רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
שלום רב. ביום שני בבוקר לא הצלחתי להתניע את רכבי- סקודה אוקטביה TSI 2009. האבחנה - שרשרת הטיימינג יצאה ממקומה וכנראה גרמה נזק לראש המנוע. גררתי את רכבי למוסך רון בת"א היות שעברתי לטפל אצלו בשנה האחרונה ואיכיויותיו המקצועיות ואמינותו וכן מחיריו ההוגנים שבו אותי כצרכן . במקביל פניתי לצ'מפיון מוטורוס על מנת לדעת אם אני זכאי לקבל כיסוי לתקלה שאופיה מתאים לכשל יצרן היות שרשרת טיימינג אינה מוחלפת וונסועת הרכב היא 94000 ק"מ . צ'מפיון מוטורס הבהירו לי שאכן אני זכאי לקבל כיסוי אך חובה עליי להעביר את הרכב למוסך יבואן ולא מוסך פרטי . כך עשיתי והעברתי את הרכב למוסך פליקס בת"א . התוצאה - חויבתי על בדיקה בסך 460 ש"ח , היצרן סירב לבקשתי וזאת משום שחטאתי ואת טיפולי האחרון בי…
הודעה אחרונה מאת eyal84, -
- 2 תגובות
- 815 צפיות
אני רוצה לעשות ביטוח לרכב טויוטה קורולה 2008 רובוטית 1600. אבא שלי משלם בערך 4אלף, אם אני נכנס לביטוח כמה ביחד יעלה? נהג צעיר... תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת sperial, -
הפולקסווגן בורה שליוותה אותי ואת אשתי במשך השנתיים האחרונות נגנבה, וקם הצורך לרכוש רכב נוסף הביתה. התקציב הוגדר, הצרכים אופיינו והחיפושים הקדחתניים נפתחו, כאשר בסופם עומדת בחניה שלי פיאט בראבו בורדו יפהפיה שנת 11' שאפילו עדיין נמצאת באחריות היצרן. למה בראבו? כי היא ממש יפה, כי בתקציב שלה אין משהו שיודע לעשות לי נעים כמו שהיא עושה לי, כי היא מאובזרת לעייפה (סנסיישן), כי לפחות מהניסיון שלי, מוניטין האמינות שלה הוא מוחלט, כי עלויות האחזקה שפויות וכי ביננו, את החלום להיות בעל אלפא 147 כנראה כבר לא אגשים, אז לפחות אקנה משהו שדי מזכיר אותה. המכונית הספציפית שלי הספיקה לגמוע כבר 62K ק"מ, בבדיקה שלי לא נמצאו בעיות מיוחדות (או לכל הפחות: לא כאלה שלא ניתן לפתור אותן ב…
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
הי חברים, לפני כשבועיים הצטרפה היפה הזו אל האורווה האיטלקית הצנועה שלי כרכב יומיומי חמים. אחרי למעלה מאלפיים ק"מ אני מוצא שהיא חבילה מוצלחת מאד עבורי. קרדיט לתמונות: עומר גלברט, מנהל מותג אבארת' בסמל"ת.
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
אחרי שג'ימני #1 הרג אותי כלכלית ונאלצתי בצער רב להיפטר ממנו נשאר ריק בלבי ששום דבר לא הצליח למלא, מאז אני יושב יום-יום בלוחות יד2 ומנסה לתפוס מציאה. פתחתי על זה יותר מדי שרשורים וקיטרתי על כמה שקשה למצוא רכב במצב טוב - ולרוב הם נחטפו עוד לפני שהספקתי להתקשר. בשלב כלשהו נמאס לי מזה פשוט והחלטתי לחכות לייבוא מחדש של הג'ימני או דאסטר ולקנות חדש, עם כמה שזה לא יהיה קל כלכלית - לא נותרו אופציות. (ובכל זאת נכנסתי ליד2 מדי פעם) בשבת האחרונה עלה דג בחכתי - לקח לי רק חצי שנה למצוא אותו, אבל זה היה שווה כל רגע. 2008, יד ראשונה, פחות מ100 אלף ק"מ, נקי מתאונות, מטופל במורשה וכו' וכו'. גבירותי ורבותי - ג'ימני מספר 2: היום עשינו טיול בכורה, אמנם בעבירות קלה אב…
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
-
קודנית ברכב
מאת Ben765001- 3 תגובות
- 889 צפיות
ישלי חבר עם פיאט פונטו 2001 ידנית עכשיו הקודנית דפוקה הכפתורים לא נלחצים והרכב לא מניעה רציתי לדעת עם נדרדר את הרכב ונניעה עם הקלאץ הרכב יניעה? או שחייב קוד?
הודעה אחרונה מאת vitali23, -
חניה על אדמת כורכר 1 2
מאת qst-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
לאחרונה עברתי דירה ולצערי אין בה מספיק מקומות חניה לכל דיירי הבית שלי, ואני נאלץ לחנות על אדמת כורכר(אדמה חולית ומאובנת)כי זה או זה או לעשות ריצה קלה של כמה דקות לפני שאני מגיע לאוטו שלי :/ רציתי לשאול אם זה מזיק בצורה מסוימת ואם זה יכול ליצור בעיה.. תודה (:
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שכמובן לא עומד בקריטריונים של עד שנתיים על הכביש או מעל שלושים שנה . אין מצב שאין דרך כלשהיא בכל זאת להביא כזה אוטו . * יש לי קרוב משפחה שעשה עליה וקנה רכב משומש אז הוא עדיין זכאי להביא מכולה וכל רכב(?) - עוזר ? הבנתי שרק לו מותר לנהוג בו . * רעיון אחר ?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
מי שלא יודע, DSG זה למעשה במארז אחד שני גירים ידניים, אחד להילוכים זוגיים ואחד לאי זוגיים. לגיר יש שני מצמדים, אחד לכל גיר והעברת הילוכים למעשה נעשית באמצעות החלפה בין מצמדים, בעוד שההילוכים עצמם עוברים בפרק זמן בין העברות המצמדים. הגיר מנחש את ההילוך הבא ונערך בהתאם, אם הוא ניחש נכון העברת הילוכים תיהיה מהירה מאוד, אם לא - העברה איטית במעט. המצמדים בגיר הם רבי דיסקים בשונה מגיר ידני רגיל שלרוב המצמד עם דיסק בודד. למעשה זה גיר ידני שהרובוט מעביר את ההילוכים ושולט במצמדים, זה לא גיר אוטומטי פלנטרי ובהתאם לכך הוא מתנהג אחרת. בגיר DSG6 המצמדים רטובים ובDSG7 יבשים. ברשותי רכב עם גיר מסוג DSG6 ולמדתי את ההתנהגות שלו. אני רוצה להתחלק איתכם בניסיון שצברתי ולתת מספר טיפים שא…
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 32 תגובות
- 6 אלף צפיות
יש לי יונדאי גטס 2008, והחלפתי לאחרונה את נורות החניה הקטנות לנורות לד בצבע סגול. הפנס הראשי הוא מקורי. . צהוב וכשמדליקים אור מלא לא ממש שמים לב לסגול, בעיקר כשחשוך ומדליקים רק את הפנסי חניה אז הפנסים מקדימה מתמלאים צבע סגול. אני יודע שיש וויכוח על חוקיות מהסוג הזה, אבל אני כרגע מהסס כל עוד הפנסים האלה ברכב.. על אף שהם מדהימים. אני ידגיש שהם לא מסנוורים ובגלל זה אני לא יודע אם זה חוקי או לא
הודעה אחרונה מאת yaari30, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 54 תגובות
- 9.9 אלף צפיות
בהמשך למסורת הנהדרת במסגרתה יבואני הרכב מארחים את חברי CarsForum לימי הדרכה, נפגשנו אתמול עם חטיבת מיצובישי של כלמוביל. התחלנו את היום כרגיל בשיחת הכרות עם מנהל המותג בישראל (ליאור הולצמן). אני באופן אישי כבר מכיר את סיפור ההצלחה המדהים של המותג בשלוש השנים האחרונות, כשהוא מכפיל את קצב המכירות שלו וקופץ גבוה מאוד בטבלת המסירות. לאאאוטלנדר בנזין 7 מושבים ה"פשוט" יש חלק גדול מאוד בסיפור ההצלחה הזה, לצד הספייס-סטאר והאטראז' (שלא היו חלק מהיום הזה בגופם, אך כן ברוחם). משם עברנו להרצאה טכנית קצרה בנושא ההבדלים בין מערכות ההנעה הכפולות השונות של מיצובישי. בגדול למיצובישי יש שלוש מערכות הנעה כפולות שונות - אחת "רכה" יותר ללא דיפרנציאל מרכזי שמיועדת בעיקר לכביש (בעיקר…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
השאלה תיאורטית כמובן, נניח ושכחתי אורות מצוקה מהבהבים ברכב או אורות בלם/חנייה דלוקים קבוע,באיזה מהמקרים התרוקנות המצבר תהיה מהירה יותר?
הודעה אחרונה מאת Barney, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי רכב מסוג פיג׳ו 206+ שנת 2011. עוד חודש אני צריך לחדש את הביטוח. האם שווה לי לעשות מקיף או חובה מספיק?
הודעה אחרונה מאת tomcoh, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
הרכב נקנה לפני שבוע עבר בבדיקה בקומפיוטסט, בבדיקה שאלתי בפירוש את הבוחן אם יש קצה שלדה או שלדה, נאמר לי שלא ידוע לי שהרכב עבר תאונה מקדימה והוחלפו חלקי מתלה בצד השמאלי חבר פחח העיף מבט על הרכב ורואים את התיקונים שעשו בתוך תא המנוע והוא אמר לי שזה תמוה שאין פה שלדה כי זה נראה שיש אני בכל מקרה יקח לבדיקה נוספת בשבוע הבא השאלה היא אם מה שרשמו לי בטופס בדיקה מעיד על פגיעה בשלדה- ליקויים בעל משמעות גבוהה - תיקוני תאונה בחזית, כיפופים בתא המנוע והפרדה ליקויים בעל משמעות נמוכה - תיקונים בתא המנוע, הוחלפו חלקי מרכב, גשר חזית שבור(פלסטיק), הוחלפה כנף קדמית שמאלית, פגמים בצבע, סורגי ופסי קישוט פגומים/חסר, תיקונים כללים בגוף הרכב האם אלו נתונים שמעידים על פגיעה בש…
הודעה אחרונה מאת TheBox, -
-
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
במרץ 1996 קניתי מהיבואן סוזוקי בלאנו אוטומטית 1600 סמ"ק. המחיר אז היה 65,000 ש"ח. חמש שנים ראשונות הרכב טופל במוסך המרכזי של מכשירי תנועה בת"א ומיוני 2001 (עם 55000 ק"מ) עד היום במוסך מורשה סוזוקי בהרצליה כל חצי שנה על השעון. סך הכל הגענו ל 242,000 ק"מ כשלאחרונה הוצאתי את היסטוריית הטיפולים מהמוסך ועברתי על כל מה שעלה יותר מ 100 שח ציריות - 4 פעמים דיסקיות בלם - 4 פעמים ידית דלת - 3 פעמים משאבת מים - פעמיים תושבת מנוע - פעמיים רצועת ומותח טיימינג - פעמיים רדיאטור - פעמיים. סה"כ לא רע על פני 18 שנה. בסוזוקי יודעים לבנות מכוניות שורדות.
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
ביטוח מומלץ?
מאת מנילה-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 810 צפיות
שלום, אני עומדת לפני רכישת רכב חדש, וכנראה מש בקרוב הקניה מתרחשת. זהו רכב ראשון, ואני רוצה להיות מוכנה ככל האפשר עם כל המידע לפניי. אני נהגת לא צעירה, ללא עבר של תאונות, רכב 2004 יד 2 ( כנראה..), יש מישהו או מישהי עם פוליסה שיכולים להמליץ לי עליה ( אני יודעת שזה אינדיבידואלי ותלוי בהרבה גורמים, לכן אני מבקשת המלצה אישית..) ? אם זה משנה, אני מאזור ירושלים. אז בהזדמנות זו אשמח גם להמלצה על מוסך טוב לרכב טויוטה יאריס ( שוב, בהנחה שזה מה שאקנה בסוף). תודה רבה ! שאלה ספיציפית יותר- קיבלתי הצעה לביטוח מקיף, חברת כלל, דרך האתר Wobi, 4377 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת guya72, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 604 צפיות
נסיעה של זוג הורים מקדימה ושני ילדים קטנים בכיסאות בטיחות מאחור.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 840 צפיות
הסדאן מגיע עם טמבונים בצבע הרכב לעומת זאת ה5 דלתות הנפוץ יותר מגיע עם טמבונים שחורים שזה פחות אסטטי ויפה לעין , האם קיימת סיבה מוצדקת?
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אם חתכתי מישהו בכביש ואחרי זה מכונית אחרת עצרה לידי ברמזור וממנה יצא בנאדם ששאל אותי לאן אני ממהר וטען שהוא צילם אותי חותך את אותו רכב, והוסיף שישלחו אליי דו"ח, האם זה הגיוני? הוא לא הציג עצמו כשוטר או משהו. אם זה הגיוני איזה דו"ח אני אקבל במקרה כזה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, לאבא שלי יש ראפיד מבציר אפריל 13 לה גיר DSG7 טפוטפוטפו ללא בעיות עד עכשיו (וזה מצער שאני בכלל צריך להתלהב מהעניין) אין לנו שום מסמך בו כתוב בצורה רשמית שיש לנו 5 שנים אחריות על תיבת ההילוכים, כיצד ניתן לדעת בבירור כי אכן יש 5 שנים של אחריות?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בתקווה שיתנו הנחה משמעותית על כל שאר הדגמים.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?551347-מבצע-פיג-ו-סיטרואן-הנחות-על-דגמי-פיג-ו-סיטרואן-ו-MG-מימון-מלא-ו-5-שנות-אחריות
הודעה אחרונה מאת Eliboy, -
-
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום - אשתי עשתה תאונה עם הרכב (בכל בסדר אצלה ברוך השם). הרכב הוא גולף99 נפתחו 2כריות אוויר, וכל הפרונט הלך. הרכב נגרר למוסך מטעם הביטוח, (יש ביטוח מקיף), ובעל המוסך אמר שאין מה לעשות איתו. הרכב נשלח לאיזה מגרש באזור, שם יגיע שמאי וקרוב לודאי יכריז טוטל לוסט.איך אני מתקדם מכאן? הרכב האשם בתאונה הוא זה שפגע באשתי, גם היה שוטר שתיעד הכל וגם אישר זאת. מה על חברת הביטוח לשלם? ואיך מתקדמים מכאן? וממה עלי להיזהר? תודה
הודעה אחרונה מאת Dan_Ashkenazi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-31819-%D7%94%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%A1-%D7%A9%D7%9C-%D7%90%D7%9C%D7%91%D7%A8-%D7%91%D7%93%D7%A8%D7%9A.aspx לקסוס ES מכונית מנהלים עם מנוע 2.5 על בסיס האבאלון, גדולה יותר מהקאמרי. טויוטה טונדרה- טנדר פנאי, מנוע 4 ליטר V6 עם 236 כ"ס. הונדה סיוויק קופה 2 דלתות. מנוע 1.8 143 כ"ס מחובר לתיבה רציפה. הם צריכים להביא את האבאלון, יש כמה חדשות שמסתובבות באזור ירושלים.
הודעה אחרונה מאת carom, -
-
- 28 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אתמול עמדתי בפקק בכביש 65 מצומת מגידו עד לצומת בית שאן. הסיבה לפקק תאונה ושני הנתיבים חסומים בצומת בית שאן. אני מבין את האנשים שנסעו בשוליים ופנו לכיוון בית שאן, אבל כל האנשים שעמדו בהמתנה להמשך הנסיעה בכביש 65, חלקם התנהגו ללא שום היגיון, עוד מעט אסביר למה. כל התנועה עמדה במשך שעה. לא היה לאן לנסוע, הצומת חסומה. אבל הרבה נהגים התקדמו כל פעם כמה סנטימטר בפקק כאשר אין למעשה לאן, פשוט צמצמו מרווח לרכב שמלפנים. בשביל מה? יותר מזה, רוב הנהגים עמדו במשך שעה על D ולחצו על ברקס. לא חבל על הגיר, על כאבי רגליים והדלק? מיילא מנוע עובד, אבל למה לא על P או N כדי לא לעמוד כל השעה על הברקס? מעט מאוד השכילו לכבות את המנוע ולחסוך מעט דלק, בינהם אני - במצטבר חסכתי 40 דקות…
הודעה אחרונה מאת thenewguy, -
מבצעי סוף שנה פיג'ו ו-MG
מאת Guest Arco- 2 תגובות
- 613 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?551347-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%93%D7%92%D7%9E%D7%99-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-%D7%95-MG-%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%95-5-%D7%A9%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA למי שמעוניין. דגמי פיג' הם 2008 ו-208 ידניות, MG - סופר מיני ידנית ומשפחתית אוטומטית.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
כזכור/כידוע/לידיעתכם - לפני כשנה רכשתי את רכב ההדגמה (רמת אבזור אמצעית, כלומר יש חיישנים, חלונות כהים, וכו', אבל אין גג), לאחר שהיה חודשיים בהדגמה (מתוכם שבוע אצלי ואחרי זה "השבתה" עד סגירת העסקה - יפה מצד היבואן, אגב). השעה מאוחרת, אז בקצרה, וביחס לשימושים שלי (לא לוקח את הרכב אל הקצה): + מסובבת ראשית בכל מקום ומכל מין, אני עדיין נהנה להתקרב אליה כל בוקר, ואחרי שאני יוצא ממנה - מעיף מבט נוסף. לבת שלי קוראים "עלמה", פעמיים כבר קראתי לה בטעות "אלפא" אחרי שיצאתי מהרכב... כל סיבוב זריז איתה הוא תענוג, יציבות גבוהה, זווית גלגול נמוכה. שיפור מהותי מכל מה שהיה לי קודם. הגה. יציאת מיזוג יחידה אך טובה מאחור (ולא זרם דרדלה כמו שהיה ברכביי הקודמים). מערכת סאונד סבירה…
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
אני מנסה כבר שנה למכור C4 מודל 2010 בעצמי ללא הצלחה. השוק מת. והשבוע קפצה לי המודעה הזו מלא פעמים בעת גלישה וגם בטלביזיה. לובינסקי מזכירים באותה מודעה מחיר מוזל לרכבים וגם טרייד אין במחיר מחירון. קמפיין כזה מאסיבי עולה המון - אני מכיר זאת מקרוב מתחום העיסוק שלי. הייתם חושבים שמי שמפרסם כך מגבה את הקמפיין ברצון אמיתי למכור, ולא סתם מנסה למשוך תשומת לב ולבזבז זמן ללקוחות. אז יצאתי לבדוק וחזרתי המום מהתוצאה - יש פער של 25 אלף ש"ח בין מה שהמודעה מבטיחה ומה שאולי הייתי מקבל. יש לכם כוח לפרטים - הנה זה בא... קודם כל, המספר במודעה מוביל למוקד חיצוני בו רק משאירים מספר. איש מכירות חזר אליי רק אחרי שלוש שעות. זו טעות ראשונה - יש בקניות רגע בו הקונה "חם", וכאשר הזמן חולף הוא מתקר…
הודעה אחרונה מאת vxlan, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יש צורך לרכוש ביטוח ישיר, הנהגת העיקרית היא בת 55, יש עוד בן משפחה בן 26 שינהג על הרכב לעיתים רחוקות. סוכן ביטוח אחר טוען שאם הנהג הצעיר יותר נוהג פעם בחודש צריך להכניס אותו לביטוח החובה, אך אם הוא נוהג פעם בחודש ויום אין צורך להכניסו לביטוח החובה. כלומר, ההגדרה של נהג קבע הוא נהג שנוהג בממוצע יותר מפעם אחת בכל חודש ויום. סוכן ביטוח אחר טוען שאין דבר כזה ומדובר בפעולה לא חוקית, אין כזו הגדרה כמתואר מעלה, ומספיק שהנהג הצעיר ינהג ברכב אפילו פעם אחת במספר חודשים כדי לחייב את ביטוח החובה לכלול גם אותו, אחרת מדובר בסטייה מהחוק וסכנה משמעותית. הסוגיה חשובה מכיוון שקיים פעם של כ 700 ש"ח בין האופציה להכליל או לא להכליל אצת הנהג הצעיר, והוא אכן יענה ע…
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
שאלה לגבי מכירת רכב חדש
מאת Guest Mikelt89- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רק מדגיש שאני לא מעוניין למכור, לא כעת בכל אופן, רק שואל מתוך סקרנות ועניין לעתיד.. ברשותי i10 חדשה מסוכנות, הרכב לא משועבד ורשום על שמי, שולמה מקדמה וישנם תשלומים ל- 3 שנים שבסופם תשלום נוסף במידה וארצה לקנות את הרכב ( אבל כבר קניתי...??) עד כה שולם בערך שליש מעלות הרכב, השאלה שלי היא... איך במידה ואני מוכר את הרכב מה השקלול לגבי מה אני מקבל, את המימון שלי עשיתי דרך כלמוביל, אני יודע שאני יכול להתקשר ולשאול אותם אבל אני לא רוצה, מעדיף לשאול כאלו שמבינים כאן ולא נציגה שעובדת במינימום ולא מבינה מהחיים, אז האם כשאני מוכר את הרכב אני מקבל את הסכום ששולם עליו פחות הפרש המחירון? לא מבין איך העסק הזה הולך. תודה מראש לעונים. נ.ב- בקרוב העלה תמונות של הרכב עם מדבקות הפ…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, למישהו יש מושג אם יש איזה דרך קלה להשיג מבחן לרכב מסויים משנת 94? (למשל כתבה ממגזין אוטו. היה בכלל עוד מגזינים?) (כנ"ל לגבי הקטלוגים הרשמיים של היבואן בישראל) תודה.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -