Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת מנוע כתומה בHyundai i10 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, נדלקה לי נורת מנוע כתומה ביונדאי i10 2016.
חיברתי למחשב וקיבלתי את השגיאה הבאה:
P0638: Throttle Actuator Control Range/Performance (Bank 1) has 
been detected.
אני מבינה שהבעיה היא במצערת. זה משהו שאפשר לתקן לבד או עדיף במוסך? וכמה אמור לעלות הטיפול במוסך בערך?

תודה.

8211c782-62d7-4ae8-8178-ac9217bc1f7a.jpeg

עריכה אחרונה על ידי YuliaGranovski
פורסם

אפשר להתחיל מהניקוי לפי הסרטון (מניח שאפשר לחפש גם סרטונים ספציפיים ליונדאי i10 או קיה פיקנטו באותם שנתונים ביוטיוב).

חיווט - הכוונה שלי הייתה שאם את רואה חיווט המחובר ישירות לבית המצערת, כדאי לוודא שהכל מחובר שם באופן תקין. אני מניח שצריך להיות שם חיישן כלשהו שמחזיר למחשב תשובה כמה המצערת נפתחה (כך לפי התיאור של קוד התקלה), אם רואים את החיישן הזה - כדאי לנקות גם אותו (עם חומר מתאים לניקוי חיישנים אלקטרוניים).

• תוכן חדש...