Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה כבר שנה למכור C4 מודל 2010 בעצמי ללא הצלחה. השוק מת. והשבוע קפצה לי המודעה הזו מלא פעמים בעת גלישה וגם בטלביזיה. לובינסקי מזכירים באותה מודעה מחיר מוזל לרכבים וגם טרייד אין במחיר מחירון. קמפיין כזה מאסיבי עולה המון - אני מכיר זאת מקרוב מתחום העיסוק שלי. הייתם חושבים שמי שמפרסם כך מגבה את הקמפיין ברצון אמיתי למכור, ולא סתם מנסה למשוך תשומת לב ולבזבז זמן ללקוחות. אז יצאתי לבדוק וחזרתי המום מהתוצאה - יש פער של 25 אלף ש"ח בין מה שהמודעה מבטיחה ומה שאולי הייתי מקבל.

יש לכם כוח לפרטים - הנה זה בא... קודם כל, המספר במודעה מוביל למוקד חיצוני בו רק משאירים מספר. איש מכירות חזר אליי רק אחרי שלוש שעות. זו טעות ראשונה - יש בקניות רגע בו הקונה "חם", וכאשר הזמן חולף הוא מתקרר ו/או מפתח סנטימנט שלילי. ביקשתי בשיחה לקבל פרטים על תקנון הטרייד אין המוזכר במודעה, אבל הוא לא הסכים ודרש ממני פרטים על הרכב שלי ומה אני רוצה לקנות, והבטיח לחזור עם הצעה. חלפו עוד יומיים בהם אני מחליף איתו סמסים והוא ממשיך להתחמק. אז התלוננתי במוקד, והוא חזר אחרי כמה דקות עם סיפורים שהטלפון שלי מנותק, הוא עסוק עם מבול הקונים (פחחח), בלה בלה.

הוא אמר שאין כפל מבצעים, כלומר כדי לקבל טרייד אין בכלל אני צריך לשלם מחירון מלא. בניגוד גמור למודעה המטעה פה למטה. הוא אמר "זה ברור, ואף אחד לא נותן גם הנחה וגם טרייד אין", אבל לי היה בעיקר ברור שמנסים להטעות במודעה (וכן יש עכשיו מבצע גם וגם על פאסאט). ועכשיו למכה האמיתית - הוא אמר שהמחירון 60 ואני אקבל 42. תכלס זה לקבל 35 כי הרכב שרציתי נמכר לכוווולם בהנחה של 7. שאלתי אם זו בדיחה, והוא ענה שככה מוכרים היום C4. שוב טפשות - אתה מנסה למכור למישהו סיטרואן חדשה ומודיע לו שאין שוק לסיטרואן. נו, באמת.

יש לציין שהתירוץ שלהם למחיר הנמוך הוא שנסעתי יותר מ- 100 אלף ק"מ. מנהל ששוחח איתי אחר כך אמר שאחרת הייתי מקבל מחירון. העניין הוא שיש לי רק 111 אלף שלפי לוי יצחק לא שווים "קנס", אז ברור שזה חירטוט. וחוצמזה, איש המכירות הזה לא זוכר שהייתי אצלו לפני שנה עם 90 אלף ק"מ וגם אז הוא טען שאין שוק ושנסעתי יותר מדי.

עוד פרט קטן ופיקנטי - את הרכבים קולטים בטרייד אין לובינסקי. באתר שלהם יש אינסוף C4 למכירה, עם 120 אלף ק"מ וצפונה מהדגם הפשוט משלי, ולכולם מוצמד "מחיר מחירון" של 66 אלף. שאלתי את איש המכירות למה הם מציגים 66 לדגם נחות כשהם מוכרים ואילו לי רוצים לתת 42 "במקום 60". אז הוא היתמם שהוא לא יודע במה מדובר ואני הזכרתי לו שבסוכנות בה עובד יש גם טרייד אין. אז הוא אמר "אתה בא לדון איתי במשקעים או לקנות רכב"?

lubinski.jpg

פורסם

אין שום פרסומת, ושום לרסום שהמטרה שלו איננה יצירת רווח נוסף, ככה זה עובד.

לא מספיק להם הרווח שהם עושים בזמן שאתה קונה מהם רכב הם רוצים גם להקוויח על הרכב שלך (לקנות בזול ולמכור עם רווח), הם לא שונים מסוחרי רכב קטנים.

ושלא יהיו טעיות לרגע, היא לי בדיוק את אותו הסיפור עם חברה אחרת.

SCANSPEAK

פורסם

פספסתי. למה בעצם אתה לא מצליח למכור?

אם חשוב לך למכור, תבדוק בכמה מוכרים אנשים אחרים שמוכרים רכבים כמו שלך - דהיינו מודל 2010 עם 110 אלף ק"מ - תסתכל מי הכי זול ומזה תוריד 1000-2000 ש"ח. אני מבטיח לך שתקבל טלפונים.

אם המחירון הוא 60 אלף ואתה תמכור ב-45 אלף, זה עדיין 10 אלף יותר ממה שהציעו לך בטרייד אין.

אגב - אני קניתי לנצ'יה אפסילון בת 3 ב-15 אלף ש"ח פחות מהמחירון. זה המצב היום, שוק של קונים. כל עוד אתה מתמקח היטב ברגע הקניה, תוכל לגלגל הלאה את ההנחה גם למי שיקנה ממך את הרכב.

פורסם

זה מעצבן מאוד. אין איזה חוק להגנת הצרכן שמחייב אותם לפרסם את התקנון באתר או משהו?

כמו שאמרו פה זאת התנהגות שמתאימה ל"סוחרים קטנים". בטרייד יבואן שמפרסם "קונים ממך במחיר מחירון", אני מצפה למשהו סטייל "קונים ממך לפי לוי יצחק משוקלל, ואתה קונה את החדש לפי מחירון שורה". אתה אומר אפילו את זה לא נתנו לך, שלא לדבר על "גם וגם", שאמרת שכבר התקיים בכמה מקרים.

בתכל'ס, ברור לי שהתקנון מגן עליהם מספיק בכל מקרה, אבל מרגיז שאדם שרוצה לקרוא את התנאים לפני שהוא שוקל פנייה למכירות, לא יכול.

כמו שאמרת, לא נראה שזה משפיע עליהם יותר מידי. אם היו רוצים להיות יותר אטרקטיבים, היו יכולים.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אני לא חושב שאתה צריך להיות כל כך מופתע. קנית רכב בלי שוק. הק"מ בהחלט גבוה. רכב כזה נמכר בלובינסקי בסביבות ה 40, והם עוד צריכים לתת אחריות.

מבחינתם עדיף שתמכור בחוץ. בייחוד שאפשר למצוא כאלו מליסינג עם ק"מ נמוך יותר במחיר טוב.

פורסם

למיטב זכרוני מסופ״ש עם הרכב בזמנו, הוא לא היה כל כך גרוע ואפילו חביב (גיר קצת פחות). מה הסיבה לשוק כזה? הליסינג?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פות"ש, תקן אותי אם אני טועה, או שמישהו אחר יתקן אותי.

אני לא מבין איפה ראית ולמה ציפית לקבל מחיר מוזל על הרכב שתיקח, ובו בזמן לקבל מחירון מלא על הרכב שתיתן.

איפה במודעה הזו ראית את הפרט הזה?

סה"כ אני רואה שרשום "טרייד אין במחיר מחירון".

הפירוש- אתה מחליף רכבים עם החברה, ומוסיף את ההפרש שבין המחירונים.

המחירים שהם רושמים ומפרסמים, הם לקנייה במזומן מן הסתם. הגיוני מאוד. ואצל כולם זה יהיה כך.

אז לגבי העניין הזה, אני ממש לא מבין איפה הבעיה.

כשהנציג טען "זה ברור, ואף אחד לא נותן גם הנחה וגם טרייד אין", הוא צודק בהחלט!

מה שכן בעייתי זו העובדה שאתה אומר שגם מחירון מול מחירון הם לא מוכנים לתת לך. פה ההטעייה.

כי ברגע שהם מפרסמים טרייד אין במחיר מחירון, זה בוודאות אומר- מחירון מול מחירון.

לכן, מבחינה כספית, באופן די גורף, תהיה עדיפות למכור את הרכב באופן פרטי, ולרכוש רכב במזומן.

בהצלחה במכירת הרכב שלך :)

פורסם

עזוב מה הוא ציפה או לא ציפה. מדובר באדם שניסה למכור משפחתית 2010 שנה שלמה ולא מצליח. בשורה התחתונה, אם היה לו תקנון זמין, הוא לא היה מבזבז עליהם זמן, ולא צריך לעבור כזה יחס מהנציג.

מה שכן, למי שמחפש C4 יד2 - לגזור, לשמור, ולהראות למוכרים כמה נותנים בטרייד יבואן עבור רכב 2010 בתת-דגם טוב יותר מגרסת הבסיס, שנסע 111K ק"מ. 35K שח! לא במזומן, בטרייד על חדש! (אחרי שקלול "הנחת כל דכפין").

לשם השוואה, לפני חצי שנה קיבלתי הצעה מאלבר לכסף מזומן עבור משפחתית גדולה ("מנהלים") יפנית 2003, מבעלות מקורית השכרה (דגם בסיס) ושעשתה מעל 190K ק"מ. ההצעה נראתה לי גרועה ובסוף מכרתי לבד לפרטי בעשרות אחוזים יותר, אבל יחסית למה שטרייד יבואן הציע פה על רכב שהוא מייבא? הלם!

פות"ש, יש לך נסיון של שנה בשוק הפרטי + עדות מקור ראשון לאיך היבואן עצמו רואה את השוק של הרכב. אם אתה חייב למכור - תתגמש. לא חייב - תישאר עם הרכב.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

שמע, אני לא רוצה לבאס אותך, אבל אם אתה מנסה למכור במשך שנה - כנראה שכדאי לך לקחת את העסקה של הטריידאין. הרי זה לא כאילו מחר מישהו יחליט שהוא רוצה לקנות c4 לפי מחירון לוי יצחק. כל חודש שעובר אתה מפסיד עוד כסף.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אין שום פרסומת, ושום לרסום שהמטרה שלו איננה יצירת רווח נוסף, ככה זה עובד.

לא מספיק להם הרווח שהם עושים בזמן שאתה קונה מהם רכב הם רוצים גם להקוויח על הרכב שלך (לקנות בזול ולמכור עם רווח), הם לא שונים מסוחרי רכב קטנים.

ושלא יהיו טעיות לרגע, היא לי בדיוק את אותו הסיפור עם חברה אחרת.

+1

למרות שאני מבין את התסכול שהצטבר אצל פותח השרשור שנובע בעיקר מהשירות המחורבן של לובינסקי,הפעם הוא מקטין ראש,אף יבואן לא יקח את הרכב הישן במחיר מחירון ועוד יתן 7000ש"ח על החדש,זאת עובדה,לצערי ככה זה בארץ.

פורסם
למיטב זכרוני מסופ״ש עם הרכב בזמנו, הוא לא היה כל כך גרוע ואפילו חביב (גיר קצת פחות). מה הסיבה לשוק כזה? הליסינג?

הסמל בחזית+ שוק של קונים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כנראה שאינכם יודעים לקרוא מודעות

אדון לובינסקי מבטיח לרכב שתרכוש ממנו במבצע

5 שנים אחריות, 100% מימון , וכאשר תבוא לרכוש ממנו רכב חדש בעוד X שנים טרייד אין במחיר המחירון על הרכב שרכשת היום!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שוב, טרייד אין במחיר המחירון על הרכב שרכשת כיום - ז"א מחירון מינוס 10% (הנחה אוטומטית לטרייד אין, מובנית בתוך מחירון לוי יצחק) + איבוד ההנחה שאתה מקבל עם קצת מיקוח.

אין ארוחות חינם!

עדיף בהחלט למכור תמיד בשוק הפרטי, גם אם הוא ממש מחורבן כרגע. קונים בזול, מוכרים בזול - אבל בלי לאבד את המכנסיים בדרך.

• תוכן חדש...