Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנטית למערכות מידע ואשמח לקבל את עזרתכם במענה ל סקר קצר בנושא של מכוניות אוטונומיות (ללא נהג)

https://docs.google.com/…/1BnpX0vnGcp-Z0rY8lKUNYH…/viewform…

תודה רבה על שיתוף הפעולה בתקווה שיהיה..

safe_image.php?d=AQCsB6BNV_Cgf67B&w=158&h=158&url=https%3A%2F%2Fssl.gstatic.com%2Fdocs%2Fforms%2Fsocial%2Fsocial-forms.png&cfs=1&upscale=1

רכב אוטונומי- "רכב ללא נהג" של Google

שמי יאנה לוקשיק, סטודנטית שנה ב' לתואר בניהול מערכות מידע. כחלק מהכנת סמינר בנושא "מכוניות אוטונומיות" הנני עורכת מחקר בנושא. אחד מחלקי המחקר שאלון הפונה לאוכלוסייה בגילאים שונים...

DOCS.GOOGLE.COM

פורסם (נערך)

רכב אוטונומי כניראה יפחית משמעותית את ההורגים בתאונות הדרכים,אבל יש כאלה שאוהבים לנהוג בעצמם.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי שמח לכזו, לנסיעה לעבודה ובחזרה, ככה אפשר להנות מעוד שעת שינה. לפאן מחזיקים במשהו קיצוני יחסית לערבים וסופ"שים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מילאתי.

בהרבה מובנים היתה לי תחושה שמדברים על אישתי כשהיא נוהגת...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני חושב שהתשובות בשאלון בפורום הזה יהיו מאוד מוטות יחסית לפלחי אוכלוסיה לא חובבי רכב ונהיגה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

שימו לב לעניין האבטחה של זה. כל העניין נשלט מהרשת וזה יכול להיות אחלה מטרה לארגוני סייבר-טרור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הטרוריסט אכן יהיה הנהג, רק שהוא ינהג ברכב שלך מהלפטופ שלו במקום אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני מעדיף שהטרוריסט יהיה הנהג כאשר הוא מבצע פיגוע. זה מגדיל את הסיכויים להשמדת הטרוריסט. :-D

אז הוא ינהג ואז יבצע פיגוע. האירועים האחרונים בירושלים הוכיחו שאפשר גם וגם.

ואם הרכב שלך נשלט מרחוק, אתה גם תהיה אשם בביצוע המעשה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נושא האבטחה מעניין, אך אם ניתן לדבר שיקול מרכזי אזי צריך גם להתנתק מרשת החשמל ומהאינטרנט ואת כל הכסף מהגרוש הראשון לשים מתחת לבלטה (אם תסתכלו בהפקדות לתוכניות חיסכון תראו שמה שמחייב זה רק רישומי הבנק ולא הניירת שיש לכם בבית).

פורסם

מאמין שאם יהיה לך אישור מהבנק בכתב שיש לך X ש"ח בחשבון יעזור

גם לא מן הנמנע שלא יימחקו כל רישומי הבנק

ואני מה איכפת לי

אני במינוס אז שיימחק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

איך מצליחים תמיד כאן בפורום להסיט כל שרשור למחוזות אחרים

תענוג