Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיף לקרוא. מאחל לך שתמשיך להנות ממנה!

אגב, אני רואה שטרם בוצעו אצלך עדכוני תוכנה. מה יהיה איתך תגיד לי?! ואני בכלל לא מזכיר כאן TMC...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
כתבתי לך פעם, זה לגמרי הרכב בשבילך.

מכיוון שבין כה וכה אתה לא נוהג ספורטיבי, יכולת להסתפק בגולף עם 160 כ"ס במקום ה-GTI, ולא להרגיש את ההבדל.

אבל עם האלפא אתה מקבל רכב שבכל זאת יש לו ערך עיצובי מוסף, ויבואן שנותן לך צומי (שזה מאוד משמעותי לך)

זה בול עליך.

אל תחפש סתם תירוצים להחליף.

זה לא שצפוף לך מאחורה...

מסכים. ה- 160, לו היתה נמכרת היום, היתה בהחלט מועמדת טובה (למעט ה- DSG7 שלא יודע איך הייתי מתגבר עליו), בין היתר כי היתה גם "מפוארת" יחסית (גג, אלקנטרה בהיר, צג וכו' - שאז, ולמעשה גם היום, לא טריווילאים ברכבים האלה). רק חסר להן, לכולן, הצליל של התלתן החדשה... אבל כאמור זה לא בתקציב.

לכאורה, לאון 1.8 מועמדת, אבל וילון הגג לא אטום, עיצוב הפנים נוראי, והאלקנטרה שחור מדכא. לכן היא לא מציעה לי שדרוג אמיתי (בטח לא באלמנט הנהיגה) מהקיים. בסוף פשוט נקנה לאשתי גולף ;-)

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• אחראי פורום
פורסם

יפה. עשית טוויסט לא טרוויאלי כמי שמאוד אוהב וואגיות ואני שמח בשבילך שאלה הם הרשמים אחרי שנה.

ענייני האבזור תמוהים. אפילו בבראבו של אשתי יש יותר, בדיוק את הדברים שציינת לרעה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

bar תודה על הסקירה,תמשיך להנות מהרכב.

גם אני מעולם לא נתקלתי בבעיית תדלוק,יכול להיות שהבעיה שנתקלו בה היתה ספציפית לרכב המוזכר.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סיקור מעניין. נהניתי לקרוא.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

בר, שמח שאתה נהנה. בהחלט מדובר ברכב מיוחד בעל עיצוב מדהים. נהניתי לקרוא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• אחראי פורום
פורסם

הבן אדם בסה״כ לא אוהב את הפרונט, אל תעלבו.

גם אני חושב שזו אחת מהנקודות החלשות ברכב וחבל, כי כל השאר לטעמי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
נורת האזהרה התחילה לצפצף ולהתריע על מצמד שהתחמם

פותח השרשור לא נתקל בבעיה כזו.

הגיר לא יתקלקל, עם מה תתעסק?

גם הבעיה בגיר של יצרנים אחרים לא מופיעה בכל הרכבים.

פורסם

הבעיה בגיר היא בד"כ תוצאה של זחילה ב"חצי קלאצ'", הרובוט כנראה לא ניחן בתחכום מספיק בנקודה הזו. אני מניח שנהג מנוסה שמבין את פעולת הקלאצ' יוכל להתגבר על זה בתפעול נכון. אני יכול להבין שבנסיעת מבחן, נהג שפעם ראשונה על הגיר הזה יכול לגרום לתקלה. זו לא נקודת זכות לגיר, אבל מניח שיש WORKAROUND.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לכל בעלי ה-TCT, מומלץ להעביר למצב ידני בזחילה בפקק (זה נכון גם לבעלי ה-SELESPEED).

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...