רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי אני חדש בפורום למעשה אף פעם לא כתבתי בפורום כולשהו אז אם יש מה לתקן פשוט תתקנו אותי אוקי אז התחלתי פרוקט שיפוץ מנוע שנתפס לאאודי אולרוד מי שלא מכיר מדובר ברכב שטח/כביש בסגנון VOLVO XC70 עם מנוע 2.7 טווין טורבו 250 כ"ס למי שעדיין שואל מה נסגר איתי זה מנוע של S4 מודל 2001/2003 (הרבה פוטנציאל) כרגע הכל פורק כלומר יש בלוק עם קראנק,בוכנות תקועות,גלגל תנופה,וזהו בתכנון סטייג' 3 של APR ו25000 ש"ח תקציב (מקווה שזה מספיק) עכשיו די נתקעתי איך מוציאים את הבוכנות בלי להרוס את הבלוק מאיפה מביאים חדשות (לא סטנדרטיות) טיטניום או חומר אחר קל וטוב יותר בנוסף האם כדאי לנסות להזמין לבד את הקיט (שלא בא עם בוכנות,טלטלים,קאמשפט,קראנק) כדי לחסוך בעלויות או שהמכס שיקחו לי כבר …
הודעה אחרונה מאת dvirk11, -
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בתור ירושלמי ותיק שמתי לב לתופעה מעניינת ומוזרה : הגם שמדובר בעיר הבירה ובעיר הגדולה בישראל מבחינת אוכלוסין רמת המוסכים והעסקים נותני השירות בתחום הרכב ואחזקתו ירודה עד בינונית לכל היותר. * בתחום המוסכים : אין אף מוסך "תותח". בפורום זה וגם באחרים גולשים מעלים מיני מוסכים כלליים המצטיינים בתחומי מקצוענות, הגינות , שירות ללקוח ותמורה הוגנת לעלות. לדוגמא , מוסך "רון" למכוניות של VAG , מוסכי "שאפט" , "אורן שרותי רכב" , "גבע" לצרפתיות ועוד עוד. אין כלל מוסך ירושלמי שעולה לכותרות בהקשרים כאלו. מניסיון - רוב המוסכים בעיר יקרנים, רמה מקצועית ירודה עד בינונית , צפופים ומטונפים למדי ותודעת השירות מפוקפקת. * בתחום הפחחות : יש עסקים רבים. ניסיתי גם כאלו שקיבל…
הודעה אחרונה מאת מנילה, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב שמי מתן ואני בן 29. ברשותי הונדה סייוק שנקנתה באמצעות הלוואה עומדת מביטוח לאומי, יש לי 80 אחוז ניידות. אני גר בבאר שבע ורשום בסניף באר שבע, ברצוני לטוס לעשרה חודשים טיול לארצות הברית, ברצוני להשאיר את הרכב אצל אחותי שמתגוררת בצפון. בכוונתי לעבור לגור אצלה פיזית וגם ברישום לביטוח לאומי היה רשום כתובת מגורים של אחותי על מנת שהיא תהיה מורשית נהיגה. אחרי שאני יעבור לגור אצלה חודש, אני מתכנן לטוס לטיול של חצי שנה עד עשרה חודשים בארצות הברית. משיחה שקיבלתי מהסניף הצפוני ויחס מאוד מבייש ומזלזל בי בכך שהם לא אמורים לעזור לי וזאת בעיה של הסניף בו אני נימצא באר שבע. נאמר לי בכך לאחר בירור שאני יכול לעבור לגור בצפון אבל ברגע שאני לא היה בארץ לא אחותי לא תוכל לנהו…
הודעה אחרונה מאת guya72, -
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
שלום, אפשר קבל המלצה למקום שמבצע נקיון יסודי מאד לרכב? כולל פלסטיקה, ריפודים ושטיחים ברמה גבוהה? מה בערך תהיה עלות כזה ביצוע
הודעה אחרונה מאת Yanlin, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 35 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
אהלן חברים. אז עברה כמעט חצי שנה עם המאזדה שלי ואני נהנה מכל רגע עם הרכב הזה. אולי לא בדיוק רואים עליה אבל היא עברה המון המון בחצי שנה האחרונות וההשקעה בה היתה אדירה, הן בסוגיה הכספית, הפיזית והמנטלית. הרכב נרכש בתחילת יולי השנה, לאחר הרבה זמן של חיפושים אחר מאזדה 6 מהדור הזה (GG), ברמת גימור לקצ'ורי. נורא קשה למצוא אחת ששמורה מכאנית, קוסמטית, עם ק''מ ויד נמוכים. ומסתבר שזה היה שווה את זה כי מצאתי פנינה! על האקזמפלר שמצאתי עשיתי תחקיר רציני ביותר לפני שנלקח לבדיקה. כך נראה הרכב ביום הרכישה: אם תרצו לדעת עוד על רכישת הרכב אתם מוזמנים להיכנס ללינק הבא בו הוצג הרכב לראשונה באתר: http://www.carsforum.co.il/vb/showthrea…
הודעה אחרונה מאת BassDriver, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
אשמח ללמוד משהו, שאין לי מושג לגביו. הרבה פעמים אני רואה אנשים אשר יושבים קרוב, אבל ממש קרוב להגה. או לחילופין, כאשר אדם בעל גדל גוף, אשר ביטנו קרובה להגה. כיצד ניתן לדעת מה קורה לכרית אוויר?. האדם אשר יושב קרוב להגה, הוא לא יקבל את כרית האוויר לאחר ניפוחה המלא, כי אם הפיצוץ והניפוח יקרה בתוך פניו. מישהו יודע משהו?
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ערב טוב, התחדשתי ב- G1W-C מקורית חדשה שמהרגע הראשון כל כ30 שניות נכבת ונדלקת וממשיכה לצלם, כתוצאה חצי מהקבצים פגומים. מה יכולה להיות הסיבה?
הודעה אחרונה מאת zolshop, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ראו: http://taxes.gov.il/About/SpokesmanAnnouncements/Pages/Ann_231214_4.aspx מה דעתכם? מה יהיה התמחור החדש של הדגמים ההיברידיים בישראל?
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
- 0 תגובות
- 639 צפיות
שני נערים שדיברו ביניהם בשפה שאני לא מבין, הצמידו עלוני פרסום למכוניות בחניון של נחל אלכסנדר. הצמידו לידית הנהג, לא למקום הרגיל (השמשה הקדמית). התעכבתי לראות מה עושים, זה גרם לבחורים הנחמדים הרגשה לא נוחה. החליפו ביניהם כמה מילים, עברו לשים בשימשה, אחרי 2 מכוניות עבר להם החשק ונעלמו: לא היה נעים להפריע להם לבצע עבודה.. בהמשך החניון נראה שלא פספסו אף רכב. ברקע היה איזה שלט מבלבל. צילמתי בשבילכם גם את השלטים בכניסה לאתר, לידם עמדו שני בחורים חרוצים עם חבילה של אלונים דומים.. בטעות נכנסו לפריים (הרבה פיקסלים יש במצלמה). יום נעים ותנהגו בזהירות.
הודעה אחרונה מאת wwave, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הזמנתי 4 פלאגים מאנגליה, היום קיבלתי את החבילה, פותח ו.... בפנים יש 3, מה שכן בבריטים אני לא חושד....
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום חברים, ברצוני לשאול אתכם כמה שאלות ואשמח שתענו עליהם מהנסיון האישי שלכם. השאלה הראשונה היא כזאת, האם כשאתם מגיעים למוסך שלכם ומכניסים את הרכב לטיפול. האם קורה מצב שאינכם יודעים על מה אתם הולכים לשלם? השאלה בעצם נובעת מהדבר הבא שקרה וקורה לי ברגע זה: לפני 9 חודשים קניתי רכב מסוג BMW Z4 ,ידוע לי שהרכב היה 3 חודשים לאחר טיפול כך שלא היה לי לחץ להכניס אותו למוסך. בחודש אפריל התקשרתי למוסכניק שלי סתם לקבל הצעת מחיר לטיפול על מנת לדעת פלוס מינוס על איזה סדר גודל של מחיר אני אשלם אצלו בעתיד. תשובה הוא לא הביא לי (אולי שכח -לגיטימי,קורה לכולנו) ואמר לי תגיע הכל יהיה בסדר.חשוב לי לציין שאם אותו הבחור אומר יהיה בסדר אז אני באמת סומך על המילה שלו, אני איתו 3 שנים בערך.הוא…
הודעה אחרונה מאת aka77, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 4 אלף צפיות
רכב שאני רוצה לנסוע לראות (ולרכוש), ופתאום ראיתי את הסתירה הזאת. לדברי המוכר לא היו תאונות. לא רוצה לנסוע לחינם, ומשתדל לקבל תמונה כמה שיותר ברורה מראש. (אחרי כמה רכבים שעליתי בדרכים עקיפות שהוחלף להם מנוע\ בעיות קומפרסיה). עדיין לא שאלתי את המוכר לגבי הפרט הזה, קלטתי את זה אחרי שסיימנו את השיחה, ורוצה לעשות שעורי בית. בשנים האחרונות, עם התקנות החדשות של עלייה לכביש - זה יכול להיות. רכב מעל שנה בארץ, נרשם על שם היבואן ומקבל רישוי בחודש X. אבל הרוכש קונה אותו אחרי כמה חודשים, ואז בעצם יש הבדל בין חודש הטסט לחודש העלייה לכביש דה פקטו. אבל ב2009 השיטה הזאת עדיין לא הייתה קיימת אאל"ט. אשמח לתשובות, תודה ויום טוב!
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
שלום, אני רוצה בבקשה לדעת מהו הדגם של הגיר ביונדאי גטס אוטומטית, מנוע 1.35 שנת ייצור 2004? חיפשתי באינטרנט כולל באנגלית ולא מצאתי תשובה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טימטום במיטבו ובשורות רעות יהיו בדרך לפי דעתי על כביש 90 שם מותר לנסוע 90,מירושלים לים המלח, כ5 ק"מ בערך ליפני עין גדי בנו כיכר. כן, בכביש שנוסעים בו הרבה יותר מ90 קמ"ש, בנו כיכר. למה? כי יש עבודות בכביש וכנראה לא נתנו למשאיות שם להיכנס שמאלה לאזור הים, אז בנו כיכר. זה מסוכן, זה אדיוטי וזה יגרום להמון תאונות. שלשום, אתמול והיום שנסעתי שם עם נהגי אגד כולם הרימו גבה ולא הבינו הטימטום.
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כיוון שעברתי למקום עבודה הקרוב משמעותית למקום מגורי, הנסועה השנתית שלי תרד לרמה של כ 15,000 בשנה , הנ"ל למיטב הבנתי מעמיד את הנושא של רכב צמוד לכמעט ולא כדאי. כיום אני מצמד לקיה פורטה אך אני יכוללבקש לרדת ברמתהרכב ולקחת למשל סירון ולשלם פות ברמה של 1000 ש"ח ברוטו לחודש שווי שימוש... מה דעתם ? האיש מחשבון ברשת אשר ניתן העזר בו ? אשמח לכל עצה\ הכוונה בנושא.
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
חבילת ה-R Design של וולוו S60 כוללת עיצוב חיצוני אגרסיבי יותר, מושבים ספורטיביים, חישוקי סגסוגת בקוטר 18 אינטש' ומערכת מתלים בכיול ספורטיבי יותר. אך למרות כל אלו ולמרות העובדה שמדובר במכונית מהירה למדי, מאובזרת למדי ואיכותית למדי, היא מתקשה להרשים וללחוץ על בלוטות החשק הנכונות. מה היא עושה נכון ומה לא? וולוו S60 R-Design - מבחן דרך
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 46 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
מגזין CAR הבריטי ראיין את הארלד ווסטר - הבוס של אלפא רומאו וגם של מזראטי. Alfa Romeo Giulia (2015) first of nine new Alfas 24.06.2015 הוא היום בו ימלאו לאלפא רומאו 105 שנים וזהו גם היום שתוצג הג'וליה. אגב, רוב הסיכויים שהשם יהיה דווקא אחר. במהלך 2016 תוצג ג'ולייטה חדשה, הפעם עם הנעה אחורית. בנוסף מדברים על מספר מנועים עבור האלפות החדשות: 1.4 ליטר מולטיאייר טורבו בנזין, 2 ליטר מולטיאייר טורבו בנזין, V6 טורבו בנזין. גם דיזלים יהיו, החל מ-1.6 בסיסי ועד ל-V6 עם כ-350 כ"ס. Maserati Alfieri coupe coming in 2016, cabrio in 2017 במהלך 2016 צפויה להופיע מתחרה נוספת לפורשה 911 ומרצדס AMG GT הטרייה, הפעם מבית מזראטי וכמובן שמדובר על האלפיירי המד…
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
החלפת צמיגים
מאת Ami.Z- 4 תגובות
- 833 צפיות
בוקר טוב, השבוע היו לי 2 פנצרים אחד בקדמי ואחד באחורי והזמנתי 2 צמיגים חדשים, השאלה היא האם יש עדיפות לשים אותם מקדימה או מאחורה? תודה
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
בשבוע שעבר בכביש 443 אבן קטנה שניתזה מהרכב שלפני סדקה לי את השמשה. הכביש עבר סלילה ערב קודם ולכן ברור לי שיש קשר, בשעה 7:30 זו לא היתה האבן היחידה. יש למי ללכת עם זה? מע"צ? קבלן מבצע? חברת פיקוח? תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלא תגידו שלא אמרתי מראש אזהרת חפירה . יום שישי , השעה 7:45 בבוקר והשעון מצלצל .. אני לא רוצה לקום .. אני בחופש . מסתובב לצד השני ואז נזכר ... קבעתי היום יום כיף ... טוב צריך להתעורר . מתעורר ומכין קפה . האישה כבר ערה ומתלבשת לעבודה. היא מתלוננת שאין לה מה ללבוש ( אני מבין שמתוכנן לנו יום קניות בסופ"ש ) מזל שתיכננתי יום כיף . הקפה מוכן , מנשק את האישה לשלום ומאחל לה יום טוב .היא יוצאת מהבית , אני שולח לה SMS "את נראית נהדר נשיקות" . אני שותה את הקפה , וכותב SMS נוסף , הפעם זה לחוזה חבר שעובד ב WHEEL WORKS. "אתה בעבודה" ? "כן" הוא עונה. "יש לקוחות" אני שואל . "אין כלב" .הוא מגיב. "יופי אני בדרך,תכין קפה". אני מתלבש ,תואם לצבע של קנדי כמובן . שי…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בעקבות הולדת הילד הראשון לפני כשנה, מחשבות על העתיד (מי יודע, אולי עוד ילד ) ותשלום אחרון בהלוואת הבלון החלטתי למכור את הרכב. התלבטתי באם לשלם את התשלום האחרון כ 24,000 ש"ח ולהישאר עם הרכב למרות שכבר לא ממש התאים לצרכיי כרגע או לקנות רכב אחר עד 30000 ש"ח (עם גמישות מסויימת למעלה. העדפתי כמה שיותר בכמה שפחות ) הרכב עלה לכביש בחודש אוקטובר 2011. הוא החליף פונטו ספייס 2003 ELX שהיתה לי לפניו. רוב הנסיעות שלי הן עירוניות (ראשל"צ - רחובות - ראשל"צ). התלבטתי בזמנו בין יונדאי I10, קיה פיקנטו, ופיג'ו 107. אחרי נסיעות מבחן ותוך הבנה שזמן ההמתנה של הקיה ארוך מאוד הוזמנה פיג'ו 107 ידנית לבנה. לאחר שההתלהבות הראשונית ירדה והרכב נמכר אז ניתן לסכם יתרונות וחסרונות של ה…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
כבר שמעתי אנשים אומרים על רכב 'הוא שנתון ככה וככה לפי ה2 ספרות האחרונות' (משהו כזה). אני מניח שאצל כל יצרן המספור שונה (למשל 2015 ברכב מיצרן x יהיה ab ואותו שנתון של יצרן אחר יהיה fg). אפשר באמת לדעת 'פרטים' על רכב מסויים לפי הלוחית רישוי? מה ה2 ספרות הראשונות אומרות? ה3 באמצע? ה2 בסוף? או שזה סתם אקראי לחלוטין?
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טוב אז אומנם זה המשתמש השני שלי כי את פרטיו של הקודם איבדתי, אבל אחרי מעל 9 שנות חברות באתר הגיע הזמן לסיכום ראשון. את דרכי בעולם הרכב התחלתי עם ה206xs 110, לאחר מכן הגיע השדרוג המתבקש לקליאו ספורט דור ראשון, שנתיים אחרי הקליאו הגיע רכב הליסינג הראשון דייטסהו סיריון איתה ביליתי כשנתיים אותה החליפה ניסן מיקרה גם איתה ביליתי פרק זמן זהה. הצורך ברכב פרטי נוצר אחרי לידתו של בני הבכור, רכב ליסינג שהיה רכב ראשי ובלעדי בבית אינו נתן מענה לצורך של שינוע יורש העצר וכך נוצר הצורך ברכישת רכב פרטי נוסף, הדרישות היו ברורות, סופר מיני משודכת לתיבת הילוכים ידנית. הפיאסטה צצה לה ביד 2, בת 18 חודש בלבד אך עם 43,000 קילומטר על מד האוץ, בחרתי לא לפסול אותה עקב יודעין כי הרכב אינ…
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
היי, בעקבות כל כל הסיפור סביב הגיר ברכב שלי נתקלתי יותר ויותר בממיר המומנט והגיע הזמן שאלמד מי נגד מי. ראשית, איך בעצם פועל ממיר המומנט? בממירים עם נעילת הילוכים, איך זה עובד? (מתי בעצם מתבצעת נעילת הילוך ומתי משתחרר ההילוך). מה עשוי לגרום לשחיקה מואצת של המכלולים בתוך ממיר המומנט? בהמשך לכך, אילו תנאים עשויים לגרום להתחממות קיצונית של הממיר? כאמור השאלות מגיעות מיצר הסקרנות, הסקרנות להבין וללמוד איך זה פועל כמו גם הסקרנות להבין מה הרג את הממיר שלי (עבר התחממות קיצונית עד כדי שינוי צבע). תודה.
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
-
השאלה בכותרת, ואם בכלל חוקי ומותר לנסוע עם אורות גבוהים ביום?
הודעה אחרונה מאת סיוויק 08, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 90 תגובות
- 17.4 אלף צפיות
למה אבארט 500. אפשר להתחיל מלמה לא: אבא לשניים, עצמאי, צריך מקום סביר בשבילם ובשביל ציוד, היא קשה, מרעישה, בולטת מדי, עברתי את הגיל למכונית כ"כ חסרת פשרות, בא לי גדול ונוח, פחות בא לי להתחרע. אבל אז נסעתי בה והבנתי מהר את מה שהרבה אומרים עליה. לא מבריקה בשום תחום אבל קשה להתעלם מהסה"כ שהיא מגישה. ואיך לעזאזל היא יודעת להגיש אותו. ובכל זאת, זו לא היתה התאהבות ממבט ראשון, כזו שאתה נופל שדוד ליד הג'אנטים שלה. תנוחת הנהיגה דורשת הסתגלות, את המושב לא גמרו לתכנן עד הסוף ואת נסיעת הבדיקה שנעשתה בדרום ת"א עשיתי עם חגורה שתחזיק לי את החוליות במקום. יצא לי לדגום ספורטיביות אחרות שעושות חלק יותר טוב וחלק פחות טוב, אבל אף אחד מהן לא גרמה לי לחשוב עליהן שבוע רצוף במתח …
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 90 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
חבר לקח רכב לבדיקה, כמובן שילם עליה מכיסו. יצא מה שיצא, הוא והמוכר לא הגיעו להסכמה לגבי המחיר ולא היתה עסקה. בקיצור, המוכר ביקש ממנו את טופס הבדיקה או צילום שלו. מה דעתכם? הייתם נותנים?
הודעה אחרונה מאת igalr, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני סטודנטית למערכות מידע ואשמח לקבל את עזרתכם במענה ל סקר קצר בנושא של מכוניות אוטונומיות (ללא נהג) https://docs.google.com/…/1BnpX0vnGcp-Z0rY8lKUNYH…/viewform… תודה רבה על שיתוף הפעולה בתקווה שיהיה.. רכב אוטונומי- "רכב ללא נהג" של Google שמי יאנה לוקשיק, סטודנטית שנה ב' לתואר בניהול מערכות מידע. כחלק מהכנת סמינר בנושא "מכוניות אוטונומיות" הנני עורכת מחקר בנושא. אחד מחלקי המחקר שאלון הפונה לאוכלוסייה בגילאים שונים... DOCS.GOOGLE.COM
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הי, נתקלתי באיזה שירשור כאן בפורום שטוען שאם הסיומת של מס הרישוי שלך היא 66 מדובר ברכב שעבר שיקום. יש אמת בדבר?
הודעה אחרונה מאת zolshop, -
לפני כשבוע נפרדתי מהקיה פורטה שלי לאחר 3 שנים ו100,000 ק"מ , הרכב שירת אותי נאמנה והראה אמינות מוחלטת. על נוחות ושקט בקבינה, טוב בזה הקיה לא הצטיינה , אבל מדובר בהחלט על רכב ראוי למאכל משפחה ממוצעת. את הקיה החליפה פלואנס לבנבנה , מנוע סולר בנפח 1.5 הידוע של רנו , חיסכון בדלק הפך להיות נושא חשוב בחברה בה אני עובד , לכן הפניה לפלואנס כנציגה היחידה בקטגוריה היה די ברור. שבוע עבר ו 1000 ק"מ כבר נצברו על השעון.., אם אתם סקרנים, תידלוק ראשון עצר את המחוג על צריכת דלק ממוצעת של 1:18.5 ק"מ לליטר, הנתון ישתפר עם צבירת הק"מ , המטרה זה להגיע ככל האפשר ל 20 ק"מ לליטר... הדגם אשר נרכש על ידי החברה הינו הקומפורט, הרכב מאובזר מאוד , בקרת אקלים מפוצלת , BT מקורי , חיישני רוורס…
הודעה אחרונה מאת tzvipper,