Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BG-44K

meirl1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

TZR84 ענה לשאלתי. חילקתי את תגובתו ל 2. תודה בכל אופן..

"בלי קשר הוא עולה כמה עשרות שקלים. בשביל זה לקחת סיכון? "  נוטה להסכים עם החלק הזה של תגובתך.

״זה מוצר שלא עושה כלום גם כשהוא כן בתוקף״ - מילים כלכך חסרות שחר שאין דרך להגיב על כך.

פורסם
בתאריך 5.9.2023 בשעה 16:54, meirl1 כתב:

TZR84 ענה לשאלתי. חילקתי את תגובתו ל 2. תודה בכל אופן..

"בלי קשר הוא עולה כמה עשרות שקלים. בשביל זה לקחת סיכון? "  נוטה להסכים עם החלק הזה של תגובתך.

״זה מוצר שלא עושה כלום גם כשהוא כן בתוקף״ - מילים כלכך חסרות שחר שאין דרך להגיב על כך.

אתה צדוק התוסף כן עושה משהו, הוא מעלים לך מהארנק כסף.

לא יודע מה איתך אבל פעמיים שמתי תוסף ולא הרגשתי שום הבדל.

פורסם

זה לא משהו שאתה אמור להרגיש - כי מודבר בטיפול מונע.

מה יעילותו האמיתית? קטונטי. לא יודע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 שעות, sperial כתב:

זה לא משהו שאתה אמור להרגיש - כי מודבר בטיפול מונע.

מה יעילותו האמיתית? קטונטי. לא יודע.

*קטונתי.

אם הם לא היו רושמים על התוסף שמרגישים שיפור ניחא, אבל הם טוענים שזה משפר ביצועים אני לא הרגשתי שום שיפור.

פורסם (נערך)

אל תטרח לתקן לי טייפו'ס, זה לא ייגמר. העברית שלי מצויינת, כושר ההקלדה הוא של מי שהתחיל עם מכונת כתיבה מיכאנית בגיל 15 ורכש מנהגים מגונים. במיוחד כשאני כותב באייפד עם המקלדת ההזויה שלו.

אני שם פעם בשנה תוסף כי זה מה שהמוסך דוחף בטיפול, לא יודע מה זה כן או לא עושה, וכמובן לא יכול להפריד משאר הפעולות כמו החלפת שמן. משום מה כשיוצאים מטיפול יש כמה ימים תחושה שהרכב יותר "חלק" גם אם זה מדומיין. פעם, לפני שלושים ומשהו שנה, שמתי תוסף דלק ברכב שמעולם לא קיבל את הטיפול הזה, השלב הבא היה סתימה בקרבורטור וכמה צרות לא מוטוריות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היצרן כותב שהמוצר "יכול" לשפר XYZ - אנשים מאמינים.

היצרן כותב שהמוצר תקף עד תאריך מסויים - אנשים מתקשים להאמין.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

פה אתה טועה...התאריך הוא תאריך יצור ולא תאריך ״פג תוקף״. הצצה מהירה באתר היצרן מציין את זה בבירור.

מעניין שפה כולם חוכמולוגים ויודעי דבר, מי ששם פעם אחת ולא הרגיש שיפור אז אולי מילוי חד פעמי לא משנה במיידי? אולי זה עניין של תחזוקה שוטפת כמו הרבה דברים בחיים? רק אירוניה רוב..התגובות פה. חוכמולוגים באגורה...

עריכה אחרונה על ידי meirl1
פורסם
לפני 4 שעות, meirl1 כתב:

פה אתה טועה...התאריך הוא תאריך יצור ולא תאריך ״פג תוקף״. הצצה מהירה באתר היצרן מציין את זה בבירור.

מעניין שפה כולם חוכמולוגים ויודעי דבר, מי ששם פעם אחת ולא הרגיש שיפור אז אולי מילוי חד פעמי לא משנה במיידי? אולי זה עניין של תחזוקה שוטפת כמו הרבה דברים בחיים? רק אירוניה רוב..התגובות פה. חוכמולוגים באגורה...

על פי איך שאתה מדבר על כולם אתה לא נראה חכם במיוחד. שים תוסף.

פורסם
לפני 12 שעות, meirl1 כתב:

ואיך אתה יודע שזה נותן לך משהו? הרגשה?

אז בוא אני אגיד לך, לפי ה-MSDS של של היצרן, החומר הפעיל בפחית הזאת הוא trimethylbenzene  שזה תוסף שמשפר את דירוג האוקטן של הדלק שלך. 

זאת אומרת תדלקת 95? הוספת את הדבר הזה ומזל טוב, הדלק שלך שופר ל-98. ואכן קיבלת שיפור תיאורתי בביצועים עד שהדלק שלך יגמר. 

האם זה מנקה את המנוע? לא. 

האם זה מצמצם הווצרות משקעים ? לא באמת. כי היתרונות תקפים רק לאותו מיכל דלק. 

אתה מוזמן להמשיך להתשמש בתוספים האלה, אם זה עושה לך הרגשה טובה. לפעמים זה חשוב יותר מאשר המציאות בפועל(עיין ערך כול קוני רכב חשמלי שמבסוטים מהתחת שהם לא משלמים על דלק אבל הנסיעות שלהם מסתכמות בסופר וחזרה) 

אבל רק שתדע שהחומר הפעיל הזה הוא מסרטן, הוא מתנדף בקלות והוא נספג בנשימה. אז כול עוד אתה לא עובד עם מסיכה שמיועדת לעבודה עם גזים, אתה תחשף לזה.

פורסם

יש לי חבר תמים הוא שם פעמיים בשנה את התוסף הזה. הוא אומר זה כאילו עשית טיפול לרכב. הוא כל כך מאמין במוצר. הוא אומר שהרכב סוחב יותר טוב. מגיב יותר טוב. הכל בראש שלו.

פורסם
לפני 13 דקות, NTZSV כתב:

יש לי חבר תמים הוא שם פעמיים בשנה את התוסף הזה. הוא אומר זה כאילו עשית טיפול לרכב. הוא כל כך מאמין במוצר. הוא אומר שהרכב סוחב יותר טוב. מגיב יותר טוב. הכל בראש שלו.

אתה מבין עד כמה המוצר הזה טוב וחוסך עשרות אלפי ש"ח
לולי זה הוא הוא היה קונה רכב חדש😉

• אהבתי 1
פורסם
לפני 39 דקות, אבי ים כתב:

אתה מבין עד כמה המוצר הזה טוב וחוסך עשרות אלפי ש"ח
לולי זה הוא הוא היה קונה רכב חדש😉

מה קרה לך זה רכב חדש 😐.

לפני 55 דקות, NTZSV כתב:

אז תגיד לו שלא יעשה טיפולים וישים כל 10K תוסף, אח"כ נראה עד מתי המנוע ישרוד..

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...