Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טמבון קידמי זז ממקומו

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Moshe c,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, אז קמתי בבוקר יום אחד ופתאם אני רואה שהטמבון נראה ככה (תמונות מצורפות), היום ניגשתי לפחח רנדומלי והוא אמר שצריך להחליף את כל הטמבון וזה יעלה לי 2,000₪, אמרתי לו שאין בכוונתי למכור את הרכב, אין פתרון יותר זול? הוא אמר שלא, זה רק להחליף את כל הטמבון. כרגע סירבתי להצעה. ואלך לברר בעוד מקום. אגב, הטמבון לא רופף והוא אמר שזה בטיחותי לנסוע ככה, אז רוב הסיכויים שאדחה את התיקון.  שואלת אתכם, זה דורש החלפת טמבון? אין פתרון יותר זול? 

42C7AFBE-AB94-4DED-A1AC-ADEE4DA4EFFC.jpeg

DD898B99-F2B7-45CF-A7AA-71075DE7516E.jpeg

B709D261-485C-41FA-9BDA-81916D5B0261.jpeg

פורסם

מה זה "זז"?
מישהו נכנס לך בטמבון

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • פיתרון
פורסם

תנסי להזיז את הטמבון ותראי אם הוא רופף ואם הוא יכול לגעת בצמיג. אם הוא יכול לגעת עדיף לא לנסוע כך. 

קשה לראות מהתמונות האם הטמבון נקרע. אם כן, הרוב מחליפים ולא מתקנים. צריך לראות גם אם הקליפס שמחזיק את הטמבון נשבר, אם כן צריך להחליף אותו ואם החלק בטמבון שמתחבר לקליקפס נשבר, אז אין לטמבון על מה להיתפס. 

אם את רוצה טלאי בחינם ובדקה עבודה, תבריגי בורג, עדיף בורג חודר מתכת, מהטמבון לקליפס תוך שאת מחזיקה את הטמבון במקום שהוא אמור להיות ובזה נגמר הסיפור. 

פורסם

דווקא לדעתי לא נראה לי שנכנסו בי, לפחות לא הייתי באירוע כזה. אולי בחניה?  דווקא זה נראה כאילו בגלל בור בכביש או משהו כזה.

פורסם

ברור שבחניה.
כמו שכתבו, אם החיצוניות לא מפריעה לך, לנסות למשוך החוצה ולהדק עם ברגי פח

משהו בסגנון הזה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, שני1205 כתב:

דווקא לדעתי לא נראה לי שנכנסו בי, לפחות לא הייתי באירוע כזה. אולי בחניה?  דווקא זה נראה כאילו בגלל בור בכביש או משהו כזה.

אין כאן שאלה, בטוח שנכנסו ברכב, או בזמן החניה או בזמן נסיעה יכול להיות שהרכב קיבל מכה מאיזה רכב חונה/עמוד וכד' מבלי שהרגשת.

רואים סימנים מובהקים על הכנף, צמיג ומגן קדמי סימני פגיעה.

האפשרות הטובה ביותר זה לתקן כמו שצריך ובמידת הצורך להחליף, האפשרות הפחות יפה זה לקבע את הטמבון בעזרת ברגים חיצוניים.

מומלץ לקחת את הרכב לבדיקה וקבלת הצעת מחיר לתיקון, ובהתאם לעלויות לשקול האם להפעיל ביטוח מקיף בהתאם לעלויות, פרמיה וכו.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • תוכן חדש...