Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר לקח רכב לבדיקה, כמובן שילם עליה מכיסו. יצא מה שיצא, הוא והמוכר לא הגיעו להסכמה לגבי המחיר ולא היתה עסקה. בקיצור, המוכר ביקש ממנו את טופס הבדיקה או צילום שלו.

מה דעתכם? הייתם נותנים?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא שיש לך מה לעשות אתו.

מצד שני מדובר על מסמך שעלה לך כסף.

אם בעל הרכב מוכן להשתתף בעלות הבדיקה בצורה חלקית הייתי משאיר לו את הטופס, אחרת מעיף לגריסה, פרנציפ.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שילמת על הבדיקה למעט,או שישלם לך את הבדיקה או שתזרוק אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שכתבו - שהמוכר ישתתף בחלק מעלות הבדיקה.

לחבר שלך - הכסף כבר יצא - כלומר כל מה שיקבל זה רווח נקי בשבילו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה היה הפער במחיר בין הקונה למוכר?למה העסקה לא יצאה לפועל???

בעיקרון הבדיקה היא רכושו של הקונה וזה עלה לו כסף,בחינם לא היתי נותן חד משמעית,לפחות חצי וגם זה לא מספיק.

פורסם

תורת המשחקים: מצד אחד גם לקבל שקל על הטופס זה עדיף על כלום וגריסתו לאחר מכן, מצד שני גם לפראייריות יש גבול ובעבור שקל כבר בטוח שתרגיש לא טוב לתת אותו - אז איפה עובר קו המינימום? בחמישים ש"ח? מאה ש"ח? חצי בדיקה? שכל אחד יעשה את החשבון לעצמו עד כמה הוא מוכן לוותר ולהתפשר עם אדם שככל הנראה עצבן אותו ולכן לא הצליח לסגור אתו עסקה.

פורסם

dts,

הבדיקה אינה שייכת בהכרח לרוכש הרכב, היא שייכת למי ששילם בעבורה בין אם רוכש הרכב או מוכרו, או שניהם יחד במידה והתחלקו בעלותה.

מכאן והלאה, כפי שדורקי כתב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מה??? רווח נקי?! מסמך שעלה כסף?! מעיף לגריסה פרנציפ?!

למה? מה תעשו עם הטופס? מה יעזור לכם לשמור אותו? מה, תמסגרו אותו על הקיר?

אותו בנאדם גם ככה כבר החליט לא לקנות את האוטו, אז מה אכפת לו? שיתן את הטופס למוכר, שלפחות מישהו יהנה ממנו.

אני יודע שאני אובר (UBER) אופטימי כרגע, אבל אפילו אם אותו טופס ישכנע בעתיד לפחות עוד רוכש פוטנציאלי לא לשלם את הסכום המופרך שדורשים עבור בדיקה, אולי המכונים יתעשתו ויפסיקו לגבות כאלה סכומים מטורפים בשלב כזה או אחר.

בעעע. העיקר לא "לצאת פראיירים".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אותו בנאדם גם ככה כבר החליט לא לקנות את האוטו, אז מה אכפת לו? שיתן את הטופס למוכר, שלפחות מישהו יהנה ממנו.

אני יודע שאני אובר (UBER) אופטימי כרגע, אבל אפילו אם אותו טופס ישכנע בעתיד לפחות עוד רוכש פוטנציאלי לא לשלם את הסכום המופרך שדורשים עבור בדיקה, אולי המכונים יתעשתו ויפסיקו לגבות כאלה סכומים מטורפים בשלב כזה או אחר.

אם הבעלים לא התגמש עם הקונה,שאם הגיע לשלב הבדיקה מאמין כבר סיכמנו ביניהם מה יהיה אם יהיו תקלות,אין סיבה עכשיו להיות נחמד איתו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אז איפה עובר קו המינימום? בחמישים ש"ח? מאה ש"ח? חצי בדיקה? שכל אחד יעשה את החשבון לעצמו עד כמה הוא מוכן לוותר ולהתפשר עם אדם שככל הנראה עצבן אותו ולכן לא הצליח לסגור אתו עסקה.

שאלה טובה, ושאלה טובה לא פחות היא מה מכריע את הכף - עיקרון "הפרינציפ" או ההכרה בכך שאין לך בעצם מה לעשות עם הטופס.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אני דוגל בפרינציפ,ביזבזת זמן,כסף,למה להיות פראייר?

פורסם

+ מליארד.

היינו נראים הרבה יותר טוב כחברה אם כולם היו מסתכלים כמוך.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...