יכולה למכור לאחרים 🙂

פורסם
לפני 8 דקות, zaf כתב:

לא יזיק. אין נהוג או לא. אם יש לך היכן לאכסן, שמור .

את החישוק שלך צמיגיה יכולה למכור לאחרים 🙂

תודה רבה.

• תוכן חדש...