Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם חתכתי מישהו בכביש ואחרי זה מכונית אחרת עצרה לידי ברמזור וממנה יצא בנאדם ששאל אותי לאן אני ממהר וטען שהוא צילם אותי חותך את אותו רכב, והוסיף שישלחו אליי דו"ח, האם זה הגיוני? הוא לא הציג עצמו כשוטר או משהו. אם זה הגיוני איזה דו"ח אני אקבל במקרה כזה?

תודה מראש

פורסם

אל תתפלא אם תקבל דו"ח על סמך תמונה מצולמת של אזרח.

אבל סבירות נמוכה, שאזרח יטריח עצמו לתחנת משטרה .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ברגע שאזרח מגיע לתחנת המשטרה עם מס' הרישוי שלך ומגיש כנגדך תלונה - אתה בבעיה, וכן זה יכול לקרות בתנאי שהאזרח כ"כ התעצבן על מה שעשית, עד כדי כך שהוא נסע לתחנה.

אם בנוסף הוא צילם אותך - ובעידן המצלמות במכוניות זה מאוד הגיוני, אז תקבל דו"ח בהתאם לעבירה המצולמת בלי עיכובים מיותרים של חקירות ממושכות.

אם האזרח העלה את הוידאו לאינטרנט ללא תלונה - לא יעשו כלום.

פורסם

במקרים של חשד לעבירות תנועה המוגדרות כחמורות - המשטרה מפיקה דוח לנהג ע"ס תלונת אזרח.

האם יש חשד לעבירה חמורה ? תלוי באופן בו מתוארת הסיטואציה. לכאורה - כן (סטייה מנתיב/ קיפוח זכות שימוש וכו')

פורסם

אולי עדיף למשטרה לתת מתנה לכל הנהגים מצלמות דרך במקום להשקיע במצלמות מהירות ... מספר הדוחות יכול להיות הרבה יותר גדול.

פורסם

בניגוד לכמה גיבורים כאן, המציאות שונה בהרבה ותתפלל שהאיש לא יגיש נגדך תלונה מתועדת. אם במשטרה יראו בצילום שאכן נעשתה עבירה (החל מעבירה פעוטה כמו מעבר בין נתיבים וכלה בעבירת ביריונות כמו קיפוח זכות) וניתן לזהות את מספר הרכב, ישלחו לך דו"ח בלי להסס.

פורסם

אם לדייק אז אם הוא יילך למשטרה ויתעקש יש סיכוי שישלחו לך דו"ח או אפילו כתב אישום. בכל מקרה זה אמור לקרות רק אחרי שיזמנו אותך לחקירה.

פורסם

הלוואי שהאזרח היה יכול להעביר את הצילום למשטרה והיית מקבל דוח אם באמת ביצעת עבירת תנועה, אבל לצערי כנראה שלא תקבל שום דוח

פורסם

זה נקראה "דו"ח עדות". אם יש הוכחת עבירה מצולמת - שולחים דו"ח לבעל הרכב בלי הרבה דיבורים. אם אין - המשטרה מעדיפה להמנע ממתן דו"ח עדות.

• תוכן חדש...