Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

בהמשך לכותרת נירו 99,000 ק"מ , נורת חום מנוע שהופיע לסירוגין במהלך נסיעות ארוכות, המוסך זיהה דליפה בצינורית קירור, החליף חיישן טמפר',  זיהה במקביל סדק בקולר שמן והחליף אותו, בדיקת רדיאטור והחלפת תושבות רדיאטור, ביצע שטיפה, הוצאת אווויר ולאחריה בדיקה בלחץ של מערכת  הקירור לבדיקת נזילות, מעקף ל- מחליף חום באגזוז ...וכל זה לא עזר, בנסיעה אחת החום עלה למקסימום והמנוע הלך, בבדיקה "פתולוגית" התברר שמשאבת המים התפרקה לחלוטין וזה מה שגרם להתחממות קריטית של המנוע. בפשרה עם המוסך הם שילמו על המנוע ואני על העבודה.

לפני 10 ימים , נורת check engine ואני מזהה שנוזל הקירור מתמעט, בדיקה במוסך- צריך להחליף EGR.

ההחלפה  בוצעה ו10 ימים אחרי(בנסיעה ללארוחת החג...)  חום מנוע עלה שוב, עצירה מיידית ו..שוב משאבת המים החדשה שבמנוע שהוחלף התפרקה בדיוק באותה צורה, נראה כמו ש"מכסה" המשאבה פשוט נפרד מהגוף  והלך המנוע.

בכל התקופה הזו הקפדנו לבדוק את מצב נוזל הקירור...

בשוטטות באתרים נגעתי לפורום של קיה נירו בקנדה ומסתבר שיש בעייה חוזרת על עצמה בממיר הקטליטי בדגם ובשנתון הזה,

אלא שאחרי שזה קורה פעם אחת , משהו נדפק גם אם בוצע מעקף וההתחממות בלתי נשלטת.
גייסתי מהנדס רכב בתשלום והמוסך המורשה עשה כנראה את כל מה שהוא יודע וזה לא הספיק...לדעתי טלקאר יבואן קיה צריך להיכנס מתחת לאלונקה,

עד כה ההוצאה המצטברת שלי הגיעה ל- 13,000 שח.

מישהו מכיר, יודע, יכול לסייע?

 

משאבה חדשה.jpg

משאבה ישנה.jpg

×
×
  • תוכן חדש...