Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לארג' כמו שאני רקדנית בלט

לקונה הדו"ח שווה לעשות ממנו טיארה

וגם למוכר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין מי כאן רכש רכב וסגר עם המוכר שיוריד לו במחיר אחרי בדיקה או בתנאים להשתפות בעלות בדיקה ?

מי כאן מכר רכב והבטיח להוריד במחיר על מה שימצאו בבדיקה ?

פורסם

ברכב האחרון שמכרנו הצעתי לבן אדם לקחת לבדיקה על חשבונו בלבד,אם ימצאו משהו קריטי (תקלה מכנית וכדומה) שדורשת תיקון ולא עוד שריטה על הפגוש אז אנחנו נתקן לו או נתקזז על המחיר מול הצעת מחיר מוסדרת של מוסך היבואן.

בסוף הבן אדם קנה ללא בדיקה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מעניין מי כאן רכש רכב וסגר עם המוכר שיוריד לו במחיר אחרי בדיקה או בתנאים להשתפות בעלות בדיקה ?

זה גם נשמע לי קצת תיאורטי.

אולי ברכב ממש חדש זה קורה.

כשאני קונה או מוכר אז אני מגשש לראות שיש כיוון כללי להצליח לגשר על הפערים ואז הולכים לבדיקה. אחרי הבדיקה ממשיכים את המו"מ.

פורסם
- אלף.

אין סיבה לצאת לארג' עם משהו שביאס אותך. אם כבר שילמת על הבדיקה ולא הסתדר, תו לו את הטופס תמורת חצי מהעלות, הרי הוא צריך את הטופס למכירה לקונה הפוטנציאלי הבא. שניכם תהיו מרוצים, אתה כי קיבלת כסף על נייר שלא שווה כלום והמוכר כי הוא קיבל טופס בדיקה בחצי מחיר.

אני בעד להיות לארג' באופן כללי, מאמין ב "שלח לחמך על פני המיים..." ,אבל לא עם משהו שמנצל אותי.

מי אמר שהמוכר ביאס את פותח השרשור? ברור שמאכזב לקחת רכב לבדיקה ולא לקנות. אבל בהרבה מקרים זה יכול לקרות בלי שהמוכר עשה משהו בעייתי.

ושוב - ברמה הכלכלית בלבד - למוכר הטופס הזה שווה מעט מאוד. בטח לא חצי מעלות הבדיקה.

כשאני קיבלתי טופס כזה לרכב שמכרתי זה היה נחמד שיש לי את זה להראות לקונים הפוטנציאליים. אבל זה כאמור עלול להדליק נורות אדומות ואף אחד לא יראה בזה כתחליף לבדיקה. רק קונה אחר שלא התכוון כלל לקחת לבדיקה יראה בזה אינדיקציה למשהו.

אין הרי אף מוכר סביר שישלם חצי מעלות הבדיקה עבור לקבל טופס בדיקה בנסיבות הללו.

יותר ויותר מתגנבת לי המחשבה שכל אלו שמציעים את הטופס למכירה בחצי המחיר סתם מחפשים דרך לא לתת את הטופס. ועל מידותיהם ואיכותם כבר פרטתי די הצורך.

פורסם

אז בגלל שאנחנו לא יודעים למה הוחלט לא לקנות,איני רואה טעם להגיד מה נכון או לא.

זה וויכוח סרק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ברכב האחרון שמכרנו הצעתי לבן אדם לקחת לבדיקה על חשבונו בלבד,אם ימצאו משהו קריטי (תקלה מכנית וכדומה) שדורשת תיקון ולא עוד שריטה על הפגוש אז אנחנו נתקן לו או נתקזז על המחיר מול הצעת מחיר מוסדרת של מוסך היבואן.

בסוף הבן אדם קנה ללא בדיקה.

ונניח שהיו מוצאים בעיה בממיר קטליטי

10,000 שח במוסך יבואן

2,000 חליפי

ו 1000 שח משומש

ברכב שנת 2010 , 100000 ק"מ

היית מתפשר איתו על 5000 שח רק עלות הממיר ?

או משלם את עלות הבדיקה ואומר סליחה

פורסם (נערך)

יגאל במקרה כזה קיצוני אני כנראה אבחר את הדרך הזולה ביותר לתקן את הרכב,כדי למסור אותו תקין.

גם אם יבוא קונה ובבדיקה שהוא הזמין תהיה תקלה קשה,אני אתקן אבל הוא יסרב לקנות עדיין לא אשלם לו שקל על הבדיקה.

אמרתי שאם הוא ירצה בדיקה,על חשבונו בלבד.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
יגאל במקרה כזה קיצוני אני כנראה אבחר את הדרך הזולה ביותר לתקן את הרכב,כדי למסור אותו תקין.

גם אם יבוא קונה ובבדיקה שהוא הזמין תהיה תקלה קשה,אני אתקן אבל הוא יסרב לקנות עדיין לא אשלם לו שקל על הבדיקה.

אמרתי שאם הוא ירצה בדיקה,על חשבונו בלבד.

התחייבת לפי מוסך היבואן ....

לדעתי כל ההתחייבויות האלה הן בעייתיות ומזמינות רק צרות.

פורסם

במקרה של תקלות מינוריות מתחלק עם הקונה חצי בחצי ככה ששנינו לא נלך לרכוש ממיר ב 10000 ש"ח!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
מי אמר שהמוכר ביאס את פותח השרשור? ברור שמאכזב לקחת רכב לבדיקה ולא לקנות. אבל בהרבה מקרים זה יכול לקרות בלי שהמוכר עשה משהו בעייתי.

.

מה הסיבה לביטול אחרי בדיקה- השכל אומר שגילינו כשל שהמוכר לא גילה לנו לפני הבדיקה (ידע או לא ידע) והוא לא הסכים לקזז את עלות התיקון ממחיר המכירה.

מוכר כזה אני לא אזמין לפלאפל, בטח שלא אעזור לו במכירה.

אז בגלל שאנחנו לא יודעים למה הוחלט לא לקנות,איני רואה טעם להגיד מה נכון או לא.

זה וויכוח סרק.

מסכים, למרות שרוב הסימנים מצביעים על ליקוי שהתגלה בבדיקה והמוכר לא הסכים לקזז בגינו, אולי חשב שאם כבר שולם עבור הבדיקה הקונה יקח את האוטו, לא משנה מה יתגלה.

אם לא כך והמוכר יצא בסדר לגמרי, ואני מאמין לו, הייתי נותן לו את הטופס בתשלום מופחת של 100 ש"ח.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
התחייבת לפי מוסך היבואן ....

לדעתי כל ההתחייבויות האלה הן בעייתיות ומזמינות רק צרות.

גם במוסך יבואן שאני מטפל בו אפשר למצוא פתרון זול.

קצת קשה למכור רכב היום מבלי לגרום לקונה לתת בך אמון.

פורסם
גם במוסך יבואן שאני מטפל בו אפשר למצוא פתרון זול.

קצת קשה למכור רכב היום מבלי לגרום לקונה לתת בך אמון.

אתה צודק כשקיבלתי חיווי POLUTION בפזו שהיתה לי במוסך יבואן אמרו לי :

1) ממיר חדש מקורי 10,000

2) ממיר חליפי 2,000

3) משומש 1,000

4) לא לעשות כלום לאפס את התקלה במחשב ולראות אולי יסתדר

מכל 4 האופציות מה נראה לך שידרוש הקונה לאור ההתחייבות לתיקון במוסך יבואן , מה יציע המוכר ? תוך כמה זמן המחלוקת תגיע לבית משפט ?

אגב יש הגיון משפטי להתחייבות כלשהיא רק לאחר שכל הצדדים מבינים את מהות העסקה.

לפני שהקונה בדק את הרכב לשביאות רצונו קשה להגיד שהתגבשו יסודות החוזה מכיוון לא ברורה ההצעה ובמיוחד מה המחיר המוסכם שהרי הוא נתון למשא ומתן אחרי הבדיקה

גם לא ברור מה מקבלים כי גם זה מתבהר רק אחרי הבדיקה אז גם קשה להגיד שיש מסויימות

גם המנגנון שלפיו מחליטים מה צריך לתקן ואיפה מאוד מאוד בעייתי.

בקיצור מתכון לצרות ושומר נפשו ירחק.

פורסם

יגאל

מספיק עם עריכת הדין

כולה באים לרכוש רכב מסכמים בע"פ מה קורה אם ..

אם לא התגלה משהו משמעותי ומדובר באנשים מהישוב מתבצעת עיסקה בד"כ

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
יגאל

מספיק עם עריכת הדין

כולה באים לרכוש רכב מסכמים בע"פ מה קורה אם ..

אם לא התגלה משהו משמעותי ומדובר באנשים מהישוב מתבצעת עיסקה בד"כ

סיכמת את הכל במשפט קצר ונכון :)

קובי

:-)

• תוכן חדש...