Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן גיר אוטומטי - WOLF

מעבר לפיתרון נפתר ע"י TZR84,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

יש כאן אנשים עם ניסיון או חוות דעת על מוצרי Wolf? בדכ מחליף שמן גיר עם שמנים של מוטיול כבר שנים .. פעם ראשונה שלא יוצא לי בגלל המצב במדינה להזמין. המוסך הציע לי שמן גיר (תואם תקן) של wolf. 

אשמח לחוות דעת עם יש 🙂

שנדע ימים שקטים יותר.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, NTZSV כתב:

למנוע זה מצוין. לגיר לא הייתי משתמש בזה.

היי, תודה על התגובה. מדוע למנוע כן ולגיר לא? אני באמת סקרן, לא מצאתי ביקורות באינטרנט על השמני גיר שלהם אבל אני מאמין שאם השמני מנוע שלהם שמיוצרים באותו המפעל ובאותה רמת איכות מדוע שלא יהיה כדאי?

עריכה אחרונה על ידי Mr 44
  • פיתרון
פורסם

wolf  זאת חברה בלגית שפועלת מעל 60 שנה. לא נגיד שהמוצרים שלה גרועים אבל הם כנראה לא בקצה העליון של האיכות אבל גם לא בתחתון.

סה"כ מוצרים סבירים ומתומחרים גם במרכז המחירונים ביחס לשמנים אחרים.

אישית לגיר לא הייתי משתמש כי השמן הזה ישאר שם כמה שנים טובות. במנוע מחליפים כל שנה לכן פחות קריטי בעיניי.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 9 שעות, TZR84 כתב:

wolf  זאת חברה בלגית שפועלת מעל 60 שנה. לא נגיד שהמוצרים שלה גרועים אבל הם כנראה לא בקצה העליון של האיכות אבל גם לא בתחתון.

סה"כ מוצרים סבירים ומתומחרים גם במרכז המחירונים ביחס לשמנים אחרים.

אישית לגיר לא הייתי משתמש כי השמן הזה ישאר שם כמה שנים טובות. במנוע מחליפים כל שנה לכן פחות קריטי בעיניי.

הבנתי, תודה על המידע.

השמן הוחלף כבר מהסיבה שכבר הייתי צריך להחליף עם חריגה קטנה ולחכות לטיפול הבא לא בא בחשבון. לצערי בגלל המצב לא הספקתי להזמין את השמנים שאני משתמש בהם באופן קבוע. 

אשאר עם השמן הזה ואחליף מוקדם מהרגיל.

תודה על העזרה.

• תוכן חדש...