Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין מה הבעיה באוטו דיפו, נכון הם לא הכי זולים אבל שעות פתיחה נוחות מפצות על זה, אם צריך מצבר דחוף בשבת או מאוחר בערב, אין לי בעיה לשלם עוד 100 ש"ח נגיד. 

יש בכפר קאסם חנויות חלפים, אישית מכיר את א.ד נצר, יש לו מצברים רק לא יודע אם נותנים שרות החלפה.

בטירה ממש בכניסה ליישוב היו פעם כמה חנויות חלפים, כשהייתי צריך משהו בשבת הייתי קונה שם. זה היה מזמן, סביר להניח שהעסקים קיימים גם היום רק לא הייתי שם המון שנים.

ביפו אני לא מכיר חנויות חלפים פתוחות בשבת יש בתחילת רחוב סלמה חנות אוטו ניסים שלפי מה שאני זוכר סגורה בשבת. 

פורסם

זה לא רק עניין המחיר באוטו דיפו יש שם הרבה עובדים שהם לא ממש מקצועיים. כבר שמעתי על מישהו שדחפו לו מצבר EFB במקום AGM כמובן הרכב הגיב בשלל תקלות חשמל.

אני אישית תיקנתי פנצר לפני כמה שנים בסניף שהיה בזמנו בצומת ירקונים אחרי פחות מקילומטר התיקון התפרק והאוויר יצא.

פורסם

באוטו דיפו אני נכנס, בוחר מהמדף מצבר לפי מה שהאוטו שלי צריך,  משלם, מחליף לבד ושם להם בפינה של המוסך איפה שכל המצברים את המצבר הישן.

אף פעם לא חשבתי להשתמש בשרות  החלפה שלהם. 

פורסם

אתה לא לקוח רגיל בין אם בהבנה של הרכב ומכלוליו או ביכולת הטכנית. רב הלקוחות לא מטפלים בעצמם ברכב או בכלל מודעים איזה מצבר יש להם שלא נדבר על להחליף נורה שזה כבר מעבר ליכולת שלהם.

פורסם

כן ברור , התכוונתי שאין לי מושג מה רמת השרות של המחלקה הזו באוטו דיפו כי אף פעם לא נסיתי אותם. 

• תוכן חדש...