Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חלפה ועברה לה שנה וכ 34,000 ק"מ עם הפלואנס.

צריכת הדלק נעה בין 16.5 ל 18.5 ק"מ לליטר כתלות עיקרית באופן הנהיגה שלי.... , צריכת הדלק הינה עם מזגן פועל בכל עת כמעט.

הרכב עושה את עבודתו נאמנה , הרכב נוח , מרווח , המזגן מאחור מהווה שיפור משעותי לאיכות המחיה של הילדים וגם מקור החששמל מאחור מהווה בונוס מעולה אשר מאפשר להטעין את הטלפונים , טאבלטים למיניהם.

זרועות תא המטען ממשיכות לעצבן אותי מעט כיוון שנדרש לתכנן את ההעמסה על מנת לאפשר לדלת תא המטען להיסגר...

הגיר הרובוטי עושה את עבודתו נאמנה , נקודות התורפה שלו הם ביציאה מעמידה אשר לפעמים יש מין השהייה עד שהרכב יוצא לדרך ,ובשינוי בין האטה להאצה , גם שם זה איזה שהוא היסוס ואז לעיתים עם מכה קטנה הגיר מוריד הילוך , לא נורא אבל זה אינו חלק כמו גיר פלאנטרי רגיל.

על המנוע יש לי רק שבחים, הוא משנע בקלילות את הגוף הגדול והמסיבי של הפלואנס , הגמישות של המנוע נהדרת ולא מורגש שום חיסרון בכוח , נהפוך הוא.

איכות הגמור טובה מאוד, הרכב מהודק , ללא זימזומים , הפלסטיקים במקומם ואיכות ההרכבה טובה.

בעית איכות חומר ניכרת בציפוי של הרדיו אשר מתחיל להתקלף.

מעבר לזאת אני מאוד מרוצה מהרכב , לטעמי למשפחה אשר גומאת ק"מ רבים ומחפשת נוחות וחיסכון במחיר סביר זה הרכב הנכון.

עם קרוב ל40000 לדגם מאי 2013 הביקורת מדוייקת. הציפוי המתקלף של כפתורי הרדיו מטריף.

כדי לצאת בזריזות יתר מהמקום ממליץ לך לנתק את בקרת האחיזה (אשר חוזרת לפעול ב40 קמ"ש לערך) בעזרת הכפתור הקפיצי משמאל להגה :)

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רנו פלואנס/מגאן מאוד זולים כיד 2.

האם 1.5D חסכוני? כמה חסכוני הוא?

מאיזו שנה הכניסו את הגיר הרובוטי? האם הוא עם 2 מצמדים?

תודה

פורסם

שלום,

1- בעניין הכפתורים - למשל - כפתור כיבוי והדלקה של הרדיו, כפתור ה eject של ה CDועוד אחרים בהם נעשה שמוש בתדירות גבוהה.

2- תיבת ההילוכים תמיד הייתה כפולת מצמדים ובעלת 6 הילוכים

3- מבחן דרכים לדגם 2011

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/498/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%A1-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C--%D7%99%D7%97%D7%99-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%A1%D7%9B%D7%95%D7%9F

4- מבחן דרכים לדגם 2013

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1245/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%A1-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C-2013-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94--%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עקב סיום עבודתי ומעבר למקום עבודה חדש החזרתי את הפלואנס לפני כחודשים , הרכב היה עם 35K ק"מ על השעון בשנה וארבעה חודשים.

מה אגיד ,רכב משפחתי מהשורה הראשנה ,מרווח חזק, נוח , תא מטען ענק ,חסכוני , מבחינתי היה הרכב המועדף בקבוצה.

לצערי הרב בחברה החדשה פלואנס לא היה אופציה , אלא רק פורטה .. 2014 חדשה... אין מה לדבר , הפלואנס עדיפה בכל פרמטר , ממש לחזור בזמן, מנוע בנזין אנמי וחלוש , גיר אוטומטי מבולבל , התנהגות של רכב מכויל לטעם ארה"ב בקיצור הרכב מבחינתי הוא אכזבה גדולה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני דלוק על הרנו דיזל (פלואנס/מגאן אסטייט) מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את הרכב עד 60000 שח (כלומר לאחר ליסינג או משהו כזה).

תודה לעונים.

פורסם
אני דלוק על הרנו דיזל (פלואנס/מגאן אסטייט) מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את הרכב עד 60000 שח (כלומר לאחר ליסינג או משהו כזה).

תודה לעונים.

מבירורים שעשיתי לאחרונה במטרה לגשש את השוק ולראות מתי המחירים מגיעים לרמה סבירה, כזו שיהיה לי מספיק נוח "לצוד" פלואנס DCI, נראה שמודל 2011 טורבו דיזל אוטומטי כבר מתחיל להגיע לטווחי המחירים האלו, ויש עסקאות כאלה שנסגרו במחיר של כ-60K.

נסה לחפש ב Lease4U.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הקליאו דיזל האחרונה יובאה ב-2003, אולי בדור החדש קרסו ישכילו לייבא אותה מתישהו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

CX25GTI, איך גיר כפול מצמד של רנו התנהג בפקקים? היו לך מצבים שנדלקו התראות לחימום יתר של גיר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
האם יש קליאו דיזל כזו? נשמע כמו יופי של עסקה, בלי להיות כבול לרכב עצום בגודלו.

לא, ובאירופה יש יופי של גרסאות דיזל לדור הקודם (המנוע של הפלואנס על הקליאו נשמע תענוג, צריכת דלק מצוינת וזמינות כוח מעולה), ובדור הנוכחי יש 1.5DCI עם 75 כ"ס ו90 כ"ס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
CX25GTI, איך גיר כפול מצמד של רנו התנהג בפקקים? היו לך מצבים שנדלקו התראות לחימום יתר של גיר?

בפקקים צריך להיות עדין עם דוושת הגז על מנת למנוע קפיצות מיותרות של הרכב

פורסם

אכן, בנוסף כדי להמנע מזחילה על חצי קלאץ' כדי שהמצמד לא יתחמם. במקרה של פקק, במיוחד בעליה, אני ממתין עד שרכב ממול מתקדם מספיק ואז סוגר את הפער.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...