Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת משאבת מים וטיימינג קודיאק דיזל

מעבר לפיתרון נפתר ע"י zaf,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

יש לי נזילת מים מהמשאבה וטיפול טיימינג אמור להתבצע רק עוד שנה לפי הנסועה. 

א. האם מומלץ/ לא מומלץ לבצע החלפת משאבה ללא טיימינג (פיזור עלות) ?

ב. האם מומלץ להביא מחול קיט חלפים (עלויות מטורפות של חלפים מקוריים במוסך סקודה 3.5k לפני עבודה) ?

ג. אם כן איזה מותג עדיף SKF/ GATES/ FEBI BILSTEIN ? האם כולם ברמה של חלפים מקוריים ?

תודה רבה. 

פורסם

אם צריך לפרק טיימינג כדי להחליף את משאבת המים (יש לברר - ישנם רכבים שזה כך) - הייתי מבצע ביחד את שתי ההחלפות.

אם הרכב יצא מאחריות (?) לא הייתי מבצע במוסכי היבואן.

לעניין רכישה עצמאית של חלקים - הייתי מברר קודם אם מוכנים במוסך (במיוחד אילו של היבואן - שם זה בספק גדול) לקבל ממך חלקים ולבצע העבודה (ואז יש לך אחריות רק על העבודה).

בכל מקרה - ממליץ לקבל בכל מקרה עוד הצעות מחיר.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

הייתי לוקח gates או Bosch או Ina .

ממה שאני רואה ברכב הזה 2.0 TDI , לרוב קונים משאבת מים וקיט תזמון ביחד. עלות של כ 200-250€ לקיט מורחב.  זה כנראה אומר שיש קרבה בינהם. הייתי מחליף את שניהם. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

לא הייתי מביא רצועת תזמון מחו"ל. תהיה תקלה אחרי ההחלפה , לא יהיה לך מנוע ולא תהיה לך כתובת. תן למוסך לרכוש חלף שהוא סומך עליו. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • פיתרון
פורסם
לפני 8 שעות, Matan1515 כתב:

למה לא ללכת לרון/אופיר/אנרג'י שהם מוסכים מומחים לגרמניות בעיניים עצומות ו2/3-1/2 ממחיר צ'מפיון?

מוסיף את TG בפתח תקווה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 30.8.2023 בשעה 08:25, Matan1515 כתב:

למה לא ללכת לרון/אופיר/אנרג'י שהם מוסכים מומחים לגרמניות בעיניים עצומות ו2/3-1/2 ממחיר צ'מפיון?

מוסך אופיר בנס ציונה ?

פורסם

אני אישית לא מכיר.

גם אין לי ואגית. אולי יום אחד תהיה לי וככה אזכה לטפל אצל אחד מהם :)

בכל מקרה, גם בשביל עוד חצי שעה נסיעה לת"א - לפי הפוסטים והתגובות מאחרים זה פשוט מומלץ!!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 30.8.2023 בשעה 16:51, zaf כתב:

מוסיף את TG בפתח תקווה. 

הייתי אצל אביב ותומר ב-TG פתח תקווה ואני מרוצה מאוד. 

אחלה אנשים, מוסך מקצועי מאוד ובמחיר סביר מאוד. 

שמתי טיימינג של gates ומשאבה מקורית. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...