Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן 

אחרכי נסיעה ממושכת עצרתי ברמזור וכשהתחלתי נסיעה הרכב נסע כמה מטרים ונתקע.

בדקתי באמצעות סורק וקיבלתי תקלה p0841

לא נדלקה נורה ברכב אבל בלוח שעונים איפה שרואים את ההילוך הנוכחי יש ציור קטן של מפתח שוודי.

פורסם
לפני כשעה, Camaro 92 כתב:

הקוד הזה מציין שיש בעיה/כשל בחיישן לחץ שמן בגיר, גש בהקדם למוסך/מכון גירים לבדיקה.

תודה על התגובה המהירה

ידוע לך מה העלויות של דבר כזה?

פורסם

אני מניח שעלות חיישן כזה היא בסביבות כמה מאות שקלים בודדים(ללא עבודה), עבודה זה כבר תלוי בסוג הרכב ורמת המורכבות להגיע אל החיישן ולהחליפו, אבל שוב, ממליץ לך לקחת את הרכב למכון גירים מיקצועי לבדיקה יותר מעמיקה, מקווה בשבילך שאכן הבעיה תסתכם רק בחיישן עצמו ולא בכשל מכני כלשהו בתוך הגיר מה שיצריך למעשה פתיחה ושיפוץ גיר כללי ועלות גבוהה הרבה יותר, בהצלחה.

פורסם
לפני 8 שעות, Camaro 92 כתב:

אני מניח שעלות חיישן כזה היא בסביבות כמה מאות שקלים בודדים(ללא עבודה), עבודה זה כבר תלוי בסוג הרכב ורמת המורכבות להגיע אל החיישן ולהחליפו, אבל שוב, ממליץ לך לקחת את הרכב למכון גירים מיקצועי לבדיקה יותר מעמיקה, מקווה בשבילך שאכן הבעיה תסתכם רק בחיישן עצמו ולא בכשל מכני כלשהו בתוך הגיר מה שיצריך למעשה פתיחה ושיפוץ גיר כללי ועלות גבוהה הרבה יותר, בהצלחה.

יש לך המלצה למישהו באשדוד? 

המליצו לי על מישהו בשם ארטוב באשדוד אם אתה מכיר במקרה.

• תוכן חדש...