Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לטסט אחרי שנה שלמה בלי טסט.

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Buki,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני רוצה להבין מה בדיוק לעשות עם הרכב שלי שיהיה כשיר לנהיגה על הכביש.
לרכב שלי לא היה טסט מה10/22-10/23 (אוקטובר זה גם החודש שאני מחדש את הרישיון רכב).
עכשיו את הרישיון רכב שצריך לשלם מ10/22 שילמתי ואני עכשיו אשלם גם את החדש מ10/23 כי הבנתי שרישיון רכב צריך לשלם כל שנה גם אם לא נסעת אי אפשר לשלם על 2023 בלי לשלם על 2022.
עכשיו השאלה אם זה ככה גם עם טסטים. אני צריך לעשות עכשיו 2 טסטים לרכב? או אם אני ניגש אחרי ששילמתי רישיון רכב שנתיים אחורה מספיק לי טסט 1.

• פיתרון
פורסם

טסט אחד של השנה הבאה. 

יהיה לך קשה לעשות ביטוח בלי טסט בתוקף, תבדוק אם הסוכן. 

פורסם
לפני 9 דקות, Buki כתב:

טסט אחד של השנה הבאה. 

יהיה לך קשה לעשות ביטוח בלי טסט בתוקף, תבדוק אם הסוכן. 

מעולה, תשלום על 2 שנים של רישיון רכב, טסט 1 וביטוח אני אעשה מיד לאחר הטסט.
תודה רבה

פורסם

אי אפשר לעשות ביטוח מיד לאחר הטסט. 

לא יקבלו אותך לטסט ללא ביטוח בתוקף. 

אי אפשר לעבור טסט בלי ביטוח תקף לאותו יום לפחות. 

פורסם

נסה ב"הפול"

הם מקלים באופנים מסוימים

זכור לי שהצלחתי לבטח לשבוע ללא טסט וישר נסעתי למכון

והרחבתי לשנה.

אבל תבדוק מה יקרה במידה ותתרחש תאונה ח"ו...

פורסם

הפול זה רק ביטוח חובה.

אסור לך להסיע את הרכב בלי רישוי וביטוח. אז יש לך אפשרות לקבל ממשרד הרישוי היתר נסיעה ל-48 שעות. לגבי הביטוח ייעצו לך. אפשרות נוספת היא לגרור את הרכב למכון הרישוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...