Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על העדכון. אני מסכים שהרכב מאוד מרווח ועם מנוע הדיזל גם זז באופן סביר לקטגוריה. חבל שאין אותו בגרסה זריזה קצת יותר.

הפלואנס מצוידת גם במנוע 2 ליטר בנזין אשר משנע את הרכב ללא בעיות , וגם מנוע הבנזין 1.6 ליטר עם גיר CVT עושה עבודה לא רעה.

אני חייב לתקן אותך ולהעיד שהרכב לא זז בצורה סבירה אלא ממש זריז עם זמינות המומנט והגיר הרובוטי הרכב מהיר בהאצות ושומר בקלות על קצה התנועה +++

מנוע 1.5dCI מוצע באירופה בהספקים של 90 ועד 130 כ"ס , ניתן בקלות על ידי שינוי במחשב הרכב לכייל את המנוע להספק מוגבר של 130 כ"ס, לטעמי מיותר, הרכב גם בכיול של 110 כ"ס נותן תגובת דוושה וזריזות אשר מספקת בכל מצב נתון.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיר הרובוטי של רנו הוא ללא ספק, אחד הגירים הרובוטים הטובים ביותר בסגמנט (וגם קצת למעלה), נראה רק מה יהיה לו להגיד בסעיף האמינות, שם הרובוטים האלה מאכילים מרור.

אם אני זוכר נכון, 110 כ"ס הוא הגבול למתיחה של מנוע ה 90 כ"ס ומנוע ה 130 כבר מתהדר במזרקים/טורבו/סעפות שונות, אז כן, ציפ למנוע 110 יתן כ 130 כ"ס אבל הם לא יתנהגו באופן דומה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הגיר הרובוטי של רנו הוא ללא ספק, אחד הגירים הרובוטים הטובים ביותר בסגמנט (וגם קצת למעלה), נראה רק מה יהיה לו להגיד בסעיף האמינות, שם הרובוטים האלה מאכילים מרור.

אם אני זוכר נכון, 110 כ"ס הוא הגבול למתיחה של מנוע ה 90 כ"ס ומנוע ה 130 כבר מתהדר במזרקים/טורבו/סעפות שונות, אז כן, ציפ למנוע 110 יתן כ 130 כ"ס אבל הם לא יתנהגו באופן דומה.

אם אינני טועה הגיר הרובוטי של רנו משווק בישראל החל מ 2011 עד כה ללא בעיות , אדאג לדווח מנסיון אישי ומהרכבים בחברה על הקורה אצלנו עם 8 פלואנסים בצי הרכב.

לגבי הספק הרכב, המנוע מוצע גם עם 130 כ"ס ולמיטב הבנתי מאותו מנוע, מצ"ב קישור :

http://www.renault.com/en/innovation/gamme-mecanique/pages/energy-dci-110.aspx

הפיסקה האחרונה די הדהימה אותי כיוון שלמיטב הבנתי המנוע הנוכחי עומד בתקן יורו 6:

Sober and environment-friendly

The Energy dCi 110 engine offers fuel consumption savings and reduced CO2 emissions thanks to t

orque increase of 20Nm to 260Nm*, available from as low as 1,750 rpm. The power output remains unchanged with 110 hp at 4,000 rpm.

Thus equipped, Mégane Energy dCi 110 becomes a new spearhead for the range with CO2 emissions as low as 100g/km, equivalent to fuel consumption of just 4 litres/100km*.

The catalytic converter/particulate filter arrangement and low pressure EGR technology facilitate the engine's conversion to Euro 6 legislation. To the same end, the compression ratio has been increased from 15.2:1 to 15.6:1.

* Fuel consumption and CO² emission figures certified under applicable regulations.

פורסם

כמו שאמרתי, אותו מנוע רק לא אותו "כל המסביב".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הפלואנס מצוידת גם במנוע 2 ליטר בנזין אשר משנע את הרכב ללא בעיות , וגם מנוע הבנזין 1.6 ליטר עם גיר CVT עושה עבודה לא רעה.

אני חייב לתקן אותך ולהעיד שהרכב לא זז בצורה סבירה אלא ממש זריז עם זמינות המומנט והגיר הרובוטי הרכב מהיר בהאצות ושומר בקלות על קצה התנועה +++

זכותך לחשוב שהוא זריז, הוא בוודאי זריז יותר מרכב הליסינג הקודם שלך, אבל לטעמי (וגם לטעמה של אשתי, אגב) הוא לא מספיק זריז. קצב התנועה (הפקוקה על פי רוב) ממש לא מעניין אותנו בהקשר זה.

הגיר אכן עושה עבודה טובה. טובה יותר מאשר הגיר של אלפא, למשל, ואם יוכיח אמינות לאורך זמן (לזה כדאי לשים לב משום שזה אותו גיר כמו בפוקוס אם אינני טועה, ושם הוא עושה בעיות) - אז הוא יהיה בעייני עדיף על ה- DSG7 (גיר רובוטי כפול-מצמדים שעולה על ה- DSG6 עוד לא מצאתי, גם לא זה ב- A180).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עברה לה חצי שנה ו20,000 ק"מ , טיפול קטן בוצע במורשה רנו והרכב חזר אלי כמו חדש...

סיכום קצר מראה שהרכב חסכוני מאוד במיוחד בנסיעה רגועה שבה הרכב מגיע בקלילות ל 1:20 , בנסיעה במסלול הרגיל שלי צריכה הדרך נעה ברמות של 1:17 עד 1:18.5 ק"מ לליטר , ובנסיעת התגרזנות אגרסיבית הצלחתי להגיע ל 1:15.5 אבל זה היה הנתון הגרוע ביותר שהגעתי אליו עד כה.

הרכב מרווח מאוד במושב האחורי והילדים נהנים ממרווח מחיה נדיב ביותר ומשקע טעינה ומזגן מפוצל לאחור שהופכים את החיים לנעים ונסבלים יותר.

מושב הנהג הוא בין הטובים שהיו לי, ועולה עשרות מונים על הכיסא בפורטה , הרכב מרווח מאוד מלפנים וגם בגירסאת הליסינג הרכב מאובזר מאוד , נוחות הנסיעה ברכב היא בין הטובות שבקבוצה , אין לצפות לרכב ספורטיבי , מנוע הסולר הכבד מקדימה אינו מאפשר זאת כלל.

נקודת החוזקה הבולטת של הרכב היא השילוב המעולה של הגיר הרובוטי ומנוע הסולר , נכון עד 1500 סל"ד המנוע די חלש , אבל מעבר ל 1500 סל"ד הרכב פשוט מאיץ בזריזות תוך החלפת הילוכים כמעט ולא מורגשת, המומנט הגבוהה פשוט מאפשר האצה נטולת מאמץ, תענוג.

לא הכל ורוד, הגיר לעיתים מתבלבל וחובט (לעיתים נדירות אבל קיים) , במהירות נמוכה במיוחד ביציאה מסיבוב הגיר מעט מהסס להוריד הילוך ואז נדרשת לחיצה החלטית יותר על דוושת הגז כדי לנוע קדימה.

נקודת מעצבנת היא זרועות תא המטען אשר מגבילות בהעמסה ויש להתחשב בזה בעת ההעמסה כיוון שבמידה ולא תתחשב תאלץ לפרוק ולהטעין מחדש.

גם מערכת השמע האינטגרלית מעצבנת , לא ניתן להעביר תחנות רדיו קבועות מההגה אלא רק בלחצנים של הרדיו, ואילו קטנים ומחייבים הורדת עין מהכביש.. מחייב טיפול מיידי של היצרן לטעמי.

ברכב הספציפי שלי המזגן חדל מלקרר חודש לאחר קבלת הרכב, מביקור אצל היבואן הסתבר שהיה עודף גז במערכת , 25 דקות והמזגן חזר לקרר ללא בעיה.

שורה תחתונה אני מרוצה מאוד מהרכב, כרכב משפחתי הוא מבצע את המטלות ללא פגם, צריכת דלק מעולה , נוחות ושימושיות גבוהה מאוד לטעמי לנהג הגומא ק"מ רבים ומבקש לחסוך בדלק מדובר על הבחירה הטובה בשוק בטווח המחירים שלו.

פורסם

מה היחס נסיעה שלך בין עירוני לבין בינעירוני?

אהבתי את הסיכום וגם שכתבת את הדברים הקטנים והמעצבנים שקיימים ברכב.

פורסם

אשמח לדעת מה היא מהירות השיוט בנסיעה הרגילה שלך.

וכמו כן אשמח לדעת מה הם הטווחים היעילים בסל"ד לטורבו אצלך.

לצורך השוואה אישית עם הDCI שלי :-P

פורסם
מה היחס נסיעה שלך בין עירוני לבין בינעירוני?

אהבתי את הסיכום וגם שכתבת את הדברים הקטנים והמעצבנים שקיימים ברכב.

היחס אצלי הוא כ 40% בעיר ו60% מחוץ לעיר.

פורסם

אכן רכב מוצלח. לגבי השליטה מההגה היא באמתלא אינטואיטיבית, אבל בוודאי שאפשר להחליף תחנות. הכפתור הקטן שולט על "מה" מעבירים", ואז הגלגלת מעבירה תחנות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אשמח לדעת מה היא מהירות השיוט בנסיעה הרגילה שלך.

וכמו כן אשמח לדעת מה הם הטווחים היעילים בסל"ד לטורבו אצלך.

לצורך השוואה אישית עם הDCI שלי :-P

מחשש להפללה עצמית אני בוחר לא לציין מה המהירות השיוט שלי והמבין יבין.

הסל"ד היעיל הוא בין 1500 ועד 4500 , מעבר לזה המנוע מרעיש ללא דחף יעיל , אבל בטווח היעיל המנוע מספק תאוצה יעילה וחזקה.

פורסם
אכן רכב מוצלח. לגבי השליטה מההגה היא באמתלא אינטואיטיבית, אבל בוודאי שאפשר להחליף תחנות. הכפתור הקטן שולט על "מה" מעבירים", ואז הגלגלת מעבירה תחנות.

בר , הגלגלת עוברת את כל התחנות הזמינות, היא אינה מעבירה את 12 התחנות הקבועות אשר הכנסתי למערכת, את אילו חייבים להעביר ידנית.

אם למישהו יש מידע אחר אשמח ללמוד אין ניתן לעשות זאת דרך ההגה.

פורסם
בר , הגלגלת עוברת את כל התחנות הזמינות, היא אינה מעבירה את 12 התחנות הקבועות אשר הכנסתי למערכת, את אילו חייבים להעביר ידנית.

אם למישהו יש מידע אחר אשמח ללמוד אין ניתן לעשות זאת דרך ההגה.

בשימוש בחצים ברדיו (ימינה שמאלה) תעביר את הסמן למקום הימני (מספר התחנה) ואז הוא יעביר את התחנות עם הגלגלת

כשהוא נמצא בשמאלי אז הוא עובר דרך כל התחנות

יש גם פונקציה באמצע לתחנות מועדפות, אבל לא טרחתי ללמוד מה עושים עם זה.

פורסם
בשימוש בחצים ברדיו (ימינה שמאלה) תעביר את הסמן למקום הימני (מספר התחנה) ואז הוא יעביר את התחנות עם הגלגלת

כשהוא נמצא בשמאלי אז הוא עובר דרך כל התחנות

יש גם פונקציה באמצע לתחנות מועדפות, אבל לא טרחתי ללמוד מה עושים עם זה.

תודה על המידע, אני אנסה ואראה אם עובד אצלי.

מענין שבספר רכב זה אינו מופיע...

• תוכן חדש...