Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

5 שנים אחריות על DSG - רק בעל פה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאבא שלי יש ראפיד מבציר אפריל 13 לה גיר DSG7 טפוטפוטפו ללא בעיות עד עכשיו (וזה מצער שאני בכלל צריך להתלהב מהעניין)

אין לנו שום מסמך בו כתוב בצורה רשמית שיש לנו 5 שנים אחריות על תיבת ההילוכים, כיצד ניתן לדעת בבירור כי אכן יש 5 שנים של אחריות?

פורסם
אין מסמך,אין אחריות,פשוט מאד.

יש לך אחריות רגילה על כל הרכב,כולל הגיר.

בתום שנתיים אין לי אחריות על הגיר? אז מה כל הדיבורים על ה5 שנים?

פורסם

תקופה קצרה שצ'מפיון התנהגו כמו בני אדם ואז הם נזכרו שהלקוח הוא שבויי שלהם.

היבואן קיבל החלטה שהגיר שהגיעה אחריי התקולים משופר ולכן ביטל את האחריות המורחבת.

תקווה שזה המצב אצלך,למרות שאנשים עדיין מדווחים על גירים בעייתיים מדי פעם.

פורסם

בתור בעלים של DSG חקרתי את הנושא לעומק ורק מוכניות שנמכרו לאחר ינואר 2014 עם גיר DSG7 חזרו לתקופת האחריות הרגילה, אני יודע בוודאות שהרכב שלי נכלל ב5 שנים אחריות, השאלה היא איך אני משיג מסמך רשמי לכף.

פורסם
אין מסמך,אין אחריות,פשוט מאד.

יש לך אחריות רגילה על כל הרכב,כולל הגיר.

לא נכון, ועוד פעם לא נכון.

הרכב שלי משנת 2010. אין לי שום מסמךכתוב לגבי האחריות המורחבת.

באפריל 2012 הוחלפו לי המצמדים באחריות.

השבוע התקשרתי למוסך כי הרגשתי רעידה בתחילת הנסיעה. בעל המוסך שאל מאיזו שנה הרכב. כשאמרתי מ-2010, הוא אמר לי לשים לב אם התופעה חוזרת שוב, אבל לבוא לפני תום 5 שנים.

פורסם
לא נכון, ועוד פעם לא נכון.

הרכב שלי משנת 2010. אין לי שום מסמךכתוב לגבי האחריות המורחבת.

באפריל 2012 הוחלפו לי המצמדים באחריות.

השבוע התקשרתי למוסך כי הרגשתי רעידה בתחילת הנסיעה. בעל המוסך שאל מאיזו שנה הרכב. כשאמרתי מ-2010, הוא אמר לי לשים לב אם התופעה חוזרת שוב, אבל לבוא לפני תום 5 שנים.

אני לא הייתי רוצה להיות תלוי ברצון הטוב של המוסכניק,באותה המידה הוא היה יכול להיות עצבני באותו היום ולהגיד לך ללכת לחפש.

אם אין בכתוב זה לא שווה כלום.

פורסם

אין סיבה לדאגה,

כאשר מגיעים למוסך, פותחים את נתוני הרכב במחשב ומייד מופיע מה תאריך עלייה לכביש וכמה זמן נשארה אחריות על הגיר.

סתם מתוך סקרנות הגעתי לטיפול ראשון עם האוקטביה שלי וביקשתי לראות אם באמת ישנה אחריות של 5 שנים על הגיר, ובאמת היה רשום שנשארו לי עוד 4 שנות אחריות.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
אני לא הייתי רוצה להיות תלוי ברצון הטוב של המוסכניק,באותה המידה הוא היה יכול להיות עצבני באותו היום ולהגיד לך ללכת לחפש.

אם אין בכתוב זה לא שווה כלום.

כתבת שטות בהודעה הראשונה שלך בשרשור (שים לב, מתן ייעוץ לא מבוסס זו עבירה על חוקי הפורום), כי עובדה שיש כיסוי גם אם הלקוח לא קיבל משהו בכתב, כמו שענו לך. אתה לא צריך לרוץ עם אותו כיוון גם בהמשך. אפשר פשוט להודות שטעית ואין לך מושג על מה אתה שח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בזמנו, התקשרתי לשירות הלקוחות של צ'מפיון והם פיקססו לי מסמך קצר, לפיו, לרכב שלי ניתנת אחריות של חמש שנים על הגיר.

הרכב נרכש ב-3.2011.

מציע לך להתקשר לשירות הלקוחות של צ'מפיון ולבדוק את זה.

כך עושה לקוח חכם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...