Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מכירת רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק מדגיש שאני לא מעוניין למכור, לא כעת בכל אופן, רק שואל מתוך סקרנות ועניין לעתיד..

ברשותי i10 חדשה מסוכנות, הרכב לא משועבד ורשום על שמי, שולמה מקדמה וישנם תשלומים ל- 3 שנים שבסופם תשלום נוסף במידה וארצה לקנות את הרכב ( אבל כבר קניתי...??) עד כה שולם בערך שליש מעלות הרכב, השאלה שלי היא... איך במידה ואני מוכר את הרכב מה השקלול לגבי מה אני מקבל, את המימון שלי עשיתי דרך כלמוביל, אני יודע שאני יכול להתקשר ולשאול אותם אבל אני לא רוצה, מעדיף לשאול כאלו שמבינים כאן ולא נציגה שעובדת במינימום ולא מבינה מהחיים, אז האם כשאני מוכר את הרכב אני מקבל את הסכום ששולם עליו פחות הפרש המחירון? לא מבין איך העסק הזה הולך. תודה מראש לעונים.

נ.ב- בקרוב העלה תמונות של הרכב עם מדבקות הפורום, אשים אותם על מס הרכב מאחורה כי שמעתי שזה מוסיף כ״ס. :)

פורסם

השאלה שלך לא ברורה כלל וכלל,

לרכב יש מחיר מחירון, מה זה משנה אם רכשת אותו במימון דרך כלמוביל?

ומה הקשר ל"נציגה שעובדת במינימום ולא מבינה מהחיים"?

צורת התבטאות מגעילה ולא נחוצה.

פורסם
גם אני הזמנתי לפני יומיים, כמה זמן חיכית לקבל את האוטו?

זה היה פחות משבועיים, הבטיחו לי אותו לפני החגים (ראש השנה בזמנו, וכך היה.)

השאלה שלך לא ברורה כלל וכלל,

לרכב יש מחיר מחירון, מה זה משנה אם רכשת אותו במימון דרך כלמוביל?

ומה הקשר ל"נציגה שעובדת במינימום ולא מבינה מהחיים"?

צורת התבטאות מגעילה ולא נחוצה.

אני מבין שיש לו מחיר מחירון, שאלה במידה ואני מוכר אותו מה החלק שאני מקבל מאותו מחיר מחירון?

ואם קיבלת מימון הרכב משועבד זה שהוא רשום על שמך לא מעיד אחרת. על מה חתמת שמת לב?

לא...:) אבל אני יודע שהרכב שלי ורשום על שמי.

פורסם

אני מבין שיש לו מחיר מחירון, שאלה במידה ואני מוכר אותו מה החלק שאני מקבל מאותו מחיר מחירון?

אתה מקבל את שווי המחירון פחות הסכום שאתה חייב להם במסגרת המימון.

נניח והרכב עלה 100, שמת מקדמה 40, נשאר לך לשלם להם 60.

אחרי שנה שילמת בתשלומים כל חודש סכום כולל של 10 ובשלב המכירה הרכב שווה 80.

משמע אתה חייב להם עוד 50 ולכן ישאר לך רק 30 מהמכירה.

כמובן שזה רק דוגמא.

פורסם

א) במעמד המכירה אתה מקבל תמורת הרכב את הסכום שעליו סיכמת עם הקונה.

ב) במידה והרכב משועבד (צריך להיות רשום ברישיון), תצטרך להחזיר לגורם שאליו הרכב משועבד (בנק/חברת מימון) את הסכום שנשאר לך לשלם להם בתמורה להסרת שיעבוד, ואז יישאר לך בידיים סכום שקיבלת מהקונה מינוס מה שהחזרת לבנק/חברת מימון.

ג) במידה והרכב לא משועבד, אתה יכול לבחור או להחזיר את יתרת ההלוואה, או להמשיך לשלם את תשלומי החזר הלוואה ולהישאר עם המזומן ביד, ולבזבז אותו כאוות נפשך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה על התגובות, זה קצת כמו שחשבתי (מתוך הגיון לגמרי) כלומר אם הרכב במחירון היום שווה 55K ועד כה שילמתי עליו 23K לערך, נניח ומכרתי במחירון אני מוריד ממנו את מה שאני חייב להם ( בסביבות 40K) יוצא שאני נשאר עם 55-40= 15K לערך, או לוקחים נוסחא יותר פשוטה, לוקחים את מה ששילמת על הרכב עד כה ומורידים ממנו את הפרש המחירון לעומת מחיר הקנייה (23-8=15K) ומגיעים לאותה תוצאה.

הבנתי, תודה.

פורסם

לא משנה כמה עלה לך. לא משנה כמה שילמת עד כה.

מחיר המכירה שלך לקונה המאושר פחות החוב שלך לכלמוביל זה מה שנשאר לך ביד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...