Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם חג שמח ושנה טובה קניתי אודי rs3 2016 מנוע בנוי בוכנות וטלטלים מחוזקים כרגע הכול מעולה אני מתכוון לעשות טיפול החלפת שמן מנוע המליצו לי על amoail 5w40 ואני רוצה לשים תוסף שמן שישמור על המנוע ראיתי מלא תוספים סטיל שילד שאמרו לי מעולה יש פוליטרון ויש ליקויד מולי אשמח מאוד להמלצה לתוסף הכי טוב 

תודה רבה

פורסם

אם כבר,

השתמש בשמנים הכי איכותיים (ומתאימים לרכבך). אני בטוח שתקבל כאן המלצות בהמשך.

כ"כ, יש מצב שעדיף לקצר מרווחי טיפולים וזה כולל  גם החלפות שמנים בתדירות יותר גבוהה.

לדעתי שני אלה עדיפים על כל תוספי שמן.

• רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

פורסם

אין ספק ששמן איכותי זה משהו חובה אצלי אני פשוט רוצה הגנה נוספת על הטורבו ועל המנוע אני לא  מחפש תוסף שמן דבש משהו שעוזר יותר לשימון החלקים

פורסם (נערך)

"שמן דבש" או תוסף כזה - גם אני לא הייתי מוסיף.

זה אולי ובספק, פתרון אחרון למנוע שצורך הרבה מאוד שמן (לא המצב שלך אני מקווה).

תקפיד על שמן איכותי והחלפות.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

אפשר לוותר על תוספים לשמן. תשים שמן איכותי (אמסויל שמן מעולה!!! במיוחד AMSOIL SIGNATURE SERIES) ותחליף בתדירות גבוהה יותר אם הרכב נוסע בעומס.

עריכה אחרונה על ידי TZR84
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 19 שעות, ברק דדון כתב:

אין ספק ששמן איכותי זה משהו חובה אצלי אני פשוט רוצה הגנה נוספת על הטורבו ועל המנוע..

אם אתה רוצה לשמור על הטורבו והמנוע, דאג לא לאמץ את המנוע בתחילת הנסיעה עד שיגיע לחום אופטימלי, וסע רגוע חצי דקה לפני כבוי המנוע, כדי לאפשר לטורבו להצטנן.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 23 דקות, רוןS כתב:

סע רגוע חצי דקה לפני כבוי המנוע, כדי לאפשר לטורבו להצטנן.

מישהו יכול להסביר את זה? כל כמה זמן אני שומע את ההמלצה הזו. אבל שום דבר בתא המנוע לא "יצטנן" בחצי דקה. והטורבו עושה גם כך עשרות אלפי RPM. יש שם איזה קלאץ' או משהו שמפסיק את הפעולה בטורים נמוכים? 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

בסלד נמוך הטורבו לא עושה עשרות אלפי.  גם הלחץ יורד ואיתו החום שנוצר.   הסירקולציה של השמן והמים עוזרות לקרר את הטורבו הלוהט.

מספיק להוריד את הטמפרטורה  מ-600C ל-300C, המנוע לא "יצטנן"  אבל השמן באזור הטורבינה לא יצלה.

מערכת עם משאבת שמן חשמלית שתמשיך להזרים שמן גם אם המנוע כבוי יכולה להסיר דאגה.

מדובר אחרי נסיעה מאומצת.  

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תוכן חדש...