Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי תאונת פגוש והלך לי הגלאי הקדמי ביונדאי איווניק 2019 המוסך החליף את הפגוש ואת הגלאי.

כעבור כמה ימים שמתי לב שהמטען טלפון המהיר שהוא חלק מהרכב הפסיק לעבוד + הרכב לא מזהה את אחד המפתחות שלי שנמצא ברכב לצורך הנעה אוטומטית.

המפתח שהיה במוסך כן עבד.

(הבעיה לא בסוללה של המפתח שכן הוא פותח את המראות)

דיברתי אם חברת הביטוח ששלח אותי למוסך ששלח אותי לשמאי שצעק עליי שאין קשר לדברים.

אני חושד שהתקלות האלו לא מקריות ואכן כאשר תיקנו לי את הרכב שיחקו לי עם מערכת אחרת.

מה דעתכם?

מה אני יכול לעשות בבמקרה כזה?

פורסם

יכול להיות שהיה נזק נוסף מעבר לפגוש/גלאי

יש לך דרך לקבל חו"ד נוסף ממוסך שאתה מכיר/סומך עליו?

מניח שאם יאתרו את מקור התקלה תוכל לדרוש מחברת הביטוח המשך טיפול ברכב בטענה שכלל הבעיות שקשורות לתאונה לא טופלו והרכב לא שב לקדמותו

מצד שני.. מטען מהיר ואי זיהוי של מפתח אחד מתוך שניים זה מוזר ..ובאמת לא ניראה שיש קשר בין הדברים

ואם המחשבה היא שקלקלו בכוונה - בספק, אין להם אינטרנס, אם כבר היו דוחפים את זה בהצעת התיקון מראש לא ?

פורסם
בתאריך 22.9.2023 בשעה 12:04, mcaspi כתב:

לא בטוח שקלקלו, אבל ראה תאוות בצע.

לא אמרתי שהם קילקו בכוונה רק אמרתי ששני דברים הפסיקו לעבוד.

מה עושים במקרה כזה?

בכוונה בוודאי שלא עשו

הבעיה שלתקן מפתח עולה 500 ומטען מהיר עוד כמה מאות שקלים להפעיל עוד מוסך יעלה יותר מהנזק שנגרם.

פורסם

מה עושים? או שמשלמים מכיסך ותובעים את המוסך או שלא, או שלא עושים דבר. מאיפה אתה יודע שלא עשו בכוונה? אין אנשים שרוצים להרוויח יותר, או שלא להפסיד, בדרכים עקומות? אין לעתים בעיות בזמינות חלפים? בחירה שלך מה לעשות.

להבא, מומלץ לבדוק את תפקוד כל מערכות הרכב מיד בקבלתו. יש שם חלקים לא זולים ומקוריים. גם כששוכרים/רוכשים רכב/דירה אמורים לעשות זאת.

• תוכן חדש...