Jump to content

סקרן

  • הודעות

    66
  • כאן מאז:

הנקודות של סקרן

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. שלום חברים האם נהיגה קבועה במצב eco ביונדאי וניו עם גיר רציף, לא מזיקה באופן כלשהו לתיבת ההילוכים
  2. אין זכר לכך בספר הרכב, אבל אני מקווה שזה אכן הספייר, מעניין אם זה באמת 5 ליטר.תודה.
  3. שלום חברים ביונדאי I25, כאשר מד הדלק (זה פסים כאלו, כמו מד טעינה של סוללה בטלפון נייד) יורד מהפס השני לפס האחרון - נדלקת מנות התדלוק הכתומה, והפס האחרון נשאר סטטי. אבל, אחרי נסיעה של כ-30 ק"מ (עירוני) הפס האחרון מתחיל להבהב. והשאלה היא: האם רק כשהוא מהבהב אני מתחיל לנסוע על ה3-5 ליטרים המכונים "ספייר" או שאי אפשר לסמוך על זה? ונניח שזה המצב, כמה ליטרים בעצם זה ה"ספייר"? תודה.
  4. שאלה: מאיפה יש לך כלים לדעת שיורד לך 40 כ''ס? אולי 20? אולי 52?, אני מבין שיש ירידה בסחיבה, אבל אין לך שום כלי לדעת את כמות הכ''ס שיורדת לך.
  5. תודה תודה לכולם, קיבלתי מענה ראוי לשאלתי
  6. כלומר- אפשר לעבור חופשי בין המצבים בזמן נסיעה ללא צורך בעצירה?
  7. שלום חברים האם נגרם נזק לגיר כאשר עוברים ממצב D למצב טיפטרוניק(ולהיפך) במאזדה 3-תוך כדי נסיעה ?
  8. הרכב חדש לגמרי, יש MP3.
  9. היי עופר, ניסיתי, לא ממש עוזר, התופעה שציינתי מוציאה אותי מדעתי!
  10. שלום אנשים מה יכולה להיות הסיבה שאי אפשר לקלוט תחנות FM ללא רעשי רקע מטרידים( כאילו התחנה לא ממש מכוונת)-במאזדה 3 חדשה לגמרי? אני נועל תחנות בזכרון לפי התדר שלהן, וכלום לא עוזר -התחנות נשמעות כאילו הן כמעט מכוונות-ולא ממש. פירקתי והרכבתי את האנטנה, חשבתי שששם הבעייה-וכלום. רעיון? מישהו? תודה מראש.
  11. הייתי גם ממליץ על מורה טובה לדקדוק עברי
  12. שלום חברים, אבקש חוות דעת לבעייה מוזרה שיש לי מאמש: במהלך נסיעה ברכב( אלמרה אוטו' 97, ) לפתע האוטו כאילו" מאבד כוח" מאט קצת ועושה קולות של מנוע שעומד לדמום, התופעה אורכת שניות ספורות ואחר כך ממשיך כאילו אין כלום. היום זה החמיר, ובמהלך נסיעה, במהירות של 40-50 קמש, האוטו פשוט כבה לי, למזלי הצלחתי לעמוד בצד הדרך ללא סיכון. ניסתי להניע מספר פעמים ללא תגובה, המתנתי דקה, ניסיתי שוב-והניע ונסע ללא בעיות. הרכב מטופל, אני נוטה לשלול ליכלוך במערכת הדלק. השאלה היא- האם יכול להיות משהו שקשור לגיר? האם זו תקלה חשמלית כלשהי?( המצבר שלי חדש ) תודה מראש על חוות דעתכם. נ.ב., כבר כמה זמן, כאשר הגיר במצב D, ואני בעצירה ברמזור-האוטו מגמגם ורועד, עם נטיה לדומם, האם יש קשר לבעייה החדשה?
  13. תודה, מקווה שהבנתי נכון.
  14. שלום חברים. באלמרה שלי(97) קיימת בעייה, כאשר אני מפעיל את השפריצרים, הם מתיזים לא רק על השמשה הקדמית, אלא גם לאורך כל האוטו, עד לשמשה האחורית. כיצד ניתן לכוון את המערכת הסוררת? תדה מראש.
  15. אעדכן לכשאפתור את הבעייה, בתוך זמן קצר, אני מקווה.....
×
×
  • תוכן חדש...