Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך מומלץ לדאציה דאסטר

מעבר לפיתרון נפתר ע"י קורן בן אשר,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

הגיע הזמן לטפל ברכב שלי-דאסטר דיזל 

יש לי טיימינג לעשות ולכן עלות הטיפול יקרה ויצאה מכל פרופורציה (לדעתי, כן?)

אשמח לקבל חוות דעת על מוסכים שמתמחים ברכב הנ''ל 

הדגש הוא על 

מקצועיות אמינות ומחיר 

אעדיף מאזור המרכז נניח גבולות רחובות- פתח תקווה אפשר גם בית שמש

תודה מראש לעונים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אהלן 

אז מעדכן שהיום הייתי אצל עמית שירותי רכב בבאר שבע כפי שהומלץ ע''י @קורן בן אשר

קבענו מראש, ולאישתי יש שם משפחה אז כבר הלכנו לבקר אותם על הדרך

המחיר בעמית שרותי רכב היה זול יותר ב1000 שח מהילוך שישי 

בזמן הטיפול הרים אליי טלפון יועץ השירות ואמר שיש עוד כמה דברים שצריך לטפל בהם חלקם נחוצים וחלקם פחות 

מה שהיה נחוץ, הוספתי 

משאבות שמן ברקס אחוריות*2 בערך 700 שקל כולל עבודה ומעמ 

רצועת מנוע 250 כולל עבודה ומעמ 

המקום נראה בסדר

אומנם לא הילוך שישי אבל אני לא מחפש את החדר המתנה עם האספרסו אלא טיפול יעיל ובמחיר סביר 

העבודה נעשתה במקצועיות 

האנשים מסבירי פנים 

סה''כ מרוצה

שבת שלום!

• אהבתי 3
פורסם (נערך)

אם כבר עדכון, אשמח אם תרחיב לגבי עלויות האחזקה (וגם אם תוכל לציין איזה דור של דאסטר אתה מחזיק).

כמה עולה בסוף אותו טיפול טיימינג ?

איך האמינות הבסיסית?

הטיפולים השוטפים?

נהגתי באחרונה 10 ימים ברומניה על אחת כזו (מהדור עם מיכל האוריאה), וממש בא לי להעמיד אחת ליד הבית (בתור רכב שלישי, לא תיסע יותר מ-7kkm שנתי).

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שבוע טוב 

בשמחה 

לגבי עלויות אחזקה אני איתה כבר כמעט שנתיים וטפו טפו חוץ מטיפולים שוטפים ומה שרשמתי למעלה  לא היה לי משהו מיוחד 

טיימינג לבד 1600 כולל מעמ אחרי הנחות 

1090 טיפול גדול כולל מעמ ואחרי הנחה 

שאר החלפים שהוחלפו כבר צויינו המחירים 

האמינות לדעתי מצויינת הרכב סה''כ די פשוט אין יותר מדי מערכות ואין יותר מדי מקום לבעיות זה לטוב ולרע 

הרכב שלי (2019) ללא אוריאה 

אוטומט(לא 4*4) 

מאמין שאם אתה רוצה אותה בתור שלישית זה בשביל השטח אני לצערי רכשתי אוטומט בגלל הגברת 

אם לא לשטח הייתי מכוון לגרסת הבנזין 1.3 יותר זולות משמעותית ואין את הרעש של הדיזל שיכול לחרפן לפעמים

אציין גם שהוצע לי להחליף משאבת מים בגלל שהיה מעט קורוזיה ואם אחליף עכשיו אס אחסוך את העלות של העבודה בגלל הטיימינג 

460 למקורי לפני מעמ ועבודה 

320 לחליפי לפני מעמ ועבודה 

ויתרתי 

כשאשים כנראה שאשים מקורי כמו כלל החלפים ובטוטאל זה יצא מעל באזור ה800 ש''ח אז החלטתי לוותר

• אהבתי 1
פורסם

תודה. 

זה לא כל-כך נורא. פחות או יותר כמו להחזיק את המאזדה שבחתימה, שתיפרד מאיתנו כשהיא תגיע.

ההחלטה, האמת, כבר די התקבלה (כבר מפרט למה), כך שאלו נסיונות שכנוע עצמי אחרונים.

אכן מכוון ל-4x4.

כנראה שגם ארכוש את הדגם הראשון, שזה לא בדיוק מה שנהגתי עליו.

כששכרתי, הוצע  בתיאוריה דגם הבנזין.

בפועל קיבלתי את הדיזל.

היא היתה הרבה פחות רועשת ורועדת ממה שחשבתי, נסענו בשלג עמוק, עם צמיגי mt ללא שרשראות, וממש התאהבתי במכונה הפשוטה הזו.

יש לה הילוך ראשון שיכול להוציא אותה כמעט מכל צרה (בסתם רמזורים בעיר הייתי מתחיל בשני...) יש לה אופי שכבר אין בכל המכוניות הממוחשבות היום. 

אוטו עמוס ב-4 ג'מוסים על המזוודות שלהם, בעליות לפרדיאל, בשלג רציני מאד, וצריכת הדיזל היתה מפתיעה מאד לטובה.

פורסם
בתאריך 23.9.2023 בשעה 19:55, natco כתב:

תודה. 

זה לא כל-כך נורא. פחות או יותר כמו להחזיק את המאזדה שבחתימה, שתיפרד מאיתנו כשהיא תגיע.

ההחלטה, האמת, כבר די התקבלה (כבר מפרט למה), כך שאלו נסיונות שכנוע עצמי אחרונים.

אכן מכוון ל-4x4.

כנראה שגם ארכוש את הדגם הראשון, שזה לא בדיוק מה שנהגתי עליו.

כששכרתי, הוצע  בתיאוריה דגם הבנזין.

בפועל קיבלתי את הדיזל.

היא היתה הרבה פחות רועשת ורועדת ממה שחשבתי, נסענו בשלג עמוק, עם צמיגי mt ללא שרשראות, וממש התאהבתי במכונה הפשוטה הזו.

יש לה הילוך ראשון שיכול להוציא אותה כמעט מכל צרה (בסתם רמזורים בעיר הייתי מתחיל בשני...) יש לה אופי שכבר אין בכל המכוניות הממוחשבות היום. 

אוטו עמוס ב-4 ג'מוסים על המזוודות שלהם, בעליות לפרדיאל, בשלג רציני מאד, וצריכת הדיזל היתה מפתיעה מאד לטובה.

תכין את עצמך לשלם 10-20 אלף ש"ח מעל המחירון לרכב במצב סביר עם לפחות 200 אלף ק"מ.

דגם ה-4על4 דיזל מאוד מבוקש.

אם אתה לא מתכוון לנסוע הרבה אולי כדאי לשקול את דגם הבנזין שגם מגיע עם גיר ידני ו-4על4.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כן. שמתי לב...

טוב, זו גם תקופה מטורפת כרגע בשוק המשומשות.

אני לא ממהר במיוחד, ובסופו של דבר, ה"מחירון" האמיתי הוא השוק.

הבנתי שמנועי הבנזין של הדור הראשון הם צרה צרורה. .בכל מקרה, אצטרך לעשות סיבוב על הגרסה הבנזינית לפני שאחליט.

כל הקסם היה המומנט של הדיזל בסלד נמוך, וההרגשה המחוספסת מעט בנהיגה.

אם זה בנזין אוטומטי מפונק, אז יש תוצרת יפנית/קוראנית אמינה ומוכחת באותו כסף פחות או יותר.

פורסם

אכן מומלץ להשקיע וללכת על המנוע 1.33 ליטר ששווק מ-2018 ולא המנוע 1.2 שמתאבד בלי הודעה מוקדמת.

תתפלא שדאסטר 1.33 בנזין מ-2019 עולה כמו דיזל 2015-16 בגלל פער המחיר כחדש + ביקוש בשוק היד2.

מכיוון שנמכרו כמה עשרות דיזל 4על4 כל שנה. חלקן הלכו למוניות, בתי ספר לנהיגה ורכבי חברה. השוק שלהם תמיד היה "אש". גם לפני הקורונה. 

• אהבתי 1

פורסם

חשוב לציין  2018 ו 2019 זה כבר דאסטר דור 2, (כמו זה ששכרת בחו"ל). נראה דומה לדור 1 אבל זה לא מתיחת פנים, זה רכב חדש מודרני יותר.

אני הרבה זמן לוטש עיניים  לדאסטר דיזל 4X4 וקראתי כמה מבחנים השוואתיים.

בגדול בכולם הבנזין 1.33 עם 150 כ"ס ניצח בהליכה את הדיזל 1.5 115 כ"ס. הוא יותר שקט, יותר חלק, הרבה יותר חזק, צריכת הדלק עדיין פחות טובה אבל לא בהפרש.

יש הגיון לקנות את הדיזל אם מעדיפים מנוע מוכר עם אמינות מוכחת שיכול להגיע ל 400 - 500 אלף ק"מ.

• אהבתי 1

פורסם

אומנם ל-K9K יש מוניטין רב שנים, אבל המנוע 1.33 ליטר עוד יכול להפתיע לטובה. זה מנוע יחסית חדש אז אין עליו הרבה מידע וניסיון, פרט לפאק של הטרמוסטט.

• מעניין 1

• תוכן חדש...