Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי דיספיוט באליאקספרס בנסיון להחזיר את החבילה לספק ולאחר דיונים של כחודשיים סגרו את המחלוקת ללא הסכמה לביצוע ההחזרה של החבילה והחזר תשלום אפילו חלקי.

יש מה לעשות ?

פורסם

היה לי סיפור דומה עם פריט שאינו קשור לרכב. ויתרתי על 70 השקלים שהפסדתי.

למד לקח - להזמין חלקים לפי דרישות הכניסה לארץ, במקרה זה דרישות משרד התחבורה לעמידה בתקן וסימון הולם.

אגב, מאז שלעליאקספרס הסדר העדיפות עם דואר ישראל, הם מדווחים את סיווג החבילה לפני המשלוח, כך שאין יותר "החלקות" במכס כפי שהיו בעבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

היה לי סיפור דומה עם פריט שאינו קשור לרכב. ויתרתי על 70 השקלים שהפסדתי.

למד לקח - להזמין חלקים לפי דרישות הכניסה לארץ, במקרה זה דרישות משרד התחבורה לעמידה בתקן וסימון הולם.

מכיון שרוב האנשים לא לומדים לקח וחוזרים על אותם טעויות שוב ושוב - חשוב מאוד באמת להדגיש לכל מי שטעה שילמד לקח ולא יעשה את זה שוב

פורסם

דרך אגב, אצלי הקטע היה שאותו מכשיר עמד בתקנים, אבל דרשו ממני אישור. באישור עצמו נשמט תו אחד ממספר המשלוח ולכן המכס לא שחרר את הפריט. נמאס לי מהסאגה וויתרתי.

היה לי סיפור עוד יותר הזוי - הזמנתי פריט בנאלי לגמרי - סתטוסקופ. מתברר שהפריט הזה מחייב אישור של משרד הבריאות, חברת השילוח גבתה ממני לא פחות מ-500 ש"ח תמורת השגת האישור, שכמובן ניתן תוך 3 דקות מהגשת הבקשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...