Jump to content

meirl1

  • הודעות

    28
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של meirl1

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

2

מוניטין

1

תכנים שנפתרו

  1. היי לכולם. מזדה 6 2006,הרדיאטור נוזל טעון החלפה מיידית. מזל שהגעתי למוסך עבור משהו מישני ועם הרמת הרכב התגלתה הנזילה... מה לדעתכם יכולה להיות עלות התיקון? רדיאטור חדש חליפי + עבודה + מע''מ. זרקו סכומים...(:
  2. כבר מספר חודשים שיש לי חריקות עדינות וציוצים מהפרונט של הרכב מהצד השמאלי. במוסך בדקו והרפידות תקינות.החליפו צלחות כולל חריטה. הבעיה היא שהחריקות נשמעות לא רק בזמן בלימה אלא ממש בנסיעה. ציוצים עדינים כאלו שמופיעים לסרוגין. לפעמים אין ולפעמים נשמעים כל הזמן. בדקו בולם קדמי ללא נזילות ותקין. זה משגע אותי פשוט.ציוצים וחריקות המזכירים כמו עגלת תינוקות עם גלגלים גדולים וקפיצים לא משומנים...אין בעיה בבלימה , ההגה לא מושך הנסיעה מרגישה בטוחה אבל הציוצים והחריקות האלו משגעים. כאילו יש שחיקה איפהשהו. אני נוהג לא שקט ודואג שפתאום לא יקרוס לי הפרונט או משהו...יש למישהו רעיון או כיוון?
  3. ראיתי רכב ברחוב עם שלט למכירה: טויוטה קורולה שנת 2004 יד ראשונה נסע 104,000 ק"מ בלבד. (רכב נכה) ממוצע חודשי 400 ק"מ לאורך כל 20 השנים שאלה: האם נסיעה כל-כך מועטה ברכב לאורך 20 שנה זה יתרון או או אולי חיסרון? תודה לתשובות מלומדות...
  4. שבת שלום לחברי הפורום עידכון לגבי הנושא שפתחתי כאן: ***שמעתי שמועות שלפני מספר חודשים תחנות דלק מכרו (מאמין שלא בידיעתן) דלק מהול במים והתופעה שקרתה לי היא כתוצאה מזה ותופעה זאת הופיעה אצל נהגים רבים...האם יש אמת בשמועה הזאת?*** אז מאז הוספת התוסף k44 האוטו נוסע (כמעט) טוב. כל התופעות כמעט ונעלמו אבל עדיין אני מרגיש מדי פעם שהמנוע לא פועל כמו תמיד. אין יותר קירטועים אבל לפעמים הסל״ד עולה ויורד ללא סיבה מיוחדת או שינוי במהירות הנסיעה ואפילו באותו ההילוך. 2 שאלות בבקשה: 1. תוסף k44 נועד להוספה למיכל הדלק בממוצע כל 10 אלף ק״מ. האם אני יכול לקצר את טווח הק״מ ולהוסיף כל 5 אלף ק״מ או אפילו כל 3 אלף? 2. בעל מוסך שהתייעצתי איתו בנושא (לא מוסך הקבוע שלי) המליץ במקום התוסף למלא מיכל או 2 בדלק 98 אוקטן באופן זמני. זה עשוי לשפר את הנסיעה. אודה לתגובות מלומדות. שבת שלום.
  5. היי לכולם. בהמשך לתאור הבעיה שנוצרה החלטתי להוסיף את התוסף K44 למיכל הדלק. הוספתי פחית שלמה כשהיה רק שליש דלק במיכל ויצאתי לנסיעה של כ 20-30 ק״מ. חברים, התופעה נעלמה!! פשוט נעלמה. התוסף הזה הוא ״שיקוי פלא״. חובה להשתמש בו על בסיס קבוע. אמנם ההנחיות הם כל 10K קילומטר אבל מכיוון שהמזדה 6 שלי כבר גמעה כ 350,000 ק״מ אני אוסיף כל 3-4 אלף ק״מ. תוסף נפלא בעלות של 80 ש״ח שעושה פלאים למנוע ולמערכת הדלק.
  6. תודה לתגובה jack. חשבתי על 44, אלך מחר לקנות. כדאי לחכות לירידת מפלס הדלק ולהוסיף למיכל לפני המילוי או שאפשר להוסיף למיכל בכל מצב?
  7. תודה לתגובה, רעננה
  8. שלום רב, אני בעל מזדה 6 2006 . (כמעט 350 אלף ק״מ) לפני כחודש הופיעה לי תקלת מנוע קוד 171bank 1 ברכב באופן מיידי מיד לאחר מילוי דלק. למחרת הכנסתי את הרכב למוסך מזדה ידוע(לא רלוונטי כרג) לבדיקת התקלה. היה זה יום שישי כלשהו והרכב נבדק במחלקת חשמל ע"י העוזר של אחראי מחלקת חשמל. האחראי לא היה במקום. הבחור לא הצליח לאבחן את את התקלה למרות נסיונות וטיפולים שביצע והקוד לא נעלם. בסוף הוא קיבל הנחיה , ממנהל המוסך לאפס את הקוד והנחיה שאני אמשיך לנסוע ולעקוב מלווה במשפט המרגיע ״ואל תדאג אתה לא תתקע...״ מאז לפחות פעמיים מילאתי דלק ברכב בתקווה שדלק נוסף מתחנת דלק אחרת הרכב ישפר את המצב אבל לא. הרכב לא נוסע באופן תקין! יש כל הזמן "קירטועים" מהמנוע. בכל מהירות שאני נמצא ברגע שאני מרפה מעט מדוושת הדלק אני מקבל במיידי 2-3 קירטועים עדינים. אדם אחר לא היה חש בהם אבל אני מכיר טוב את הרכב ומזהה שזה בעיה. אתמול זה היה כל כך חזק שחששתי שאתקע באמצע איילון בשיא העומס. למזלי הצלחתי להגיע הבייתה. אני רוצה להכניס את הרכב למוסך שוב ולבצע בדיקה מקיפה ויסודית עד לאיבחון מקור התקלה ותיקונה! לא משנה זמן ועלות התיקון. מה לדעתכם מקור התקלה (תחום הדלק ברור כי זה התחיל מיד לאחר מילוי דלק בתחנה) ומה הדרכים לאיבחונה ולפתרון. בינתיים נורית ״תקלת מנוע״ לא נדלקה שוב (הבנתי שזה מחזורי והיא תדלק מתישהו שוב ) אבל התקלה הפיזית בנהיגה אכן קיימת. תודה לרעיונות והצעות לטיפול ופתרון. ואם מישהו מכם מכיר מקום/מוסך שממש ממש מעולה בטיפול בדברים האלו בבקשה רישמו את שמו או בפרטי אם אסור כאן באתר... [email protected]
  9. מכוני דינמומטר גובים 96 ש״ח עבור בדיקת רישוי שנתי. (כך באתר שלהם) לתדהמתי... מכוני קומפיוטסט גובים 63 ש״ח עבור בדיקת רישוי שנתי. (כך באתר שלהם) איך זה ייתכן? האם המחיר הוא לא מחיר של משרד הרישוי? ** לאחר בדיקה נוספת באתר מתברר שיש להם מספר מועט של מכונים המבצעים בדיקת רישוי שנתי ורובם לא באזור המרכז וזאת לעומת מספר רב של מכוני בדיקות לפני קניה. ובכל זאת עדיין זה פער משתלם למי שגר בסביבת המכונים שעושים טסטים.
  10. topop - צריכה ממוצעת היא כ 2500 ק״מ - מוסיף 1 ליטר שמן. אגב שמן גיר לא חסר גרם אפילו... netanel1014 - מזדה 6 היא רכב על. עזוב עניין המנוע, הכל,אבל הכל עובד ברכב הזה מכני חשמלי חלונות מתגים מזגן נוריות התרעה מנוע 2000 מלך על הכביש יציב. לא יצא להוציא כסף מעבר לטיפולים תקופתיים במוסך אמין!! (עד רעננה) וחלקים שהזמן עושה את שלו כגון בולמים קדמיים , עניין של היגוי החלפת מוט מייצב וכו׳.
  11. אחד זה צמיגות והשני זה טמפרטורה חיצונית באזור המגורים או טמפרטורת קיפאון או משהו... השאלה איזה נתון מתאים לי כאן בארץ ולא רק בקשר למזג אויר אלא יותר למספר הק״מ הגבוה שעבר האוטו
  12. הסבר בבקשה מה ההבדלים בין: 5W30 5W40 10W30 10W40 אני בעל מזדה 6 2006 עם 350,000 ק״מ מוסיף שמן למנוע לפי הצורך (הצורך זה כשחסר 1 ליטר, קו תחתון במדיד השמן) השמן שאני מוסיף הוא תמיד 5W30 סיננטי מלא של ״קסטרול״ LL או משהו דומה. (יש גם אחרים טובים אני יודע אבל התרגלתי אליו.) בהנחה שמומלץ/כדאי להחליף את סוג השמן , בכל זאת 350 אלף, איזה מבין 4 הדוגמאות מומלץ? או להשאר עם הרגיל שלי 5W30 תודה לתגובות מלומדות..
  13. היום ניגשתי לעשות טסט שנתי לרכב שלי במוסך מורשה. אחרי בדיקה וזיהוי ראשונה של הפרטים, בדיקת ״וינקרים״ ואורות בלם קידמו אותי ישר לשלב של בדיקת הבלמים. פסחו על בדיקת זיהום וגזים. אמנם בטופס הסיכום יש נתונים על ״למבדא״ אבל לא בדקו כנהוג את הרכב כאשר אני מעלה את הסלד ל 2500 עברתי טסט כמובן, והייתי עובר גם אם היו מבצעים את הבדיקה אבל זה מוזר מאד לא? 3 וחצי בצהריים, מוסך בדיקות ריק לגמרי ופוסחים עלי בבדיקה הזאת. לא שאלתי כלום,ברור, אבל זה לא מוזר? האם סוג ודגם הרכב משנה להם כיום? יש לי מזדה 6 2006 עם 350 אלף ק״מ. האם קרה כאן למישהו מקרה דומה? ומה עם האין מדבקות של הטסט? כל שנה הייתי נהנה להסיר את הישנה ולהדביק את החדשה בתחושת ניצחון קל שהרכב תקין ומוכן לעוד שנה. לקחה לי את העונג הזה הגב׳ שרת התחבורה לשעבר. זה כל מה שהיא הצליחה לעשות אהה?
  14. meirl1

    BG-44K

    פה אתה טועה...התאריך הוא תאריך יצור ולא תאריך ״פג תוקף״. הצצה מהירה באתר היצרן מציין את זה בבירור. מעניין שפה כולם חוכמולוגים ויודעי דבר, מי ששם פעם אחת ולא הרגיש שיפור אז אולי מילוי חד פעמי לא משנה במיידי? אולי זה עניין של תחזוקה שוטפת כמו הרבה דברים בחיים? רק אירוניה רוב..התגובות פה. חוכמולוגים באגורה...
  15. meirl1

    BG-44K

    TZR84 ענה לשאלתי. חילקתי את תגובתו ל 2. תודה בכל אופן.. "בלי קשר הוא עולה כמה עשרות שקלים. בשביל זה לקחת סיכון? " נוטה להסכים עם החלק הזה של תגובתך. ״זה מוצר שלא עושה כלום גם כשהוא כן בתוקף״ - מילים כלכך חסרות שחר שאין דרך להגיב על כך.
×
×
  • תוכן חדש...