טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אני חדשה כאן. אשמח לדעתכם. יוצא מהאגזוז שלי ריח חזק של שמן שרוף בלי עשן, רק אדי ריח. הריח לא נכנס לרכב אלא רק מבחוץ. מה יכולה להיות הסיבה? והאם זה מסוכן? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת איילצבי, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם רכשתי סיטרואן c4 2011 מנוע 1600 עם 156כס שנסע 100 קמ מצב חדש מאוד מרוצה מהרכב בעיקר מהמנוע שנמצא במצב שמור מאוד ללא נזילות, ולא אוכל שמן... רציתי להתייעץ לגבי הגיר הרובוטי .... כרגע עובד מצויין מחליף בזריזות בזמן רק שמתחילים לשמוע נקישות בין בהעברת ההילוכים וכשהגיר קר יש רטט חזק פעם אחת בין הראשון לשני וזהו... מה אתם ממליצים? כדי שהכיר יאריך ימים וכדי למנוע אולי נזק יותר גדול בעתיד... תודה לכל המשיבים
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בוקר טוב, יש לי נזילת מים מהמשאבה וטיפול טיימינג אמור להתבצע רק עוד שנה לפי הנסועה. א. האם מומלץ/ לא מומלץ לבצע החלפת משאבה ללא טיימינג (פיזור עלות) ? ב. האם מומלץ להביא מחול קיט חלפים (עלויות מטורפות של חלפים מקוריים במוסך סקודה 3.5k לפני עבודה) ? ג. אם כן איזה מותג עדיף SKF/ GATES/ FEBI BILSTEIN ? האם כולם ברמה של חלפים מקוריים ? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת save, -
- 8 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי, יש לי בעיה עם הראב 4 שלי (2020) בנסיעה מעל 80 קמ"ש ההגה מושך ימינה (במהירות עד 80 קמש ההגה ישר) בוצע החלפת כל 4 הצמיגים, איזון גלגלים, כיוון פרונט לסרן הקידמי והאחורי והייתי בכמה מכונים והוצאתי יותר מ2000 ש"ח ועדיין לא הצליחו לפתור את הבעיה, הרכב לא עבר תאונה....מיואש כבר. יש למישהו פיתרון........
הודעה אחרונה מאת Ofir8744, -
נורת שמן ומצב השמן 1 2
מאת Ghsicrul-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי כבר מאתמול נדלקת לי נורת שמן אדומה כשאני בולם את הרכב. היום בדקתי את רמת השמן וראיתי שהוא כנראה די נמוך כי בקושי יוצא על הנייר כשאני מנגב. (ראו בתמונות) בנוסף פתחתי את הפתח מילוי שמן וראיתי שהוא גבישי (ראו בתמונות) דיברתי עם המוסך והוא המליץ לי פשוט למלא שמן. האם יש המלצה לבצע ניקוי לפני המילוי? האם יש עוד דברים שכדאי לי לבדוק או להיזהר מהם? תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
אהלן חברים, יש לי סקודה ראפיד 2017 (מנוע 1.2TSI) שעברה 100 אלף ק"מ, עד כה היה שימוש בשמן 5W40 סינטטי (לא ידוע לי בדיוק איזה). בחוברת האחזקה שהגיעה עם הרכב הדרישה היא לשמן 502.00. ביקרתי אתמול בחנות חלפים אמינה בחיפה ובמלאי היו שמני 5W40 רק בתקנים החדשים של 505.00/505.01. ששאלתי, נאמר לי שתקן 502.00 הוא ישן ומשתמשים היום בתקן 505.00/505.01 שלמעשה "כולל" את דרישות התקן 502.00 ועדיף עליו מבחינת המפרט. קראתי על הנושא באינטרנט ובדיון ישר בפורום (היה דיון מעניין המשווה בין מוטול x-cess/x-clean) והבנתי שהשמנים בתקן 502 הם מסוג A3/B4 והשמנים החדשים יותר בתקן 505 הם שמנים מסוג C3 שהם דלים יותר בתוספים של גופרית וכו' (SAPS). אם הבנתי נכון, השמנים החדשים מס…
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שואל לחבר . יש לו בשקע המצית מד מתח ולפעמים המתח 12.2 וולט . נורית טעינה לא דולקת . האם המצב תקין ? האם בקרת הטעינה עוברת דרך מחשב הרכב ?
הודעה אחרונה מאת איילצבי, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 841 צפיות
שנה טובה למי שקורא😊 החליפו לי מצבר ביקרה ללא גיבוי כוח, ואין לי את פרטי הבעלים הראשון. יש דרך לעקוף את הקוד המקורי? תודה אורן
הודעה אחרונה מאת topop, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הסובארו אוכלת יותר דלק 14-16 ליטר ל 100 קילומטר ונדלקה מנורת מנוע צהובה וההגה ניהיה קשה יותר מצד לצד ובחזרה למקום
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
(רק שלא יהיו אי הבנות בכותרת - המתג בעייתי, לא הנהג) טויוטה הייאס 2006, חלון נהג עובד יום כן יום לא, נכנסתי גם לחשמלאי וגם למוסכניק, שניהם מיד אומרים - זה מחלה של הדגם (אחרי 17 שנות פעילות, כן? גם לטויוטה מותר שיהיו מחלות) צריך להחליף את המתג. עכשיו לפני שאני רץ להשיג מתג אחר (לא קל להשיג לו חלפים) מעניין אותי לשמוע האם יש דעות נוספות, כי נשמע לי מוזר שמתג תקול יעבוד פעם כן ופעם לא, וכשזה עובד זה חלק בלי גמגומים, וכשלא עובד לא יעזור שום דבר דפיקות תזוזות וכדו', אז נשמע לי יותר הגיוני שלא המתג הוא הבעיה.
הודעה אחרונה מאת chezik, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
השאלה בכותרת, מה לבדוק?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
ריפוד עור נפתח
מאת GOMO2- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 946 צפיות
הי אווטלנדר 2016 , ריפודי עור. התפר האמצעי במושב הקידמי נפתח. איך ואיפה ניתן לתקן ( אזור ראש העין) ראיתי שיש גם לרכוש "טלאי" להדבקה לריפוד עור דרך עלי אקספרס בגרושים- שווה משהו ?
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
פתחתי דיספיוט באליאקספרס בנסיון להחזיר את החבילה לספק ולאחר דיונים של כחודשיים סגרו את המחלוקת ללא הסכמה לביצוע ההחזרה של החבילה והחזר תשלום אפילו חלקי. יש מה לעשות ?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום. ברלינגו גז בורח מהמזגן.)כל 3-4 שבועות בערך צריך למלא שוב. אחרי בדיקות +מילוי זרחן ,כפי הנראה הבריחה מהחלק העליון של הכוסית העליונה. יש דרך לאטום את זה ללא החלפת כל הצנרת. ?? צירפתי תמונה תודה לעונים .
הודעה אחרונה מאת יונה 77, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים אני זקוק לחוכמת ההמונים לפני שאני ניגש למוסך: פורסטר 2009 שרכשתי לא מזמן, עמדה כשבוע עם אור דולק בבגאז' ונגמר המצבר (מתח אפס בפלוק). היום הגעתי עם כבלים, הנעתי, בדקתי מתח מצבר לאחר כמה דק טעינה עמד על 12 וולט. כיביתי את הרכב, וכשניסיתי להניע שוב הרכב גמגם קצת, אבל הניע, אבל המנוע פתאום לא נשמע ככ "עגול". בכל לחיצה חלשה על הגז הרכב גמגם ואז נכבה. בהתחלה חשבתי שהבעיה נובעת מאיפוס הגדרות מצערת בגלל שנגמר המצבר - ניתקתי מינוס לחצי שעה, החזרתי, סובבתי חצי סוויץ, חיכיתי 20 שניות, הנעתי (מניע ישר) ונתתי לרכב לעמוד על סרק במשך 20 דק (מצאתי איזה מדריך באינטרנט שאומר שככה הרכב לומד מחדש את ההגדרות מצערת). בקיצור לאחר 20 דק כיביתי את הרכב והנעתי שוב - והבעיה ל…
הודעה אחרונה מאת david.a, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 35 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
היי לכולם יש ברשותי רכב שמטופל במוסך מורשה של פיזו לאחרונה לפני כמה חודשים חשתי בנקישות בזמן נסיעה מכיוון דוושת הגז והבלם לכיוון ההגה, לאחר בדיקה במוסך אחרי שהם טענו שהכל תקין ברכב הם מצאו שצריך להוציא את ההגה לשיפוץ. אחרי השיפוץ באמת הרעשים קטנו לתקופה ועכשיו אני לא יודע אם זה בעיה אחרת או לא אני שומע שוב נקישות מידי פעם במיוחד בנסיעה בעיקול של כביש (לא פניה שמאלה ) ממש עיקול בנסיעה מהירה. הייתי במוסך פעמיים לא מצאו כלום, הייתי בעוד מוסך לא מצאו כלום. חוץ מהחלפת ציריות שלטענת המוסך המורשה אולי יכול לפתור את הבעיה (הם לא מתחייבים) המחיר שהם דורשים להחלפת שתי הציריות 3400 שח אני באמת לא יודע מה לעשות שכן הרעש הוא ממש מציק לי בנ…
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
-
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם חג שמח ושנה טובה קניתי אודי rs3 2016 מנוע בנוי בוכנות וטלטלים מחוזקים כרגע הכול מעולה אני מתכוון לעשות טיפול החלפת שמן מנוע המליצו לי על amoail 5w40 ואני רוצה לשים תוסף שמן שישמור על המנוע ראיתי מלא תוספים סטיל שילד שאמרו לי מעולה יש פוליטרון ויש ליקויד מולי אשמח מאוד להמלצה לתוסף הכי טוב תודה רבה
הודעה אחרונה מאת רוןS, -
שאלה בקשר לצמיגים 1 2
מאת Amitbak- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יש לי איי 10,ואני צריך להחליף צמיגים,ברשיון מופיע מידה 175-65-14-82t האם זה משנה 82t או 86t? סוחר אחד אומר רק מה שכתוב ברשיון! סוחר שני אומר שזה לא משנה אם זה 82t או 86t תודה מראש. חג שמח ושנה טובה.
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ובגלל זה גם שמסובבים לצד שני ההגה נהיה קשה [רק כשמושכים לכיוון הנגדי] האם צריך לעשות פרונט ממוחשב בפנצ'ריות? או ללכת למוסך הרגיל הוא אמר לי שהוא יכול ליישר את זה , זה מספיק?
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני צריך להעביר את הרכב טסט (מבחן רישוי) בשבוע הקרוב. לפני כמה זמן נתקלתי בברז שהיה מוסתר מתחת לשיח והרכב קיבל מכה מצד ימי מקדימה. מצרף תמונה של המצב של הרכב עכשיו נוסע רגיל ובלי רעשים. הרכב הוא טויוטה ספייס ורסו. והוא מגיע מהיבואן בלי פנס ערפל קדמי אלא רק הכיסוי השחור שנפל. האם הרכב יעבור את הטסט ככה? איפה אפשר לקנות את החלק הזה? בתודה מראש (הצמיג שנקרע הוא חדש מלפני חצי שנה וכנראה שצריך להחליף אותו אני צודק?)
הודעה אחרונה מאת הדיין, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מדובר בפריוס פלוס 2017 100KM שבנסיעה בטורים נמוכים כמו שיוט ואפילו קצת פחות מורגשים רעידות ולפעמים נשמעים תיקתוקים מתכתיים (כאילו איזה חלק משוחרר או משהו כזה), האבחון בטויוטה היה שצריך לנקות EGR ולא יודע מה עוד שם מפיח שמצטבר על יד השריה למשך יומיים 2500 ש"ח היה לי חשש מהאבחון אבל אמרו לי שזה בדוק זה. הסכמתי ועשו לי את זה. התוצאה שהמנוע מורגש שעובד קצת יותר נקי אבל הבעיה לא נפתרה, אם כי כרגע הרעידות והתיקתוקים קלים יותר. א. מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? ב. איך אני מתייחס לאבחון המוטעה שלהם עכשיו כשאני אחזור לטפל בבעיה? תודה מראש למסייעים.
הודעה אחרונה מאת דג, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 890 צפיות
אהלן, קניתי טויוטה אוריס היבריד לפני כמה שבועות בשעה טובה🚗 ברכב מותקנים 4 צמיגים בני שנתיים, מחברות שונות: 2 סיניים, ו-2 מישלן וקלבר. קיבלתי את הצמיגים הקדמיים במצב לא מנופח, אבל לא הופעלה נורת אזהרת לחץ אוויר. אחרי שבוע מהקנייה התחילה להיות מופעלת הנורה. מילאתי אוויר (38 psi) בארבעת הצמיגים ועדיין לא נכבתה הנורה, אפילו אחרי שלחצתי על הכפתור בתא כפפות של איפוס הלחץ.. מה יכול להיות הסיבה לזה? לא רוצה ליסוע למוסך בשביל דבר כזה.. ועוד שאלה, שגם קשורה: הבנתי שאוריס היברידית אמורה לצרוך 1:20. אנחנו חיים באזור הררי, והיא צורכת לנו 1:17 בערך..תקין? אולי זה קשור לצמיגים? תודה מראש לעונים🙏
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 622 צפיות
לא מצאתי מק"ט של החלק הזה, זהו מרזב פלסטיק קטן מתחת למיכסה של המגבים, מסומן עם חץ לבן בתמונה. אודה לעזרתכם. תודה!
הודעה אחרונה מאת icohen436, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב נדלקה לי נורה שטוענת שיש בעיה במערכת החיישני לחץ אוויר. א. האם יש איך לבדוק אם זה מהחיישן עצמו או מחלק אחר במערכת ב. לקנות באמזון/עלי אקספרס וכו' חלק - מה צריך לדעת על זה, ראיתי שיש חלק שמתאים לשברולט כרוז שזה המקבילה האמריקאית לאופל אסטרה, שניהם מתוצרת GM, האם זה אומר שזה מתאים? ג. מה זה תכנות של החיישן, ראיתי שמדברים על זה. ד. קצת מוזר, אבל במסך הלחץ אוויר של הגלגל הימני מופיע בצד שמאל והשמאלי בצד ימין, איך מסדרים כזה דבר? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת ימיני, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים; אשמח לעזרתכם. בשבוע שעבר הגעתי לפנצריה להחליף צמיג- מתברר שהעובד שכח לחבר את הברגים.. מה שקרה שאחרי כברת דרך קצרה, התנתק גלגל תוך כדי נסיעה. (אמנם בעל הפנצ׳ריה לקח אחריות ומחר אמורים לסדר את הפחחות.) הנזקים באוטו, כנ״ל: 1. כנף שמאל התעקם כתוצאה מהחבטה כשהרכב התנגש בקרקע, כנ״ל החלקים מאחורי הכנף. 2. בלוח המחוונים דולק נורת בקרה(סימן קריאה צהוב), בדיקת abs, ומערכת למניעת תאונה. 3. בבדיקה מקומית במוסך-יש להחליף חיישן abs. אבל מה שמדאיג אותי בכל הסיפור, זה שמאז צריכת הדלק ברכב נהייתה ממש גרועה..(ירושלים-בית שמש הלו״ש עלה לי 100 שח) האם לדעתכם יש קשר?! ומה עוד לדעתכם צריך לבדוק?!
אחסון מצברים
מאת nygp- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי יש לי מספר מצברים שאני כרגע לא משתמש בהם, וכנראה אשתמש בהם בהמשך רציתי לשאול כיצד ניתן לאחסן אותם תודה מראש
הודעה אחרונה מאת BassDriver, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 873 צפיות
האוטו נשאר בחניה יומים שאני מניע עושה שיאולים שהשפרצתי דאורדרנט במשאבת אויר הרכב הניע ונכבה האם זה בעיה של משאבת דלק?
הודעה אחרונה מאת נתן מירושלים, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 599 צפיות
שלום, טויוטה יאריס 2018, השפריצר הקדמי חדל לעבוד - נראה שיש סתימה בחלק שבתמונה. נראה שיש שם בפנים מנגנון אל חזור שמקשה על הפתיחה של הסתימה- איפה קונים כזה חדש?
הודעה אחרונה מאת JochaSchwartz, -
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום. האם ניתן להניע רכב בעל תיבת הילוכים רובוטית בדחיפה, כמו אצל תיבת ההילוכים הידנית ? אם כן -איך ? אם לא - למה לא ? תודה
הודעה אחרונה מאת רוןS, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, סובארו אימפרזה 2015. איפה ממוקמת קופסת הבקרה של חיישני הרוורס?
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 998 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- tomerR
- אהרן ג
- PYA
- Beacon
- רפי לין
- Supertigre
- Igalz
- לירון .ה.
- santiago
- avi 1234
- davemustaine87
- farkash7