Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה התחיל בכך שלחיצה על הסגירה האוטומטית המלאה הביאה את החלון עד לרבע ואז הוא חזר חזרה, הייתי צריך להעלות אותו בלחיצות קטנות כדי לעבור את הרבע ואז את ה3/4 ורק אז הוא נסגר עד הסוף.

זה המשיך בכך שלפעמים החלון פשוט נתקע ולא זז, לחיצה על הכפתור עושה קליק וזהו, נשמע שכאילו קלא'ץ עוצר אותו ולא נותן לו להסתובב

כלומר חשמל תקין, הוא מקבל פקודה אבל מעבר לקליק הקטן הוא לא מגיב.

משחק עם הכפתור עד שהוא חוזר לעצמו ואפשר לסגור את החלון.

השלב הבא היה שהוא נפתח ונסגר אבל פתאום נתקע ועושה רעשי טחינה, המנוע מסתובב אבל הגיר עוצר אותו

אז פירקתי את הדיפון, כשהמנוע מנותק מהמנגנון הוא הסתובב והסתובב עד שפתאום שוב נתקע, עושה קליק אחד פר לחיצה על הכפתור וזהו

עם קצת משחק זה התחיל לעבוד שוב אך עם רעשי טחינה בחלקים מסוימים עד שנתקע שוב עם הקליק היחיד.

נשמע שרעשי הטחינה זה המנגנון, אבל רוצה להבין אם גם המנוע / הגיר בעייתי או שיש דרך לאפס אותו ולגרום לו לחזור לעצמו

מצ"ב 2 סרטונים שמדגימים את 2 הרעשים השונים.

פורסם

עדכון לעתיד ושאלה.

המנגנון נראה שתקין, השתמשתי בצופציק שהתפרק מהגיר ונתפס על הגלגל שיניים של המנגנון כדי לסגור ולפתוח את החלון בכוח היד (כי בשלב כלשהוא החלון נתקע פתוח)

לא שמעתי רעשים חריגים או קשיים בלעשות את זה ידנית, מה שפסל מבחינתי (לפחות כרגע) שיש בעיה במנגנון.

ואז נתקלתי בפרסום ישן שלי מ 2014 שכלל לא זכרתי בו פירטתי תהליך של תיקון ברכב אחר במשפחה - מה שהזכיר לי שלפעמים יש בעיה בגיר.

ניסיתי למצוא סרטון תיקון שמדבר על המנוע/גיר ואחרי הרבה מאמצים הצלחתי למצוא את זה :

וברגע ששמעתי את הרעש אצלו (כמה סרטונים יש בלי החלק של האבחון, רק החלפה) הבנתי איפה הבעיה.

אז עכשיו, מחפש את החלק הזה (שאכן השיניים שלו נשחקו), איפה אפשר להשיג ? :

WhatsApp Image 2023-09-15 at 18.15.44.jpeg

פורסם
לפני 3 דקות, phpclub כתב:

נראה לי שקלעת בול, אוודא את הגודל, תודה רבה ! 🙏

חג שמח !

ניתן לראות את המידות של גג"ש באחת התמונות.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...