Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק פותח השירשור יוכל להכריע את הכף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק פותח השירשור יוכל להכריע את הכף.

אין כאן מה להכריע את הכף, אני לא חושב שיש במקרה הזה אמת אחת או צדק אחד. סתם עניין אותי לדעת מה דעת חברי הפורום במקרה כזה. ואכן ראינו תגובות מגוונות ומעניינות.

רק אוסיף שמדובר לא בחבר קרוב, כך שאני לא יודע את כל הפרטים, רק הבנתי שהם לא סגרו עסקה כנראה עקב מחלוקת על המחיר, הבנתי שהם נפרדו לא במריבה או כעס של אחד על השני.

ועדיין, החבר לא הסכים לתת לו את הטופס...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

לפני שהולכים לבדיקה סוגרים על מחיר.

סוגרים גם מה עושים עם כל הריג'קטים ( מי משלם מה וכמה )

ואז הולכים לבדיקה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

^:mm_yeah:

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בכביש צריך להיות חכם ולא תמיד צודק.

אבל פה,למה למה שהמוכר לא ישתתף לפחות חצי חצי?

כמו שמוכר לא היה מוכן להתגמש למרות שכבר הבן אדם שילם,למה צריך לתת דברים כאלו בחינם?

אין מתנות בחינם.

ומנגד כתב גם:

אין פה עניין של קמצנות,המוכר והקונה לא חברים ולא חייבים שום דבר אחד לשני.

אני בתור מוכר לא הייתי קונה ממנו את טופס הבדיקה,כי מי שיבוא לבדוק יקח את הרכב לבדיקה שוב פעם,ככה גם אני הייתי עושה.

ומכל זה יוצא:

"יש הרבה דברים שהיינו זורקים, אם לא היינו מפחדים שמישהו אחר ירים אותם"

פורסם (נערך)
ומנגד כתב גם:

ומכל זה יוצא:

"יש הרבה דברים שהיינו זורקים, אם לא היינו מפחדים שמישהו אחר ירים אותם"

נכון,זאת הדעה שלי.

אין צורך להיות פראייר,מי שצריך עזרה אז לעזור,מי שמחפש לנצל ....

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

אנשים פה הזויים ברצון שלהם "לא לצאת פראיירים" . אם אני מזמין בדיקה לרכב והיא לא יוצאת לטעמי, אין לי שום בעיה להשאיר למוכר את כתב הבדיקה. שילמתי עבור הבדיקה בשביל השקט הנפשי שלי, וקיבלתי תמורה מלאה לתשלום. אם אני יכול לעזור למוכר אז שיהיה לו לבריאות - פראייר לא יצאתי כאן.

כמובן שצריך להוציא מקרים בהם דינמיקת המכירה הפכה מכוערת והתגלעו ריבים בין הצדדים ( במקרה כזה לא נראה לי שלומכר יהיה בכלל אומץ לבקש להשאיר לו את הטופס). בעיניי כל אלה שישר השיבו שלא היו משאירים את הטופס/ מבקשים השתתפות הם אנשים קטנים ולא נותר לי אלא לרחם עליהם.

פורסם

לא הייתי נותן,מינימום עבור 250 ש''ח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כיוון שאיני מכיר בדיוק מה קרה וגם פותח השירשור אני מתאר את מה שאני הייתי עושה אם המוכר היה מבטיח משהו ולא מקיים.

אחרת קשה לי לדמיין מצב אחר,לפני בדיקה מסכמים דברים כמו מה קורה אם יש תקלות,אם הוא יכול להתחייב על משהו,לא סתם הולכים לשלם 400 שקל ואחרי זה מסכמים מי מתקן ובאיזה עלות.

אחרת תסביר לי על מה אפשר אחרי הבדיקה לא להסכים אם הדברים סוכמו מראש במידה ואכן זה מה שהיה.

פורסם (נערך)
לגבי מוכר עם טופס בדיקה "מוכן", כל עוד הרכב רשום על שמו של המוכר, אותו מוכר מסביר למה העסקה לא יצאה לפועל ואכן מתקבל רושם של בנאדם הגון, אני לא רואה למה שבדיקה כזו לא תהווה בסיס כלשהו לאינדיקציה על מצבו של הרכב. מה גם שאף מוכר לא ירצה להציג בדיקה שמוציאה את הרכב שלו באור רע. מאידך, כל בנאדם שיודע לקרוא טופס בדיקה יודע להבדיל בין בדיקה שנעשתה בהזמנה לאחת לגיטימית. כמובן שעדיין צריך לקחת את הרכב לבדיקה נוספת, אבל אפשר לקרוא את הבדיקה הקיימת כדי לקבל מושג כלשהו באשר להמשך ההתנהלות.

עם יד על הלב, אתה פותח יד 2 רואה דגם שאתה רוצה, מרים טלפון קובע ללכת לראות את הרכב, מגיע והבחור שולף לך בדיקה מוכנה על הרכב, כשתחת "מזמין הבדיקה" מופיע שם של מישהו אחר.

לא מקפיץ לך איזה פיוז שכתוב עליו "רמאי?".

כאילו אם הוא היה מביא לך טופס עם השם שלו, מילא, בדיקה מוזמנת וכו' (כמו שאתה מגיע למגרשי טרייד אין ויש להם טופס מוכן על הרכב על שמם), אבל כשהשם הוא אחר והוא עוד מסביר לך שזה הקונה הקודם לקח את הרכב לבדיקה (יענו מנסה לנער אי-אמינות בזה שהוא מחזיק טופס שלא על שמו).

בוא נאמר שבשוק של קונים ברגע שהוא שולף טופס בדיקה שלא על שמו אני מסתובב והולך משם.

ולזה בדיוק קראתי "יצא שכרו בהפסדו" כי הקונה הפוטנציאלי הראשון בא, הגיע להסכמות כאלה ואחרות עם המוכר, השאיר לו חינם את טופס הבדיקה, והלכה למעשה הבריח את הקונה הפוטנציאלי השני (נניח אני).

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אני לא לוקח כל רכב לבדיקה, כי זה עולה הרבה כסף.

לפני הבדיקה, אני מסכם עם המוכר על מחיר טרום בדיקה, כאשר אחריו נקזז תיקונים או דברים שיש.

אבל אם אני מגיע לבדיקה ואז לפתע מגלה, שהמוכר הסתיר ממני, כי לרכב יש דפיקה בשילדה, יש תיקונים ויש כל מיני דברים שלא ראיתי, אז לא רוצה לקנות.

אם הגעתי עד לשלב של בדיקה, אין הרבה סיבות שימנעו ממני לרכוש את הרכב, אלא אם הוסתר ממני משהו.

במצב כזה, אם המוכר רוצה את הבדיקה, שישלם את מלוא הבדיקה או חצייה.

=-=-=-

סיפור שהיה כך היה:

נסעתי עם חבר לבדוק רכב.

יונדאי I35, 2013 חדשה דנדשה...מדהימה ביופייה.

הלכנו לבדיקה, מתברר שהרכב עבר ריסוק בחזית וריסוק בצד.

אז איזה אינטרס יש לי להביא למוכר את הטופס?.

עריכה אחרונה על ידי ariel000

פרנקופיל מושבע!

פורסם
+ מליארד.

היינו נראים הרבה יותר טוב כחברה אם כולם היו מסתכלים כמוך.

- אלף.

אין סיבה לצאת לארג' עם משהו שביאס אותך. אם כבר שילמת על הבדיקה ולא הסתדר, תו לו את הטופס תמורת חצי מהעלות, הרי הוא צריך את הטופס למכירה לקונה הפוטנציאלי הבא. שניכם תהיו מרוצים, אתה כי קיבלת כסף על נייר שלא שווה כלום והמוכר כי הוא קיבל טופס בדיקה בחצי מחיר.

אני בעד להיות לארג' באופן כללי, מאמין ב "שלח לחמך על פני המיים..." ,אבל לא עם משהו שמנצל אותי.

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...